Известие

Collapse
No announcement yet.

Пълно е с меки китки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

браво Мордохи цар си бате иначе да шпориш некоя сгодна женица в кафявата точка си е класическа перверзийка секс като секс ама па мъже...

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      ..
      Баш гей на гръцки е пустис, откъдето май идва и нашата дума пустота.
      ..

Или "пустиняк"?
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
        Или "пустиняк"?
        "пустиняк – първата и най-бързо научавана дума, служи за универсална обида, със силна емоционална натовареност (Пустиняк мръсен. Тоа е голем пустиняк.), в произношението се влага злъч, лют червен пипер и змийска отрова"

демек, "пустиняк" не е само "гей/педераст", ам всичко квот се сетиш
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
          "пустиняк – първата и най-бързо научавана дума, служи за универсална обида, със силна емоционална натовареност (Пустиняк мръсен. Тоа е голем пустиняк.), в произношението се влага злъч, лют червен пипер и змийска отрова"

на мобилният телефон ли го имаш речитатива

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            на мобилният телефон ли го имаш речитатива
            чичо Гошо(гугъл), знае всичко
            аз просто съм бърз с кбд-то на лаптопа...
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение

Да, но може да има друго значение - пуст, изпразнен от емоции, безидеен, отчаян, без самочувствие и други от този сорт.
              В някакви моменти ми е жал за тези хора и ако можех по някакъв начин бих им помогнал, но не знам по какъв, но продължам да твърдя, че тази им реакция на показност избиваща комплексите им не е приятна.
              Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:22.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                Кой ще си ползва аналния отвор за биологични нужди и кой за други си е въпрос на личен избор. Само не разбирам защо ще трябва да ми се набива насила, че е нормално да си с обратна сексуална ориентация ! Ако е така то природата щеше да ни е моделирала еднополови ! Да, ама не !
                Та колкото и да се напъвам не мога да ги разбера. Ама от напъването мога да я свърша една, през онова отворче дето пенделите го ползват за удоволствие, ама... ще замирише...
                Не познаваш добре природата и нейните закони.
                В животинския свят, по-точно при бозайниците постоянно се раждат индивиди с хомосексуална ориентация. Какво се случва там обаче: Тези индивиди почти никога не успяват да оставят поколение, по-този механизъм в генотипа тази наклонност не се закрепва и така броят на хомосексуалните индивиди винаги е минимална, независимо от увеличението на числеността на популацията на даден вид.
                Да се върнем при човешкия вид. Тук да си хомосексуалист е прието да бъде нещо ненормално. Обществото притиска силно тези индивиди, в резултат, на което те панически крият своята сексуална ориентация, нещо повече, те дори създават хетеросексуални семейства, за да угодят на обществените изисквания за "нормалност". Резултатът е налице, а именно, драстично увеличение на индивидите с хомосексуална ориентация......елементарно

---------- Post added at 06:45 ---------- Previous post was at 06:41 ----------

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                Суси,душа,не те знам какъв си ама май си преминал от другата страна на реката и някои взел та бутнал моста.Няма как да се върнеш от другата страна...
                Лошо...лошо..
                Педераси,педераси....ех едно време какви педераси имаше..магьосници!
                Виждам , че имаш вече личен проблем с мен. Аз съм си аз и нямам проблем с идентифицирането на своята сексуалност, но при теб забелязвам силна агресивност с леки нюанси на житейска неудовлетвореност.

---------- Post added at 06:49 ---------- Previous post was at 06:45 ----------

Ау ау ау,както казва Киро Слепото...погледнах какво имаме за Susscrofa като изображение в необятната интернет мрежа.Драги Републиканецо,както каза че имаш дарба да пишеш бързичко по клавиатурата,в най-долната част на форума има тема за промяна на "ника".Та възползвай се!
                Или да пуснем една анкета дали да сменим "ника" ти по кодекса на гражданската инициатива?Че нали си Гражданин на правотата,да не ти накърним душицата.

-------------
                Само не се нервирай,че ако почнеш да грухтиш на пилота на онзи самолет от Милано,да не кацне в полето.
                ------------
                То като се замислих до летището поле няма,за сметка на това там са твоите любимци ромите.
                Няма да успееш да ме нервираш, това усещане е непознато за мен, успявали са, но трябва да почетеш още. В този форум имаше хора, които успяваха донякъде да ме изнервят преди години, но за мое съжаление сега не пишат тук. Бих ги помолил да започнат отново, форумът само губи от тяхното неучастие )))))).

---------- Post added at 06:56 ---------- Previous post was at 06:49 ----------

Не изчетох всичко, но то и не трябва.
                Според изследванията на др. Ламброзо и допълнени от др.Вителс, 66.6% от хората имат хомосексуални наклонности.
                Проблема не е, че си бъркат по дупките, а факта, че хомосексуалността винаги е придружена от необичайна агресия!
                Точно тая агресия прави така, че нормалните стават пропорционално агресивни спрямо педерасите и лесбийките.
                Нищо ново под слънцето. Проста физика.
                Тезата, че хомосексуализма не може да е слага под общ знаменател със: педидрастията,зоофилията,некрофилията, геронтофилията и да не ги изброявам всичките, защото не е криминализирано деяние е просто цинизъм.
                Точно педерасите го инкриминираха.
                Във всяко едно здраво общество, хомосексуализма е криминализиран.
                Той е същия психичен дефект, както некрофилията, но с много по-сериозни последици.
                Всичко до тука се отнася за агресивните педали, които са ни втръснали с техните простотии.
                За другите, които дискретно се занимават с техните си неща и не ни ги навират в очите- няма какво да кажа.
                Педофилията по-често е проблем на хетеросексуални индивиди от мъжки пол. Проста статистика.
                Подсвиркването с клаксон е агресивна хетеросексуалност. Това с агресивните педали е смешно.

