Известие

Collapse
No announcement yet.

Гори къща на "цар" Киро в Катуница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да и защо -защото нищо незаконно не правели и няма кой да свидетелства защото ще го пречукат или поне пребият и дори нямаме работеща програма за защита на свидетели,това ми се стори интересно http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2719699
    Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:41.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Това е така, защото няма истинска воля за промяна на институциите, за реформи.Всичко кара ден, да мине, друг да дойде.Издигат се службогонци и слагачи, но каквито и да са-оцеляват тия, които нищо не правят и организират процеса на безмисления труд.Ако някой вземе да прави нещо реално бързо се изритва, защото пречи на другите, които си "гледат хляба".
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Май наистина всичко е безмислено-какво стана и с протестите за горивата-нищо, абсолютно нищо, просто вече ги забравихме,а протестите срещу мобилните оператори -пак нищо.От всичко най ни се удава да се трепем по пътищата.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Сега ще отговоря на Багера!
          Като изключим един период -1983-86 година, когато кадрите на МВР се подбираха по критерии, каквито трябва, през всички останали времена, та и до сега, мозъка и интелекта не се котира.
          !
          Ако случайно някой се е явил на изпита кьоркютук пиян след запой или с 40 градуса температура и мине, то много скоро го откриват и изритват.
          Има още един шанс да остане, ако направи някой сериозен гаф и го държат с нещо в ръцете си.
          По принцип и преди и сега, за служителите по места се съставят неформални досиета.
          Щом нещо не слуша и веднага:
          -Я дайте тефтера с прегрешенията!
          Тия тефтери и до ден днешен държат в шах доста хора по върха.
          Колкото до жандармеристите, тука правилния въпрос е как и по какви програми ги обучават, кой одобрява тия програми и какъв е контролът?
          Все много интересни въпроси, но не се и надявам някой да отговори!
          В предвид часа, ще си сипя полагаемата ми се бира и ще ви кажа едно наздраве!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Сега ще отговоря на Багера!
            Като изключим един период -1983-86 година, когато кадрите на МВР се подбираха по критерии, каквито трябва, през всички останали времена, та и до сега, мозъка и интелекта не се котира.
            !
            Ако случайно някой се е явил на изпита кьоркютук пиян след запой или с 40 градуса температура и мине, то много скоро го откриват и изритват.
            Има още един шанс да остане, ако направи някой сериозен гаф и го държат с нещо в ръцете си.
            По принцип и преди и сега, за служителите по места се съставят неформални досиета.
            Щом нещо не слуша и веднага:
            -Я дайте тефтера с прегрешенията!
            Тия тефтери и до ден днешен държат в шах доста хора по върха.
            Колкото до жандармеристите, тука правилния въпрос е как и по какви програми ги обучават, кой одобрява тия програми и какъв е контролът?
            Все много интересни въпроси, но не се и надявам някой да отговори!
            В предвид часа, ще си сипя полагаемата ми се бира и ще ви кажа едно наздраве!
            Браво колега,ти си невероятен човек със своите знания и мъдрост,но най-много уважавам това в теб,че винаги намираш най-точния и правилен начин да се изкажеш.Нещо,което на повечето ни липсва и въпреки,че в момента всички говорим реално за едни и същи проблеми и сме осъзнали кой,как и къде е причината за положението в което се намираме,ние не можем да се изкажем и все едно говорим на различни езици,за едни и същи неща.Също съм благодарен и на модераторите на форума,че не заключиха темата още в самото и начало,когато и при нас още горяха страстите и псувните,а я оставиха(понеже в повечето форуми темите за Катуница се заключиха бързо) и се видя,че имало доста разумни хора в един форум на марка,за която повечето хора казват,че се купува само от неразумни хора .А за това как трябва да се действа от тук на татък,мисля,че ни го показаха хора,на които най-малко можеше да се надяваме за това,а именно агитките на Ботев и Локо Пловдив,които за утре организират разрешен мирен протест в Пловдив,който няма по никакъв начин да бъде насочен срещу циганите,защото е ясно,че мафиота манго Киро е циганин и е феодал в Катуница,но им е и ясно,че братя Галеви са българи и бивши ченгета,феодали и почти собственици на Дупница,а има още стотици като тях.Ето и новината за това: http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2719717 .Според мен всички нормални хора трябва утре да излязат на протест с агитките и да се покаже на продажните медии (БТВ),че това не са банда пияни лумпени,а нормални трезвомислещи хора.
            FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI

