Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на миниван?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

С риск да ме наречете еретик , ама защо колегата не се огледа за Т4 2,5Д -железен мотор евтина поддръжка.
    Имал съм Рено Еспейс - пази боже- мъка.На Крайслера са много екзотични частите.Имам познт със служебен такъ дето за компресора на климатика му искат почти колкото за 2 -ра ръка Крайслер.
    От сегашните Берлинговци също надалеч бая са чупливи и капризни.
    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Аааааа тука искам и аз да се намеся Според мен Фиат Добло също е много ама много удачен вариант...Няма да говоря за предимствата му(защото са адски много), няма да говоря за качествата му(защото са адски много), но ще напиша за дефектите му- НЯМА такива :P

Седни покарай едно- версия да не е товарно.. Има адски много място и е идеалния семеен автомобил.. Моето семейство лично се радва на един такъв от 2002г. насам(а от скоро и на още един)..Просто прекрасен..Имаш достатъчно място да извозиш двама студенти от Севлиево до София +целия им багаж ...А двигателите са страхотни особенно Мултиджета-СТРАХОТЕН ДВИГАТЕЛ!!!! Освен това и като решиш да си правиш пикници из природата няма да се притесняваш, че ще закъсаш защото колата е достатъчно висока за едно средно офроад изпитание(оо да вярвай ми доста пъти изпитано)
      Адски стабилна на пътя При скорост от 160-70км все едно се движиш със 70-80
      Екстри фул...седалките могат да бъдат и за 7 човека..
      А ето и няколко снимки :P

Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Working...
      X