Всичко зависи от естеството на работата ,този който ще наема работници за ниско квалифициран или неквалифициран труд ще наема такива които ще му излизат най евтино без да го интересува какви са .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Моля разтAлкувайте този полет на мисълта:
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеВсичко зависи от естеството на работата ,този който ще наема работници за ниско квалифициран или неквалифициран труд ще наема такива които ще му излизат най евтино без да го интересува какви са .
Никой не може да ме убеди, че българинът не е с няколко гърди преднина, при това не защото той е българин, а защото другият е циганин. Насаждането на внушението, че всички цигани са "негодни" е причината за това."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеНе ми отговаряй с частни и единични случаи, говорим за обществени нагласи, говорим за политика на работодателите.............Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеЕми това не е вярно. Аз дадох пример с двама вишисти. Единият циганин, а другият българин........
Никой не може да ме убеди, че българинът не е с няколко гърди преднина, при това не защото той е българин, а защото другият е циганин. Насаждането на внушението, че всички цигани са "негодни" е причината за това.
Мога да посоча пример където поне 50 % ако не и повече от работещите във фабрика са циганиLast edited by dimo; d.m.y г., 10:43.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеЕми това не е вярно. Аз дадох пример с двама вишисти. Единият циганин, а другият българин........
Никой не може да ме убеди, че българинът не е с няколко гърди преднина, при това не защото той е българин, а защото другият е циганин. Насаждането на внушението, че всички цигани са "негодни" е причината за това.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Никой не може да ме убеди, че българинът не е с няколко гърди преднина, при това не защото той е българин, а защото другият е циганин. Насаждането на внушението, че всички цигани са "негодни" е причината за това.Last edited by Доко; d.m.y г., 10:53.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеДобре де, дай пример за "годен" циганин?Ден без бира е загубен ден!
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеДобре де, дай пример за "годен" циганин?
Човек сам избира какъв да бъде.Най-лесно е да си мърляч,лежащ на чужд гръб.Отгоре на всичко,въпросното поведение се стимулира от държавата.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеЕ тук и аз мога да отговоря - професор Чирков. Само, че когато човек чуе неговото име се сеща за сериозен професионалист, а не за циганин.
Тя и Вилма Русев е Българка
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение"Една птичка пролет........."
Тя и Вилма Русев е БългаркаДен без бира е загубен ден!
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеИмам колега,чудесен ортопед - кво като е циганин?
Човек сам избира какъв да бъде.Най-лесно е да си мърляч,лежащ на чужд гръб.Отгоре на всичко,въпросното поведение се стимулира от държавата.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеАз смятам това изказване за много точно и ще се обоснова.
Напоследък в България пробива дивашки национализъм от просташки вид.
Имам един простичък въпрос към автора на темата и очаквам кратък и ясен отговор.
Ако някъде има конкурс за работа в банков офис и за него се яви Българин с едно висше и Циганин с две висши образования кой ще бъде предпочетен? Мммммм....... Да не говорим за работа изискваща по-ниско образование. Ето това е искал да каже господинът, съжалявам, че не съм го гледал.
Ново 20.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Циганската популация е съставена от няколко подгрупи и може да се каже, че някои от тях са малко по пригодни от други ...нищо не можем да направим за тях ако те не искат.
Трябва обаче държавата да им наложи да спазват законите
наравно с нас от там на сетне всеки да си търси пътя в живота сам .sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеЦиганската популация е съставена от няколко подгрупи и може да се каже, че някои от тях са малко по пригодни от други ...нищо не можем да направим за тях ако те не искат.
Трябва обаче държавата да им наложи да спазват законите
наравно с нас от там на сетне всеки да си търси пътя в живота сам .
Именно за този тип изразяване говоря и аз, той води до задълбочаване на проблема с българските граждани от цигански произход."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment