Известие
Collapse
No announcement yet.
Гори къща на "цар" Киро в Катуница
Collapse
X
-
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Както каза в интервюто си изпълняващия длъжността кмет на Пловдив-ИСКАМ ДА ВИДЯ РАЗПЕЧАТКАТА НА ТЕЛЕФОНА НА "ЦАР" КИРО ОТ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА И ДА ВИДИМ НА КОИ ПОЛИТИЦИ,ПРОКУРОРИ И ПОЛИЦАИ Е ЗВЪНЯЛ ДА ГО СПАСЯВАТ!!!FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеe как ше определим кой е номера на циганина, като сигурно на негово име няма повече от 4 стотинки имуществоFIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI
Comment
-
Поредната дискриминация спрямо българи...http://tv7.bg/newsVideoArchive/sigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)
Comment
-
Евала на ТВ7,че поне те оставиха да се чуе мнението и гласа на хората,а не като БТВ.Но от този репортаж се видя съвсем ясно кой е врага на народа в България-полицията и тези,които я командват.И си мисля,че тълпите от двата лагера трябва да вземат по едно дърво и да бият де що се види полицай,прокурор съдия и политик,а не да се бият помежду си,защото както българите,така и циганите си патя от тези корумпирани отрепки.Вярно е,че има и свестни и измежду тях,но винаги покрай сухото гори и мокрото.А само като го видях как циганина Киро си е живял охолно със семейството си през последните няколко дни в луксозен хотел в Боровец пазен от полицията и как го прибраха след като го надушиха хората и го подгониха от там...просто ми се повръща от действията на българската полиция и тези които и нареждат да прави това.Last edited by Milcho; d.m.y г., 00:09.FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI
Comment
-
Първоначално публикувано от Milcho Покажи съобщение...
А само като го видях как циганина Киро си е живял охолно със семейството си през последните няколко дни в луксозен хотел в Боровец пазен от полицията и как го прибраха след като го надушиха хората и го подгониха от там...просто ми се повръща от действията на българската полиция и тези които и нареждат да прави това.
Comment
-
След като стана ясно на всички, че Бойко и Цветанов са си продали дупенцата на циганите аз лично не виждам как един здраво мислещ човек ще гласува за тях на идващите избори!!?!?
А това полицията, където скача да защитава мангалите и бие българите, които са излезли да протестират просто не знам как да го коментирам....
Само ще им пожелая на всички тия смешници наречени "пазители на реда" в най-скоро време някой мангал да се погаври стабилно с някой техен близък - дете , жена, майка, баща. Може би само така ще се усетят каква простотия правят в момента...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Ами те нямат голям избор...позволят ли саморазправа, направо отиваме към анархия...
В една нормална държава полицията не би допуснала цигани да бъдат бити...така че от тая страна на уравнението се справят....сега да видим колко ще отидат в затвора от мангалите и т.н...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеАми те нямат голям избор...позволят ли саморазправа, направо отиваме към анархия...
В една нормална държава полицията не би допуснала цигани да бъдат бити...така че от тая страна на уравнението се справят....сега да видим колко ще отидат в затвора от мангалите и т.н...
Сега както пазят циганина Киро, трябва да го заключат и да му повдигнат обвинения за поръчителство за убийство.
Ама защо ли си мисля, че ще замажат нещата и виновен ще бъде само мангала, карал буса.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеМного си прав тука.
Сега както пазят циганина Киро, трябва да го заключат и да му повдигнат обвинения за поръчителство за убийство.
Ама защо ли си мисля, че ще замажат нещата и виновен ще бъде само мангала, карал буса.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Така наречената ни "държава" има и може да се справи със всяка ситуация както тази, въпраса е дали искат това да стане и най-вече това ще стане ако някой нареди.
И тези мангали който една стотинка не са дали за нищо само искат взимат, крадат и правят каквото си пожелаят и никой нищо не прави!
Законите в тази страна са за всички и всички са равни, кайто не спазва си носи последствията, а на тея с 10 деца дето нямат какво да ядат да се изнасят или си направят операция и да не раждат.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
Comment