Известие

Collapse
No announcement yet.

"Мъжка" анкета: Бихте ли карали/се возили в розова 8C Competizione?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Само с такива мадами да не напипа Яйца!
    Све са Яйца, госпожа, к...ец нема
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Подкарвам си една такава и хич ми не дреме какъв цвят е - във Военното министерство карат розови БМВ-та и хич не им задирят.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
        Категорично да, защото ще карам тази кола предимно на писта.
        Както не ми пречи в момента да юркам лимонено жълт Лотус по пистите, така няма да ми дреме да юркам и едно 8С, ако ще да е в цветовете на дъгата.
        Барболов...да не си на Силсвърстоун в момента? Ти и Лотус, напомняш ми на младия Сена...

Comment

Въобще не ми пука за цвета, а и да не забравяме прочутия розов кадилак на Елвис Пресли
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Ако ми подарят розова 8c: веднага и залепвам няколко лепенки тип NOS, Brembo, Kumho, Turbonetics и т.н. и разбира се чифт гуми KUMHO TIRES ECSTA SPT KU31 DRIFTING/COLORED SMOKE.
            ...

Comment

Розово,даже и розови дрехи ако се трябва ще облека,стига някой да ми даде 8Ц
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Аз не- главата ми опира в тавана.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Подкарвам си една такава и хич ми не дреме какъв цвят е - във Военното министерство карат розови БМВ-та и хич не им задирят.
                  Това са тия, дето са си изпускали сапунчето в казармата.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Та кой не иска да пилне гумите на 8С, ама... що па тоя пенделски цвят ?!?
                    bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Тва като го взема, ще му дигна едно гаражче - неизмазано. Ще го изкаравам само събота да ходя на село за буркани - то е ясно, че няма да са много, но ще ходя по честичко.
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Бе тва е 8ц ти лууууд ли си?!?! Ако ще и ръждясало да е пак ще е изкуство!
                        Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          Аз не- главата ми опира в тавана.
                          аз съм 1.90, ти колко си ?

интересно ми е просто дали ще мога да се побера вътре - щото примерно з4, предната генерация - не мога да ги карам, крак ми опира отстрани и педала на газта ми идва адски неудобен
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            аз съм 1.90, ти колко си ?

интересно ми е просто дали ще мога да се побера вътре - щото примерно з4, предната генерация - не мога да ги карам, крак ми опира отстрани и педала на газта ми идва адски неудобен
                            191 см :Р, сутрин ,вечер съм с 2 сантиметра по -нисък ,но не помага много главата ми почти опира и в 166-та,веднъж не видях легнал полицай и така си изтрещях главата, помислих ,че огънах тавана. и като си наглася волана не виждам километража
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              Това са тия, дето са си изпускали сапунчето в казармата.
                              Оказа се, че след няколко месеца са ги пребоядисали в черно - явно някой се е усъмнил в тяхнята мъжественост.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                                Цайсите - ок, ама качулката за чий ти е?
                                За да не ме познае някой
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X