Първоначално публикувано от koolio
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гори къща на "цар" Киро в Катуница
Collapse
X
-
Организации като БХК и лица като Цв. Кънев са лешоядите на толерантността, те са онези които се хранят с нея и които никога няма да позволят тя да бъде възприета нормално, защото няма да им остане мършичка.
Съвсем очаквано е в тази светлина изказванията им да са такива, че да предразполагат към негативни реакции, по този начин си подсигуряват съществуването... инак смятам нормално цигани да защитават цигани, смятам за ненормална липсата на български НПО които да защитават български граждани при отказ на държавата.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Етнизирането на проблема е много опасна територия!
В България живеят арменци, евреи, власи, гърци, турци и цигани!
Ако с първите четири етноса не е имало проблеми и това , че са такива е било най-много повод за някой каламбур, то не така стоят нещата с последните два.
С турците живеем вече седем века и колкото и на някой да не му се иска, май те са ни интегрирали, а не ние тях. Мога да го докажа винаги и веднага.
Проблемите ни с тях дойдоха, когато държавата беше тотално абдикирала и ги беше оставила на произвола.
Това доведе до херметизиране на общността им и регреса им като цяло. Събитията от 1984-5 та бяха върха на айсберга и ако нямаше причина за тях, то те пак трябваше да станат.
Приказки от сорта: от тях нищо не става, не ги приемам, защото същите хора, поставени в други условия правят чудеса.
Примера ми е с нашите изселници в Турция, които познавам много добре.
Някои от така наречените националисти, могат да се поучат от тях.
Имам впредвид, отношението им към България.
Хората от смесените българо-турски села никога не са имали проблеми помежду си, освен ако лумпенизирани елементи не са се намесвали.
Точно там е ролята на държавата, тия лумпени да ги постави на място.
Когато тя не прави това, гражданите сами вземат правосъдието в свои ръце, а това се нарича анархия!
С циганите нещата са много по прости, но никой не разглежда нещата от тяхна гледна точка и за това не ги разбира.
Единствено циганите от всички гореизброени етноси са езичници.
Независимо в какво се кълнят , че вярват, защото по принцип лъжата им е набита като средство за оцеляване.
Още дядо Вазов казва за тях, че в българско село постят, а в турско държат рамазан.
Религията им е основана на оцеляването.
Лъжи, кради, граби, убивай и каквото и да било друго, но само не на своите.
Те си живеят в родовообщиния строй.
Една такава общност не можеш никога да я интегрираш.
Нея можеш само да контролираш и с целенасочено насилие да и налагаш спазването на закона.
В момента , в който отпуснеш наблюдението, те са моментално готови за нови изтъпления.
Общество, в което режат ръцете на бебетата за да просят, а бащите започват да чукат дъщерите си от 8-9 годишна възраст, а и синовете си и това си е нормално за тях, от него не можеш да очакваш да приеме твоите ценности.
Тях можеш само да им ги наложиш!
Ето защо, главния виновник за сегашното положение е държавата, в частност ние и никой друг!
Колкото до циганската престъпност, тя може да се прекърши в рамките на един месец!
Как?
Няма да кажа!
Има си хора за това!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Гледам интервю с Волен Сидеров по канал3 и не вярвам на ушите си.Човека им обяснява че манго трябва да работи и да си плаща,че гетата са незаконни и трябва да се съборят, а журналистите настояват че бедничките трябвало да ги настаним някъде щото нямали нищо.Пак да им даваме.Медиите са на страната на циганите.Днес се видях с един мой приятел рокер, снощи са ги проверявали и са поискали да приберат знамената ако искат да протестират.Е нямам думи.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЕтнизирането на проблема е много опасна територия!
В България живеят арменци, евреи, власи, гърци, турци и цигани!
Ако с първите четири етноса не е имало проблеми и това , че са такива е било най-много повод за някой каламбур, то не така стоят нещата с последните два.
С турците живеем вече седем века и колкото и на някой да не му се иска, май те са ни интегрирали, а не ние тях. Мога да го докажа винаги и веднага.
Проблемите ни с тях дойдоха, когато държавата беше тотално абдикирала и ги беше оставила на произвола.
Това доведе до херметизиране на общността им и регреса им като цяло. Събитията от 1984-5 та бяха върха на айсберга и ако нямаше причина за тях, то те пак трябваше да станат.
Приказки от сорта: от тях нищо не става, не ги приемам, защото същите хора, поставени в други условия правят чудеса.
Примера ми е с нашите изселници в Турция, които познавам много добре.
Някои от така наречените националисти, могат да се поучат от тях.
Имам впредвид, отношението им към България.
Хората от смесените българо-турски села никога не са имали проблеми помежду си, освен ако лумпенизирани елементи не са се намесвали.
Точно там е ролята на държавата, тия лумпени да ги постави на място.
Когато тя не прави това, гражданите сами вземат правосъдието в свои ръце, а това се нарича анархия!
С циганите нещата са много по прости, но никой не разглежда нещата от тяхна гледна точка и за това не ги разбира.
Единствено циганите от всички гореизброени етноси са езичници.