Comment

• Понеже имаме "независима" и "обективна" журналистика ...

http://voxpop.blog.bg/politika/2011/...a-a-vie.827654
              Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                Понеже имаме "независима" и "обективна" журналистика ...

http://voxpop.blog.bg/politika/2011/...a-a-vie.827654
                Чувствам се толкова безсилен... Май, само гражданска война може да ни отправи в положението, до което сме се докарали.
                Lexus IS200

Comment

• За съжаление повече хора сме също на мнение,че вече само гражданска война може да ни помогне,но при условие,че сме мърша,а не народ,а армия,която да я подеме нямаме,това отпада като вариант(пък и продажните ченгета са повече от армията).И наистина всичко изглежда много тъжно.А по тъжното са думите на един чичо към една леля гледащи протеста в Габрово,който организирахме снощи,а именно тя му каза,че протеста е сигурно заради Катуница,а той и отвърна:нито ми пука,нито ме интересува за протеста и какво е станало в Катуница......Гледах го като гръмнат и ми идеше аз да му забия един в тъпата муцуна.
                  А колеги Цар Манго се оказа вече,че е много болен според думите на адвоката му: "Ангелов подчерта още, че клиентът му води улегнал начин на живот с куп заболявания – няколко инфаркта, диабет и с 95 % степен на инвалидност. Имал е намерение да отиде в Сърбия не за да се укрие, а за да се чувства в безопасност и да спаси живота си, защото е застрашен от сегашната обстановка в страна. Адвокатът добави, че всяка една по-лека мярка би била адекватна и ще постигне целите на закона."
                  Та той милия бил 95% инвалид,ами тогава как ходи,как се храни сам,то той трябва да е на легло,а не да ходи и да заплашва хората: "Рашков-старши се изплюл в краката на хората с думите "Гяури мръсни". След това им казал, че ще им извади очите и че ги чака смърт."
                  Аз вече съм сигурен,как ще бъде може би осъден на няколко годинки затвор,но заради "тежкото" му състояние ще бъде пратен под домашен арест или в някоя килия подобна на 5 звезден хотел,докато на народа му помине и оня отиде да си живее с милионите някъде на свобода.
                  FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI

Comment

• Аз често цитирам Жельо Желев за пътя на промените у нас, който при всичките си недостатъци, поне не е глупак.Още в навечерието на прехода, както се нарича това след 1989 той каза-Пред България има два пътя за реформи.Единият е революционни промени, бързия, другия е еволюционният, тоест бавно и полека...
                    Революционни промени можеха да се правят и без революция в буквалния смисъл, чрез бързи и реални промени, но затова трябва зрялост на обществото-нещо, което у нас липсва.
                    Кретаме си по бавния път.
                    Няма как да се направи революция, най малкото защото няма кой да я подкрепи отвън.В днешна Европа такива неща не стават.Отделно няма идея какво точна да се промени-има смътно недоволство, но всичко това е размито и допълнително се размива от най различни обществени групи, които пък имат различни интереси.
                    Та това ни чака-дългият и виещ се път е пред нас, това е истината.Можем да го поизправим, но трябва да го извървим докрай.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

