Известие

Collapse
No announcement yet.

Чисто нов джип на половин цена

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чисто нов джип на половин цена

http://grabo.bg/djip-na-polovin-tzena-028su

Ратола и Грабо правят доста итересна оферта - джип SsangYong на 1/2 цена. (Дали джипа е свестен е друга работа, но на цената на малолитражка ми изглежда добре).

Прегледайте и страницата на Ратола какво казват за промоцията.

http://www.ratola.bg/promo_grabo_cars_20111003/

Към момента има 33 продадени ваучера.

П.С. Само за протокола да отбележа, че Грабо са много сериозни. Пазарувал съм доста пъти от тях, когато е имало заплетени случаи са ги решавали. Дори, наскоро, хора бяха измамени от туристическа агенция и от Грабо възстановиха сумите за тяхна смета. Веднъж дори си купих ваучери за екскурзия за 700 лв - ходих и се върнах - проблеми нямаше.
    Last edited by vladev; d.m.y г., 18:13.
    Subaru Legacy 3.0R
    Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
    sigpic

Изчакай Гриша Ганчев да пусне китайските и ще им подбие цената...
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Грабо са много яки пичове но преди време попаднаха в капан, който можеше да компрометира цялата търговия с отсъпки в страната ...
      Сега този джип първо не е джип, второ е доста стар модел, трето преди време СангЮнг предложи уникални отстъпки за местния дилър тъй -като тука се продаваха най-много коли о тази марка !!! невероятно но факт сами си правете изводите - стар модел, маниакална дилъсрка цена, неадекватна кола и т.н.

Между другото този автомобил е проекртиран от шефа на катедрата на Кингс Колидж ъф Арт - най-престижното образование за аутомотив дизайнери в света е шефа на тази катедра явно е повече администратор отколкото дизайнер защото е проектирал както това недоразумение така и Родиус, което повярвайте ми, е едно огромно недоразумение в автомобилната индустрия
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Знам също така, че много се обръщат на таван........нещо не е както трябва при тия автомобили..
        п.п. предпочитам Лада Нива)
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Бе и шкода йети е готина, ама е по скъпа спрямо някои промоционални оферти
          Last edited by fred; d.m.y г., 19:59.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

И аз гледах офертата ...
            Но съм чувал че не са никак стабилни и въобще я отбегнах ... това е най-важното, което търся в кола.
            Но като цяло офертата е примамлива ... гадното е че ESP, ASR и т.н. при тия коли са ебати рядкостта ...
            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Това са автомобили за селското стопанство, рибовъдството и горската промишленост, така, че ако сравняване с нещо подобно - това е Лада Нива.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

това колко ваучера пише, че са продадени никога не е реално, един от големите сайтове за групово пазаруване са ми клиент и знам как бачкат всичките, там се пишат някви произволни
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Ратолата, и да ми я подарят, пак ще я засиля някъде... джип-тоталка е това, отгоре на това с изхвърления от поточната линия на Мерцедес 270 CDI... мерсим ти за такъв кошляк...
                  Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Каквото и да кажем все пак си остава Чисто нова кола на половин цена...
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      на половин цена и е точно сделка с дявола а обслужването къде го забрави а застраховките? а другите неща около Чисто новата кола родена от любовта между Дарт Вейдър и Батман? какво да кажа повече?!
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        Аз ако искаш мога да ти продам мерцедес S класа на половин цена. Вместо за 250 000 ще ти я продам специално за теб за 125 000 лв. Далавера, ще подписваме ли?
                        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                          на половин цена и е точно сделка с дявола а обслужването къде го забрави а застраховките? а другите неща около Чисто новата кола родена от любовта между Дарт Вейдър и Батман? какво да кажа повече?!
                          Да, това никой почти не го брои

---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:03 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          Аз ако искаш мога да ти продам мерцедес S класа на половин цена. Вместо за 250 000 ще ти я продам специално за теб за 125 000 лв. Далавера, ще подписваме ли?
                          То и за 50 000 да му я дадеш, като го вържем с горното е бая трудно...
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            Ако ги имам тия 125 000лв, ще си имам преспокойно за едно масло и застраховка
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                              Мерцедес 270 CDI... мерсим ти за такъв кошляк...
                              „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Working...
                              X