Независимо в какво се кълнят , че вярват, защото по принцип лъжата им е набита като средство за оцеляване.
Още дядо Вазов казва за тях, че в българско село постят, а в турско държат рамазан.
Религията им е основана на оцеляването.
Лъжи, кради, граби, убивай и каквото и да било друго, но само не на своите.
Те си живеят в родовообщиния строй.
Една такава общност не можеш никога да я интегрираш.
Нея можеш само да контролираш и с целенасочено насилие да и налагаш спазването на закона.
В момента , в който отпуснеш наблюдението, те са моментално готови за нови изтъпления.
Общество, в което режат ръцете на бебетата за да просят, а бащите започват да чукат дъщерите си от 8-9 годишна възраст, а и синовете си и това си е нормално за тях, от него не можеш да очакваш да приеме твоите ценности.
Тях можеш само да им ги наложиш!
Ето защо, главния виновник за сегашното положение е държавата, в частност ние и никой друг!
Колкото до циганската престъпност, тя може да се прекърши в рамките на един месец!
Как?
Няма да кажа!
Има си хора за това!
Мога само да допълня, че има изключения - цигани, които са се откъснали от средата си и са спечелили уважение с труд и почтеност. Без да са чували за интеграция, Хелзинкски комитет, ромско включване и т.н. Именно тези изключения потвърждават правилото.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
И аз съм съгласен с това, но как вървят нещта в крайна сметка.
Какво става сега-социолозите предричат, а и се наблюдава увеличаване на електората на ДПС и АТАКА, двете взаимосвързани звена, което не могат едно без друго.
Същевременно нищо друго не се е променило в държавата, едни веят байраци, други се ослушват и след месец отново ще си е както преди...., а арестували цар Киро, ма ще го осъдят ли?Съмнявам се...Last edited by fred; d.m.y г., 17:08.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеИ аз съм съгласен с това, но.
Какво става сега-социолозите предричат, а и се наблюдава увеличаване на електората на ДПС и АТАКА....
---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:10 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение...Човека им обяснява че манго трябва да работи и да си плаща,че гетата са незаконни и трябва да се съборят...
Comment
-
Колеги ето ви нещо още,което хептен ще ни хвърли в размисли и страсти,а именно интервюто с едното премазано момче: http://www.zavarna.bg/%D0%BD%D0%BE%D...%8F/21793/11-1
Някъде колеги да чухте някой да търси белия бус и "английския" мерцедес,премазали още двама полицая и две момчета???Кой ли се е возил в тях,че полицията не ги е подгонила и почнала да ги търси след това?А това как ви звучи: "За Петър и приятелите му убийството на Ангел е добре планирано. Ето и доказателството: 3 дни преди инцидента Рашков е застраховал имотите си, поизпразнил е къщите от ценни неща, затова оставиха протестиращите да вилнеят и да палят необезпокоявано, разсъждават младежите." КОЛЕГИ,ЗАМИРИСВА МИ НА НЕЩО СТРАШНО И ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНО,НА КОЕТО СА СПОСОБНИ САМО ХОРА С МНОООГО ВЛАСТ!!!FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI
Comment
-
Спомени на Босия за Киро.
През 1986 година ме вкараха в старозагорския затвор. След като лежах в „тежкия салон” ме вкараха в 4-ти отряд, където лежат хора без окончателна присъда. Още първите дни до мен се приближи един циганин с лъскаво теме и ме заговори. Представи ми се като Кирил Рашков. Колегите му казваха с насмешка „цар Киро”.Оплака ми се, че не му позволяват свиждане и колети. Разказа ми за кокво е вкаран в затвора. За създаване на група за контрабанда на злато, сребро и платина. От колегите разбрах, че има намесено и оръжие, както и поръчка на убийство. Според тогавашното законодателство максималната присъда беше 20 години и аз му казах, че не му мърда двайсетака. Той се ухили и ми каза, че е успял да подкупи следователя си и делото е дадено на Митко Паричката, както казваха на съдията Димитър Попов. Рушветът му излязъл над 50 хил тогавашни лева. Каза, че ще му дадат 15 години, от които ще лежи 6-7, жена му ще се размине с условна присъда, а децата му няма да бъдат съдени, въпреки участието си в групата. Засмях се, но след две седмици дойде решението на съда бях потресен, че всичко съвпада с думите му. После направиха два нови политически отряда заради многото турци и мен ме преместиха в един от тях-10 отряд. Така се разминахме с него.
Съдбата ни срещна отново през март 1989 г. Мен по етапен ред ме караха в Бобов дол. В Пловдив, в етапното на гарата чаках да се сменят конвойните и изведнъж гледам в конвойното Киро циганина. Пак ме попита какво съм направил и му отговорих, че съм направил първия независим профсъюз „Подкрепа”. Той веднага поиска да се запише в него. Отговорих му, че няма да стане, защото първо трябва да запише висше образование. Профсъюзът е за интелигенцията.
