Колеги, евнтуално може да ми се наложи покупка на миниван. Искам да ви питам какво бихте ми препоръчали и дали имате някакви впечатления от дадени марки и модели. За сега съм се спрял на Ланчия Зета 2.0 турбо, Фиат Улисе 2.0 и Крайслер Вояджър 2.5 ТДИ (с двигател на рено).
Известие
Collapse
No announcement yet.
Покупка на миниван?
Collapse
X
-
Имах тука един служебен Фиат Илус 2.0 (или както се пише на български) и много недоволни имаше.
Доколкото знам, това не е вярната кола. Бая дефекти си има, не е разпространена и вече е спряна от производство.Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
2003 Honda CBR 954 RR
Comment
-
Първоначално публикувано от LuckyManДа и аз съм за Реното чувал съм хубави неща за него
Има едни 3.0 в6 май бяха от по-старите.....интересни двигатели..
Да не говорим за това http://www.supercars.net/cars/1672.html98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от LuckyManДа и аз съм за Реното чувал съм хубави неща за него
Има едни 3.0 в6 май бяха от по-старите.....интересни двигатели..
Да не говорим за това http://www.supercars.net/cars/1672.htmlLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryМоже и Пежо 806 то е като Зетата същото
а защо не ФИАТ Мултипла 1.9JTD - цените им вече са по-поносими ..Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Еспейса не е толкова добър колкото Пежото и Вояджъра.Много е сложен за работа па и как се чупиFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
С риск да ме наречете еретик , ама защо колегата не се огледа за Т4 2,5Д -железен мотор евтина поддръжка.
Имал съм Рено Еспейс - пази боже- мъка.На Крайслера са много екзотични частите.Имам познт със служебен такъ дето за компресора на климатика му искат почти колкото за 2 -ра ръка Крайслер.
От сегашните Берлинговци също надалеч бая са чупливи и капризни.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
Comment