Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой да е оглеждал тази '159'-ка?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой да е оглеждал тази '159'-ка?

Колеги, направи ми впечатление една ОБЯВА за '159' в Дупница - някой да има впечатления от колата, да е ходил да я гледа или да е чул нещо от познати?
    Тази е най-евтината 2.4 в мобиле-то и ми се струва доста примамлива оферта, но ако не се лъжа май се продава от доста време....
    sigpic

Ако наистина се продава от доста време, най-вероятно си има причина... 159 не е някакъв екзотичен модел, че да не се търси
    На снимките всички изглеждат "сядаш и караш" според мен (въпреки, че тук е пълно с анализатори дето определят какви точно удари е имала само по снимка с резолюция 200х300 пиксела от "мобиле" )...

Comment

Ако не се лъжа Юни май я гледах тая обява
      sigpic

Comment

Аз поне за себе си съм си доказал емпирично следното: ако намериш обява за кола, която наистина изглежда супер и цената и е супер с оглед състоянието и т.н. и почнеш да се чудиш и да я мислиш дали изобщо има смисъл да ходиш и да я гледаш, ако наистина е била топ оферта, на 2-рия, 3-тия ден от обявяването вече я няма... Даже най-истинските екземпляри според мен изобщо не стигат до обява - веднага ги отнася някой който няма вяра в интернета и предпочита "олд скуул" да си обикаля автокъщите/пазарите...

...което само доказва, че пазара на коли втора употреба е ефективен (и всъщност нищо чудно, хората Нобелова награда по икономика са взели за това прозрение)

Comment

Аз споделям това мнение, но признай, че има някои модели за които не важат подобни 'правила'.
          Факторите могат да бъдат много, като например скъпа поддръжка или пословична НЕиздръжливост, както и не на последно място гаражните легенди, та в тоя ред на мисли, ако колата е хубава, запазена и добре поддържана, с екстри и хубав двигател, НО харчи много, поддържа се скъпо и трудно, не изглежда еди-как-си и т.н., може да се задържи на пазара по-дълго
          sigpic

Comment

Джамбазите не са толкова глупави и подаръци от тях не бива да се очакват.
            За този мотор, кожа, автоматик, че и СпортВагон колата е доста евтина. Със сигурност има причина за това и само един начин да се провери каква е тя - на място.
            Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
            Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

А бе гледай къде е Дупница има, няма 60км......ако беше с черен салон..още по добре...иде реч все пак за пари, с чужди очи не става тая работа...трябва око да види и ръка да пипне...ама твоята)
              п.п. ти като си харесаш някоя мадама първо някой приятел ли пращаш...)))

---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:38 ----------

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
              Аз поне за себе си съм си доказал емпирично следното: ако намериш обява за кола, която наистина изглежда супер и цената и е супер с оглед състоянието и т.н. и почнеш да се чудиш и да я мислиш дали изобщо има смисъл да ходиш и да я гледаш, ако наистина е била топ оферта, на 2-рия, 3-тия ден от обявяването вече я няма... Даже най-истинските екземпляри според мен изобщо не стигат до обява - веднага ги отнася някой който няма вяра в интернета и предпочита "олд скуул" да си обикаля автокъщите/пазарите...

...което само доказва, че пазара на коли втора употреба е ефективен (и всъщност нищо чудно, хората Нобелова награда по икономика са взели за това прозрение)
              А бе не е баш така...в тая криза прекупвачите намаляха и рядко ще видиш някой с 15 бона в джоба....директно да купи...и след това да се окаже, че е заложил на куц кон)
              Last edited by Бобби; d.m.y г., 17:02.
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Аз нямам парите в брой - иска ми се да дам 'Пунто'-то и да доплатя към 5000лв. А ако ми предложат и разсрочено плащане на тази сума ще е още по-добре, да не давам готови пари!
                Просто реших да попитам дали някой не е оглеждал колата, за да не се разкарвам напразно.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Аз нямам парите в брой - иска ми се да дам 'Пунто'-то и да доплатя към 5000лв. А ако ми предложат и разсрочено плащане на тази сума ще е още по-добре, да не давам готови пари!
                  Просто реших да попитам дали някой не е оглеждал колата, за да не се разкарвам напразно.
                  Е па обади се на продавача.....0,30ст. макс на минута, не вярвам да са минали на импулсни телефони)...дай му твойто предложение....и т.н.
                  Има вариант и с лизингова компания......почти никоя няма да ти откаже...но е товарителница..варианти и решения много..кола трудно се продава в днешно време.
                  п.п. иначе само ако разлайваш кучетата...имаше някаква тема за питбулите...
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Па и пиши какво е станало, за инфо де
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Баси, аз питам дали някой знае нещо за конкретен автомобил, вие започнахте да ме учите, как се купува кола?!
                      Искаше ми се просто да получа предварителна информация, ако някой е виждал колата на живо.
                      Можеше да се включи Bager-а, примерно и да каже 'гледал съм я и е пълен курник' или пък 'много е хубава и си струва вниманието' - това ми беше идеята и въпроса....
                      sigpic

Comment

Аз бях там, когато докараха тази Алфа в автокъщата. Няма и месец. Щяха да я мият, защото беше много мръсна и не я разгледах много обстойно. Определено хваща много окото. Наблъскана е с екстри. Има BOSE, люк (тези не са написани в обявата) и мн др. Заслужава си да я видиш . Утре ще пътувам и ще се отбия да я видя, после ще пиша.
                        Last edited by fnt; d.m.y г., 19:54.
                        sigpic
                        SCUDERIA ITALIA
                        BMW 5-er
                        BMW 7-er
                        Fiat GP

Comment

Ще съм ти много благодарен!
                          sigpic

Comment

Кики, интересът ти към подобна кола може само да ме радва ! Конкретно тази и аз я забелязах в Мобиле-то и наистина изглежда доста примамливо.
                            Да видим Цвятко какво ще каже като я види наживо.
                            Бих я заменил с мойта веднага . Пък и с тоя автомат, жената ще може да ме вози след бира, две, три...
                            Размечтах се нещо.
                            Между другото се чух с продавача и не е навит на бартери . Поне на мен така ми каза. Не пречи и ти да се пробваш обаче.
                            Успех!

п.п. ...а... и каза че колата я няма до сряда следващата седмица.
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Да, аз също му звънях и ми каза, че негови близки са на почивка с нея, за това не може да се огледа преди сряда.
                              Иначе била повече от перфектна и дори видимо километрите са абсолютно реални. Уникален салон, идеален външен вид. Върви много, харчи малко. Имала номера и можело да се кара по сервизи.
                              На живо щяла да ми хареса много повече, отколкото на снимки, защото наистина била страхотна, а и за тази цена няма какво повече да се желае от една кола.
                              Лошото е, че на бартер е навит, но за евтина кола, нещо до към 2000-3000лв., за да може да вземе повече пари в брой.
                              Явно нещата ще трябва да се случват по сложния и бавен начин....
                              sigpic

Comment

Working...
                              X