Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги помогнете за тези джанти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги помогнете за тези джанти

Колеги моля ви кажете ми колко вървят тези джанти втора употреба 16-ки някаква ориентировачна цена в добро състояние
    Attached Files

На мен ми искаха 250
    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

4 джанти за 250 ???

Comment

Не съм убеден, че точно тези джанти ги има оригинални с такъв размер. Има реплики с размер 16" и скоро колега от форума продаваше комплект за около 500 лева. Ако са си оригиналните 17" (Това ако не си го разбрал вече са джанти ГТА) в перфектно състояние, реалната цена за мен е към хилядарка.

edit: Ето темата, но това са реплики. За мен цената им е добра, това за 250 лева освен да е на бройка за чисто нова реплика (като тези от линка)...
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=62205

Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 21:58.

Comment

колега аз търся в момента и ми оферират джанти 15-ки и 16-ки по 250

Comment

Първоначално публикувано от georgi_pg Покажи съобщение
            колега аз търся в момента и ми оферират джанти 15-ки и 16-ки по 250
            то има една камара 15 и 16 ски колега !!
            но точно тези джанти не мисля ,че са 250 кинта !
            аз лично тез , не бих ги дал за по малко от 450.. 500!!!

успех колега ! уникални са !
            155 осем хиляди клапана 16 вериги
            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
              Не съм убеден, че точно тези джанти ги има оригинални с такъв размер. Има реплики с размер 16" и скоро колега от форума продаваше комплект за около 500 лева. Ако са си оригиналните 17" (Това ако не си го разбрал вече са джанти ГТА) в перфектно състояние, реалната цена за мен е към хилядарка.

edit: Ето темата, но това са реплики. За мен цената им е добра, това за 250 лева освен да е на бройка за чисто нова реплика (като тези от линка)...
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=62205

Точно такива бяха 16-ки, бяха ми ги донесли за моята, ама бяха 5х98 и не ги взех - 250 за четирите ми искаха, ся истина е, че имаха по някоя драскотина тук-там.... мога да проверя дали още стоят
              AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Благодаря на всички

Comment

Working...
                X