• Проблема ни е,че пътя ние е с много обратни завои,а и ние нямаме никакво желание да се движим.ето и едно интересно мнение по въпроса:
                      "Трябва да се мисли. Наистина. Има ТОЛКОВА много, ужасно много вече сбъркано от ... говновозите за тези 20 години! Дори в Румъния не върнаха земята, така че да пустее.Никъде нямаше такова понятие "ликвидатор". За такова нещо навсякъде в Европа се отиваше на съд, У нас, ликвидираха и нарязаха на скраб ... индустрията. Навсякъде се борят с мнополите, тук ги ...вкараха и им се молеха да ...дойдат. Хората си обединяват авиокомпаниите, нашият я продаде, при това, за "продажбата" ни ...взеха пари. Същият този се "бори" в парламента с ...престъпността. Навсякъде другаде биха го обявили за престъпник.. В Унгария и Чехия кооперативите се увеличиха, тук си имаме феноменът ...мутри - прекупвачи. Навсякъде такива биха влязли в затвора, тук си купуват общински съветници и кметове. Хората отварят банковата тайна, тук кмет на столицата си прави ...частна банка след като е "продал" народно имущество за милиарди. Навсякъде биха го вкарали в затвора, тук го правят ...евродепутат. Хотрата гонят американците от територията си. Тук ( понеже са ни обогатили с ...обеднен уран) ги КАНЯТ да си направят база. Безплатно! Навсякъде президент разрешил това би си теглил куршума, тук се явява по телевизията да говори за ...нацията. Хората си подават оставката за ... обвинение в опит за изнасилване, тук изнасилват всички ни да повярваме , че 7 апартамента са си нормална и законна собственост , придобита по честен път, за нула време.
                      Да продължаваме ли да мислим? Ами ако мислим, ама наистина мислим, би трябвало или да се самоубием или да грабнем пушките бре! Народът го е казал, докато мъдрите мъдруват, лудите лудуват. Браво на тези хора , които не се смирява и излизат на улицата! Обръснати глави ( и такива без глави ) винаги е имало и ще има. Но доскоро , излезли на улицата нормални хора, нямаше. Това значи, България не е загинала."

А ето и статия,написана от Кеворк Кеворкян за случващите се събития и мисля,че си струва човек да я прочете: http://www.standartnews.com/mneniya-...ta-116894.html

Comment

• След последното мнение мисля, че няма какво да се добави за т.нар. "преход". [COLOR="Silver"]
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• И ако мислите, че нещата спират до тук, вижте ето това :

ДПС: Ние ще решим кой да е държавен глава

Абе не ви ли писна всякакви самозванци да определят кой ще е президент вместо вас ???
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Аз често цитирам Жельо Желев за пътя на промените у нас, който при всичките си недостатъци, поне не е глупак.Още в навечерието на прехода, както се нарича това след 1989 той каза-Пред България има два пътя за реформи.Единият е революционни промени, бързия, другия е еволюционният, тоест бавно и полека...
                            Революционни промени можеха да се правят и без революция в буквалния смисъл, чрез бързи и реални промени, но затова трябва зрялост на обществото-нещо, което у нас липсва.
                            Кретаме си по бавния път.
                            Няма как да се направи революция, най малкото защото няма кой да я подкрепи отвън.В днешна Европа такива неща не стават.Отделно няма идея какво точна да се промени-има смътно недоволство, но всичко това е размито и допълнително се размива от най различни обществени групи, които пък имат различни интереси.
                            Та това ни чака-дългият и виещ се път е пред нас, това е истината.Можем да го поизправим, но трябва да го извървим докрай.
                            Няма по голяма глупост от революциите. Те не постигат дълготраен ефект и рано или късно това проличава в последващите събития. Най-добрият начин е постепенното и дълготрайно съзряване (еволюция), тя дава най-добри резултати.
                            Революциите имат един съществен проблем и той е, че зад тях винаги седи някакъв икономически, комерсиален интерес и тези, които стоят зад него след "успешната революция" се освобождават бързо от идеалистите- революцията убива собствените си деца.
                            За мен българският народ е твърде зрял и умен, за да започва и участва в нещо, с което няма да постигне нищо, а именно революция.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                              И ако мислите, че нещата спират до тук, вижте ето това :

Абе не ви ли писна всякакви самозванци да определят кой ще е президент вместо вас ???
                              Аз си мисля, че ако от мен зависи след изборите ще звучи Хиподил.
                              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                                И ако мислите, че нещата спират до тук, вижте ето това :

По едни мои спомени Доган и ДПС за 2 път пробват един и същ номер, да помните случайно изказванията за кой давал парите преди парламентарните избори?
                                Да помните до какво доведе това?
                                Започва да ми мирише на много широкомащабна постановка ...
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X