Известие

Collapse
No announcement yet.

Тролът -характеристика, основни понятния, как да реагираме при среща с него.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
    Eпа оти? Пробвам се да бъде полезен
    Е па оти ?
    Кога се пънехме да сме полезни ни усвиркаха като безполезни и искаха свободия .
    Някой да ти е казал едно "Мерси"
    Хайде нЕма нужда от мерси .
    Цирка си е същия - само циркаджиите различни .
    А нов цирк със стари циркаджии знаем не става
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

...Основната причина за това се корени в ниската самооценка. Твърде често в ролята на "форумен трол" попадат нереализирани в професията си хора, отхвърлени от някоя социална група, забравени фигури от близкото минало, хора смятащи се за недооценени, или новоизлюпили се философи...
      ...а има и хора, за които троленето е самоутвърждаване и борба на интелекти...
      ...Най-добрият начин да се противопоставиш на трола е да не отговаряш на неговите публикации...
      ...Тролът се храни с внимание - можете да се справите само ако го уморите от глад!
      +1

...Ако се затруднявате да определите с точност тролът в даден форум (въпреки че троловете, като носители на ярки отличителни белези, са лесно различими), можете да приложите следния тест - един вид лакмус за тролове.
      Пуснете неангажираща тема или мнение описващо троловете като такива или методите за борба с тях. Първият отговор по темата ще бъде написан именно от трол
      Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Дали?-)
        Ето още нещо по темата:

Ако се затруднявате да определите с точност тролът в даден форум (въпреки че троловете, като носители на ярки отличителни белези, са лесно различими), можете да приложите следния тест - един вид лакмус за тролове.
        Пуснете неангажираща тема или мнение описващо троловете като такива или методите за борба с тях. Първият отговор по темата ще бъде написан именно от трол
        Знаех си, че точно така ще се получи, но все се надявах да не би.

Comment

Да не си помисли някой, че съм клъвнал на нещо.
          Просто никак не ми беше трудно да се сетя, че става дума за мен. Радвам се, че и старата лисица ме помни, имахме "приятни" приключения с него. Ех, спомени, спомени...............
          "Тролът" е понятие измислено от хора, които мразят да не са най-интересните, най-готините, най-забелязваните.
          Те не харесват различното мислене, обожават да си пускат теми, в които всички да им викат "евала пич, голем си", или пък "Убу си го написАл". Проблемът на тези хора не е това, което те определят като "трол", а неспособността им да приемат, че тяхното мнение не винаги се споделя от всички. Мразят някой да им опонира, защото може би в детството им никой и по-никакъв начин не го е правил спрямо тях. Емотиконата, която ги довежда до оргазъм е тази:
          Методите им да отстранят инакомислещ се свеждат до методиката характерна и употребявана по време на така наречения "късен костовизъм". Тя се изразява в затваряне на уста с милиционерски методи. Това е подход, при който на някой така му се затваря устата, че другите си мислят, че той не говори и не пише по-собствено желание.
          И те така...........
          Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 13:43.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Ето нещо, на което попаднах и смятам е адски на място и ще бъде полезно на много колеги тук

...
            Обожавам капацитетите

Господ здраве да дава на тоя, дето ви сертифицира да издавате удостоверения за придобита квалификация "трол"

Апропо, подобна тема беше пускана преди години от пътеводната светлина, която цитираш в подписа си, а знаем там откъде се добиват знания и умения

Намирисвате ми на сериозна, почти партийна, организация - много сте сладки

Ама пишете си ги тия, де - интересно е
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Копирам невинно тема от друг форум... И то с най-най-чисти намерения.
              Защо да съм капацитет и издаващ удостоверения не знам, не знам...
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Копирам невинно тема от друг форум... И то с най-най-чисти намерения.
                Защо да съм капацитет и издаващ удостоверения не знам, не знам...
                Убедена съм, че дори плешките те сърбят

Св., няма да ти я оспамвам повече, но определено ще чета с интерес.. Как.. кой не скача, е червен
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Олди учителю мой ти който ме направи трол аз съм твоето форумно творение твоето отроче, ще ти кажа отговора като един истински трол-риболовец -и от никролога ще ви храня като умра ще ми се отварят устата на снимката като се зачетете.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                    Олди учителю мой ти който ме направи трол аз съм твоето форумно творение твоето отроче, ще ти кажа отговора като един истински трол-риболовец -и от никролога ще ви храня като умра ще ми се отварят устата на снимката като се зачетете.
                    Бате, ти си шефът на троловете
                    Arena Coast Customs

Comment

Oказва се че и отрочета съм имал, без да знам. Ми така е като влизам във форума без предпазни средства. Ето форума е заченал и е добил RUNNING WILD

Това склоняването към тролство било по-кофти и от склоняването към проституция.

Оп пЪрдон, имах предвид:

...товасклоняванетокъмтролствобилопокофти-,.иот склоняванетокъмпроституция

Comment

да Олди велики осеменителю ти и другите бивши се съвкуплявахте с форума и понеже ти е нефелно семето се раждаха тролове преди,виж че сега след промените и демокрацията не се раждат тролове а ти липсват гледам щом пускаш теми,цункам те тате ти винаги ще си в сърцето ми и другите ми роднини вуйчо Мортролос и чичо Профани и цялото кралско войнство,чакат ни дълги тролски години заедно...

Comment

Поклон пред Олди и неговия откривателски гений!
                          Поклон пред Пруфа - тролоубиеца!
                          Поклон пред Пинки - преследвача на тролове!
                          Поклон пред Морфи - най ревящия от тях!
                          Поклон - да ги запомним с добро!!!

Поздрави на цялата банда - Боян (Най-ТРОЛлер)
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

запомнихме ги до 40... но ме можаха да вдигнат ръка да убият детето си непослушният и закачлив палавник Ръни- не се гаси туй що не гасне...айде стига толкова тролене за днес отивам да се крия в гората да ям плъхчета.

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                              Поклон пред Олди и неговия откривателски гений!
                              Поклон пред Пруфа - тролоубиеца!
                              Поклон пред Пинки - преследвача на тролове!
                              Поклон пред Морфи - най ревящия от тях!
                              Поклон - да ги запомним с добро!!!

Поздрави на цялата банда - Боян (Най-ТРОЛлер)
                              Toва мнение окончателно ли е или да почакаме 15мин за да може да се откажеш от него и да напишеш нещо коренно противоположно. След което да се откажеш да пишеш въобще?

Comment

Toва мнение окончателно ли е или да почакаме 15мин за да може да се откажеш от него и да напишеш нещо коренно противоположно. След което да се откажеш да пишеш въобще?
                                нека чакането започне сега!
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X