Ами примерно за да го използваш дълго време без главоболия,а не да се състезаваш с него по улиците ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-издръжливия дизелов двигател
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение... а най издържливото което съм имал е едно Дукато 2.5 това докато беше мое навъртя в Бг. над 300хил. продадох го на познат още движат с него. много здрава машина излезна претоварвахме го мъчихме го с газ до тенекето и не можахме да го счупимLast edited by krasyb.; d.m.y г., 21:48.Alfa Romeo GT 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеНека е здрав, ама като е пълен мъртвец закво ти е?
че даже и по-далече!____________________________________________
ex Alfa 146 1.6 TS 1997 , ex Lancia Delta II 1.6 16V, ex Alfa 147 2.0 TS Selespeed
Alfa 145 1.9 JTD Extreme Remap
Musso 2.3 DOHC
Comment
-
Първоначално публикувано от Peter_71 Покажи съобщениеЗа да стигне там където много други няма да стигнат никога http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=85286&page=1
че даже и по-далече!Тоя мерцедес на 224000 ми че той още е в разработка бе
той чак на 500 000 си разкрива потенцияла
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеНека е здрав, ама като е пълен мъртвец закво ти е?
Б- Да си вършиш работа пак сигурно и надеждно
примерно...'99 156 1.9 JTD SP3
Comment
-
240 D Много колеги споменаха не веднъж за него.
Мотора няма нужда от реклама ,единствения недостатък ,който съм открил е мястото на Горивния Филтър,при много ниски температури може да замръзне.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
И аз да се присъединя и да дам глас за:
- 1,9TDI - 110 коня. Брат ми кара Октавия с този мотор
БГ-Австрия-БГ сама си ходи вече.На колко хиляди е само тя си знае.
- 200D на Мерцедес, лично съм го експлоатирал по същия начин както Шкодата-проблем с мотора нулев.
Само дето ми идваше малко тромав..
Дълъг и безавариен!sigpic
Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
.:: My PRECIOUS ::.
Comment
Comment