Известие

Collapse
No announcement yet.

Три космически кораба идват към Земята

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами кат за последно... то знае ли човек за какво идват тея зелените човечета...
    bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      абе да идват колко искат,дано да носят нещо интересно за ядене,бе да не са луди се заселят тука в кризата,може па да теглиме кредити от тях...невъзвръщаеми...

---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:16 ----------

и аз така искам последните си мигове от живота да прекарам с бившите модове на форума,вие сте ми еротичната мечта ще се раздавам смело,ще си забия най скъпата дънна въдица като пилон и ще танцувам еротика на Олди и Морфилусчо а ти ще ме замеряш с петачета
      Това за кредитите е идея, не е зле. А относно последните мигове , ядене и секс ....всъщност не е лошо, ама що с модовете я

---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
      Нещо все ме кара да мисля, че не е за добро, явно трябва Брус Уилис и ББ да се намесят

---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:13 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Фред, баце, извинявай, ама оправи и заглавието - 'Три космически корабА идват към Земята'
      Е май и аз така съм го писал!?Или недовиждам (заглавието го копнах направо от някаква тема) ма като гледам кораба е?
      Last edited by fred; d.m.y г., 20:13.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Нещо все ме кара да мисля, че не е за добро, явно трябва Брус Уилис и ББ да се намесят[COLOR="Silver"]
        Аааа... сигурен съм, че ББ ги е поканил. Иначе едва ли ще припарят до слънчевата ни система. Сигурно за да посрещнем заедно края на 2012 г. Нали за тогава се очаквало да дойдат.

Comment

Аааа... сигурен съм, че ББ ги е поканил. Иначе едва ли ще припарят до слънчевата ни система. Сигурно за да посрещнем заедно края на 2012 г. Нали за тогава се очаквало да дойдат.
          Нищо чудно, ще ги обучава как се строят магистрали, междузвездни...
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Нищо чудно, ще ги обучава как се строят магистрали, междузвездни...
            ... и как се режат лентички !

Comment

... и как се режат лентички !
              Не пропускай и първите копки
              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

знае се,ще има интермеждузвезден форум КАРБ и идват да си земат бивши зелени 1 кораб за Морфи 1 за Олди и 1 за Шефа

Comment

знае се,ще има интермеждузвезден форум КАРБ и идват да си земат бивши зелени 1 кораб за Морфи 1 за Олди и 1 за Шефа
                  Това е безспорен факт!
                  Ръни, винаги съм мислел, че си стар хакер който има пред себе си няколко клавиатури и 5 монитора а около тях всичко е във фигурки на герои от "Междузвездни войни", както и няколко нафтови генератора за бекъп на захранването - та в тази мисъл винаги съм мислел, че си фен на Боба Фет а не на "тримата викинги" ама на
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

и нека джадайската сила бъде с вас...приятно пътуване...

---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:21 ----------

човек не съм хакер сериозно,преди пусках на мишката сиренце да тръгне...рибарче съм аз къде има блато там ме търси

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:22 ----------

фен съм на 3-мата глупаци...

Comment

и нека джадайската сила бъде с вас...приятно пътуване...

---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:21 ----------

човек не съм хакер сериозно,преди пусках на мишката сиренце да тръгне...рибарче съм аз къде има блато там ме търси

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:22 ----------

фен съм на 3-мата глупаци...
                      и аз съм фен на тия то рибарче, си е ясно ама всички хакери така казват признай поне че тримата глупаци са голема банда така и не знам кво става накрая с тях освен че се превърщат във враг номер едно на всеки нормален човек - ИТ специалисти поне така мисля де

Аз примерно в моята практика ненавиждам два типа хора - менажери и ИТ специалисти а ако има и такива като ИТ менажери просто разбери кво ще ги направя ако стана диктатор имам пъклен план за всичките

Ха сега тука да си признае дали всеки един няма опит с кварталния интернетаджия и не е говорил за майка му поне няколко милиона пъти
                      Last edited by nightroller; d.m.y г., 23:31.
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                        ИТ менажери просто разбери кво ще ги направя ако стана диктатор имам пъклен план за всичките
                        Е не со лошо бре. И аз доста време съм бил не само ИТ специалист, ами ИТ мениджър.

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                          Е не со лошо бре. И аз доста време съм бил не само ИТ специалист, ами ИТ мениджър.
                          ти си готин и си ми приятел абе согурен ли си че нямаш няколко клавиатури и пет монитора ? и всичко около тях не е във фигурки на герои от "междузвездни войни" ? да си фен на Боба Фет
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

абе согурен ли си че нямаш няколко клавиатури и пет монитора ?
                            Със сигурност имам .

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                              Със сигурност имам .
                              а такааааа виде ли са ти си хакер
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

а такааааа виде ли са ти си хакер
                                Е ако това е мерилото съм съгласен.

Comment

Working...
                                X