Известие

Collapse
No announcement yet.

аеееее!!!! България в ЕС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аеееее!!!! България в ЕС

ЦЪККК

аееее

убре дебреее

булгаар и т.н. патриотични възгласи

ПС: айде кръщавай си темите малко по-смислено
    РЕ: имах нещо предвид да я кръстя точно така
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Булгар , булгар, булгур
    кеф дет са вика и сенародни празнинства ?
    А ти ми кажи кога ще почерпиш по повода ?
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

На печелившите, честито, на останалите - късмет!
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
        А ти ми кажи кога ще почерпиш по повода ?
        гат си довлечеш д-то до хиподрума
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Дано да е за добро въпреки че аз съм си оптимист!

Айде честито!
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Comment

Супер още един повод за празнуване.. днес е щастлив ден, толкова хубави неща се случиха..
              Lexus IS200

Comment

А мен ме боли глава от снощи и съм недоспал - баси и тъпия ден
                Довечера пак ще трябва да се лекувам мамка му и прасе
                Иначе дупе да им е яко на ЕФРУПЕЙЦИТЕ, ще видят те от къде изгрява слънцето, а и при нас ще стане интересно.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Аз пък съвсем не съм оптимист.
                  2011 Giulietta MA-ex
                  1995 155 1.8 TS 8V
                  2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Що бе може и да не е зле :P

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Ако знаете само какво ни чака, нямаше въобще да се радвате...защо ли никой в БГрия сериозно не се зае да разясни на народа какви са положителните и отрицателните страни от членството на БГрия в "великия" съюз. Или както винаги БГрина първо се хвръля в пропастта и после гледа колко е дълбока.

На 1-Януари за начало ще ви честитя новите цени на горивата, а може и преди това

Колко от вас знаят що е то ЕС???
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                        ти не си един от тях, така че спри за пореден път да занимаваш аудиторията с дребнави комунистически пропаганди

те дори на комунягите им увряха главите, и по време на тяхното управление ше се присъединим
                        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

аз ше ви кажа кво ше стане, жална им майка на работодателите сега

и на местните тикви, които си мислят че няма да спазват правила....

мдааа...

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                            Първоначално публикувано от KGB
                            ти не си един от тях, така че спри за пореден път да занимаваш аудиторията с дребнави комунистически пропаганди

те дори на комунягите им увряха главите, и по време на тяхното управление ше се присъединим
                            Вальо не знам какъв си ми и с какво право ме определяш на такъв или онакъв, ти дори не знеш какво е комунизъм.

Ще ти дам и един съвет, въздържай се да определяш кой какъв е!

Относно факта дали знам какво е ЕС, да знам пич, много повече от колкото ти някога ще знаеш.

За работодателите, да ще затворят фирмите си е аре на улицата всички
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

съветите си ги задръж, мерси Wink

ти какво знаеш за ЕС, ако е така, явно не го показваш Wink

за работодателите, като затворят местните, идват външните
                              това че ти не работиш в такива среди и нямаш поглед над тенденциите, не е мой проблем ...
                              кадърните ше идат при истинските работодатели, а не при тия дето си ги знаем 15та година, спокойно, не ги мисли

и такаWink не се обиждай, знаеш че думата комунист спрямо теб я използвам добронамерено kissy

Comment

Working...
                              X