След преврата обиколих затворите, правих срещи с депутати, чужди дипломати, президента, министърът на правосъдието, шефа на затворите и Главния прокурор. Направих списък на всички затворници, които са вкарани по политически присъди, независимо, че някои от тях формално бяха осъдени по криминални текстове.Така през периода 1990-1 години те бяха пуснати чрез персонална амнистия.
Бях на квартира до пазара „Димитър Петков”. Една сутрин се звъни на вратата. Отварям и виждам някакво момче на 25-6 години, мургаво и с чанта. Представи ми се като син на Киро и аз го поканих. Той директно започна, че идвал, за да освободя баща му от затвора. Научил, че съм изкарал много затворници и дошъл при мен да освободя и баща му. Отвори чантата и заизважда пачки с банкноти. Побеснях. Хванах парите и ги изхвърлих на стълбището, изхвърлих и него. Той ме изгледа и каза, че щом аз не ги искам-друг ще ги вземе.
След три месеца Киро излезе от затвора.
Указът беше подписан от Желю Желев.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАз най- много се дразня от факта,че сравняват предумишленото убийство на момчето с пътно транспортно произшествие.(журналисти и политици)Все едно сме някакви супер тъпаци без мозъци.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеПрез 1986 година ме вкараха в старозагорския затвор. След като лежах в „тежкия салон” ме вкараха в 4-ти отряд, където лежат хора без окончателна присъда. Още първите дни до мен се приближи един циганин с лъскаво теме и ме заговори. Представи ми се като Кирил Рашков. Колегите му казваха с насмешка „цар Киро”.Оплака ми се, че не му позволяват свиждане и колети. Разказа ми за кокво е вкаран в затвора. За създаване на група за контрабанда на злато, сребро и платина. От колегите разбрах, че има намесено и оръжие, както и поръчка на убийство. Според тогавашното законодателство максималната присъда беше 20 години и аз му казах, че не му мърда двайсетака. Той се ухили и ми каза, че е успял да подкупи следователя си и делото е дадено на Митко Паричката, както казваха на съдията Димитър Попов. Рушветът му излязъл над 50 хил тогавашни лева. Каза, че ще му дадат 15 години, от които ще лежи 6-7, жена му ще се размине с условна присъда, а децата му няма да бъдат съдени, въпреки участието си в групата. Засмях се, но след две седмици дойде решението на съда бях потресен, че всичко съвпада с думите му. После направиха два нови политически отряда заради многото турци и мен ме преместиха в един от тях-10 отряд. Така се разминахме с него.
Съдбата ни срещна отново през март 1989 г. Мен по етапен ред ме караха в Бобов дол. В Пловдив, в етапното на гарата чаках да се сменят конвойните и изведнъж гледам в конвойното Киро циганина. Пак ме попита какво съм направил и му отговорих, че съм направил първия независим профсъюз „Подкрепа”. Той веднага поиска да се запише в него. Отговорих му, че няма да стане, защото първо трябва да запише висше образование. Профсъюзът е за интелигенцията.
След преврата обиколих затворите, правих срещи с депутати, чужди дипломати, президента, министърът на правосъдието, шефа на затворите и Главния прокурор. Направих списък на всички затворници, които са вкарани по политически присъди, независимо, че някои от тях формално бяха осъдени по криминални текстове.Така през периода 1990-1 години те бяха пуснати чрез персонална амнистия.
Бях на квартира до пазара „Димитър Петков”. Една сутрин се звъни на вратата. Отварям и виждам някакво момче на 25-6 години, мургаво и с чанта. Представи ми се като син на Киро и аз го поканих. Той директно започна, че идвал, за да освободя баща му от затвора. Научил, че съм изкарал много затворници и дошъл при мен да освободя и баща му. Отвори чантата и заизважда пачки с банкноти. Побеснях. Хванах парите и ги изхвърлих на стълбището, изхвърлих и него. Той ме изгледа и каза, че щом аз не ги искам-друг ще ги вземе.
След три месеца Киро излезе от затвора.
Указът беше подписан от Желю Желев.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеТова от свое име ли го разказваш или си го чул от някой, който е чул, че негов приятел е чул, как някой го разказва?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеНе бе,написано е от Босия,Николай Колев-Босия.
А относно мангал Киро имайте предвид и следното:
Сегодня, по новините казаха, че бай Киро не е подавал данъчна декларация 7 г, преди каквото и да е е подавал нещо.
Много характерен период за нашта родна държава,
1г.- последната от управлението на мадридския крадец
4г.- тройна кУалиция
2г.- ББ, продукт на горните.
Общо 7 години на вятъра, видно от данъчното поведение на бай киро, мангала.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеТова от свое име ли го разказваш или си го чул от някой, който е чул, че негов приятел е чул, как някой го разказва?Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТо си пише горе, но в първия момент така звучи
А относно мангал Киро имайте предвид и следното:
Сегодня, по новините казаха, че бай Киро не е подавал данъчна декларация 7 г, преди каквото и да е е подавал нещо.
Много характерен период за нашта родна държава,
1г.- последната от управлението на мадридския крадец
4г.- тройна кУалиция
2г.- ББ, продукт на горните.
Общо 7 години на вятъра, видно от данъчното поведение на бай киро, мангала.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment