Известие

Collapse
No announcement yet.

Акаунт в Еbay

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Акаунт в Еbay

Здравейте , искам да питам дали някой има акаунт в Ebay и ако не го ползва или го продава да се споразумеем нещо .
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Че направи си сам бре колега, а ако ти трябва такъв с някакъв фийдбек, никой няма да си даде акаунта с натрупан такъв досега.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ами да идеята е да има феедбак 30 40 някаде , не гледат с добро око като си на нула ...
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Над 10 върши работа... купуваш си 11 джвъчки от ЮК на стойност + доставка по около евро (има доста които ще ти вършат работа) и ти излиза по евтино от купуване на акаунт.
        Това ако говориш за покупки... ако е за продажби, хванат ли те с чужд акаунт, ще получиш пари от тях ама на 31 февруари.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Знам затова искам да го купя и да е мой това е цялата работа
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

И да го купиш пак там... това е експлойт на системата им за фийдбек и директно ти отрязва достъпа до опциите да продаваш там, ако помня какво съм чел.
            Имат си начини да се хващат такива неща, не съм задълбавал но и на прима виста се сещам за няколко.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Сподели, каква ти е идеята, за да можем да ти помогнем?!
              Всеки продавач ли започва от 100 сделки - не, всеки е започнал от 0
              sigpic

Comment

Идеята е ако някой има акаунт и има феедбак 20-30 да кажем и не ползва , да го ползвам аз .... по трудно е от 0 да започнеш
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

аз имам 7 фийдебка, но пък акаунта оня ден чукна 4 години ?

Comment

Working...
                  X