Известие

Collapse
No announcement yet.

Три космически кораба идват към Земята

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

абе да идват колко искат,дано да носят нещо интересно за ядене,бе да не са луди се заселят тука в кризата,може па да теглиме кредити от тях...невъзвръщаеми...

---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:16 ----------

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
    То като излезе тая "новина" в дир-а преди 10 дни и 5 от 5 коментара бяха - на траницата на сети няма нищо.

Изобщо некачествената дрога не прощава и като цяло краят на човечеството е близо. Але але але.
    Викам да си спретнем оргия и да умрем на калъп.
    и аз така искам последните си мигове от живота да прекарам с бившите модове на форума,вие сте ми еротичната мечта ще се раздавам смело,ще си забия най скъпата дънна въдица като пилон и ще танцувам еротика на Олди и Морфилусчо а ти ще ме замеряш с петачета

Comment

Тия само минават. Искат да заредят и продължават нататък...
      Само не знам колко им харчат корабите? И след това ще остане ли нещо за Алфите ни?
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

ще остане...като легнат да спят ще притичаме с тубите набързо с маркуча с съчмата...има да им върти страртера на тръгване...

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
          абе да идват колко искат,дано да носят нещо интересно за ядене,бе да не са луди се заселят тука в кризата,може па да теглиме кредити от тях...невъзвръщаеми...

---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:16 ----------

и аз така искам последните си мигове от живота да прекарам с бившите модове на форума,вие сте ми еротичната мечта ще се раздавам смело,ще си забия най скъпата дънна въдица като пилон и ще танцувам еротика на Олди и Морфилусчо а ти ще ме замеряш с петачета
          Ръни, ти си моя човек!!! може ли да ми намериш месте на първия ред!
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

ми заповядай на частни уроци нощтно време само си земи маркуча от пералнята.1.5 метра мек, сив, оребрен по дължина...,некой ден като нема цензура си попростееме на воля некъде тука ше срамиме форума не става.

Comment

ми заповядай на частни уроци нощтно време само си земи маркуча от пералнята.1.5 метра мек, сив, оребрен по дължина...,некой ден като нема цензура си попростееме на воля некъде тука ше срамиме форума не става.
              Искам едно месте на първия ред точно между Пруфи и Морфи да им спамя директно в ушетата докато не ги е засмукал големия кораб оня дето е 300 метра на ширина
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                ...оня дето е 300 метра на ширина
                300 KM, не m

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                  300 KM, не m

Къде ли ще се приземи това Явно няма да е в Европа...
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                    Със сигурност ще е в четвъртък. Тогава след найстата бира в Толедо току виж и аз ги видя (даже няколко пъти май съм ги виждал, но не съм казвал на никого).
                    заедно сме били и аз ги видех неколко пъти дори един кораб ти застана над главата, седя има няма за две бири и си тръгна а са предположи какво е видел

---------- Post added at 17:45 ---------- Previous post was at 17:44 ----------

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                    300 KM, не m
                    баси ... за толкова голяма ширина няма да засмуче само Пруфи и Морфи ами и за Олди ще стигне
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Ка'т гледам как си го подкарал на смукане... явно ти се отдава.
                      Въпроса е какво.

RUNNING WILD - а докато хвърлям петачета ще мога ли и да те пощипвам по дупето , че на мен това ми е еротичната мечта.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Въпроса е какво.
                        така аз доколкото разбирам към земята идват един по-голям и два по малки кораба мисля, че идеята е да засмучат де що има ИТ-мениджър, дийпсторидж мениджър и секви интернет базирани специалисти - има теория че ИТ специалиста е болестно състояние на ума, което трови планетата те идават да ни отърват това тeорията - факт
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

аааа това ли било ти искаш на последната ни забава да присъстваш?оки че те уредим у животу ама искам да им шепнеш и мръсотийки да се изчервят като ги погледна,аз преди месец и нещо се прибирах от Ловеч един следобяд и срещу мене имаше една алфа 156 с 3 ма човека вътре тоя дето кареше беше един късо подстриган мургав и ушат абе грозник да не е бил Методий не знам,за него се сетих не знам що.

---------- Post added at 14:53 ---------- Previous post was at 14:51 ----------

Въпроса е какво.

RUNNING WILD - а докато хвърлям петачета ще мога ли и да те пощипвам по дупето , че на мен това ми е еротичната мечта.
                          може разбира се аз съм ларш ако щеш и в дупето ми бръкни и си извади шоколадец си подслади животеца

Comment

аааа това ли било ти искаш на последната ни забава да присъстваш?оки че те уредим у животу ама искам да им шепнеш и мръсотийки да се изчервят като ги погледна,аз преди месец и нещо се прибирах от Ловеч един следобяд и срещу мене имаше една алфа 156 с 3 ма човека вътре тоя дето кареше беше един късо подстриган мургав и ушат абе грозник да не е бил Методий не знам,за него се сетих не знам що.

---------- Post added at 14:53 ---------- Previous post was at 14:51 ----------

може разбира се аз съм ларш ако щеш и в дупето ми бръкни и си извади шоколадец си подслади животеца

ааа нееее - аз Пруфи го вкарах с връзки сред нас и каквото и да правите с него - моля преди тва да ме оставите да му седна на ухото
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Реших да почета малко в тази тема и хванах последните постове - баси перверзиите. Махам се, че ще ми се пресече бирата.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Пооляли сте се.
                                Лекинко.
                                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...