---------- Post added at 07:07 ---------- Previous post was at 06:56 ----------

Педераст е неправилно написано: педидрастис.
                Педи- дете и драстис-престъпник.
                Всичко това от гръцки.
                Педофил е производно.
                Останалите названия на половите извращения са също с гръцки корен: зоо-животно; некро-мъртво; герос- стар и тн.
                Баш гей на гръцки е пустис, откъдето май идва и нашата дума пустота.
                Има логика.
                От хомосексуални отношения не се ражда нищо.
                Накратко, както и да му казваш, гъза няма да му се свие!
                Сам си отговаряш, защо неправилно се е наложил терминът педераст, за хомосексуалистите от мъжки пол. Причината, е че са били безпочвено набеждавани и за педофили, което е пълна глупост.
                Да те привличат индивиди с неразвити вторични полови белези е съвсем друг проблем.
                Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 10:40.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

лелеее ако има некой педал у форума сигурно му се доревава на момчето като знае мнението на целия форум за такива като него, хахаха
                  Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Не познаваш добре природата и нейните закони.
                    В животинския свят, по-точно при бозайниците постоянно се раждат индивиди с хомосексуална ориентация. Какво се случва там обаче: Тези индивиди почти никога не успяват да оставят поколение, по-този механизъм в генотипа тази наклонност не се закрепва и така броят на хомосексуалните индивиди винаги е минимална, независимо от увеличението на числеността на популацията на даден вид.
                    Да се върнем при човешкия вид. Тук да си хомосексуалист е прието да бъде нещо ненормално. Обществото притиска силно тези индивиди, в резултат, на което те панически крият своята сексуална ориентация, нещо повече, те дори създават хетеросексуални семейства, за да угодят на обществените изисквания за "нормалност". Резултатът е налице, а именно, драстично увеличение на индивидите с хомосексуална ориентация......елементарно[COLOR="Silver"]
                    Интересна гледна точка, звучи логично, не се бях замислил за това.
                    Но ако продължаваш да обиждаш хората, които са на различно мнение от твоето, бъди сигурен, че ще ти бъде отнета възможността да споделящ гледната си точка.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      Интересна гледна точка, звучи логично, не се бях замислил за това.
                      Но ако продължаваш да обиждаш хората, които са на различно мнение от твоето, бъди сигурен, че ще ти бъде отнета възможността да споделящ гледната си точка.
                      Кой точно обидих? И с какво. Всъщност това не е наша работа, има кой да го прецени.
                      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Виждам , че имаш вече личен проблем с мен. Аз съм си аз и нямам проблем с идентифицирането на своята сексуалност, но при теб забелязвам силна агресивност с леки нюанси на житейска неудовлетвореност. Допускам, че това се дължи на тежко детство или някакъв вид проблеми в пубертета. Тези проблеми се оправят, просто потърси помощ при специалист.
                        Ох,за моето детство не ми се щеше да се сещам но...

Татко почти винаги беше пиян и ме насилваше както психически така и физически.В една далечна година не помня кога,даже посегна на мен и сексуално.Мама почти винаги беше при комшията които беше вдовец.Просто му помагаше в домакинството.
                        Нещата се влошиха когато почнаха да ми излизат бакенбарди,тоест като влезнах в пубертета.Бях едро,закалено момче от боя и от спортовете с които се занимавах само и само да не се прибирам у дома при тате,които винаги беше пиян.Момичетата ме избягваха,не искаха заедно да ходим за ръка до супера и обратно.Нещо тогава се случи,прекъснах връзката с противоположния пол.Станах сприхав,нервно животно опитващо се да елеминира комплексите си.Намерих утеха в момче,което приличаше на мен.В последствие се оказа Свиня!Изневери ми с друг.Тогава и тази моя черта се изтри,започнах да изпитвам омраза към момчетата.
                        Та сега седя и се чудя,аз гей ли съм или не съм?Хетеро ли съм ,или не съм?Да те потърся ли,или да не те потърся?
                        Би ли ми помогнал?Ти може би си като мен?
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Татко почти винаги беше пиян и ме насилваше както психически така и физически.В една далечна година не помня кога,даже посегна на мен и сексуално.Мама почти винаги беше при комшията които беше вдовец.Просто му помагаше в домакинството.
                          Нещата се влошиха когато почнаха да ми излизат бакенбарди,тоест като влезнах в пубертета.Бях едро,закалено момче от боя и от спортовете с които се занимавах само и само да не се прибирам у дома при тате,които винаги беше пиян.Момичетата ме избягваха,не искаха заедно да ходим за ръка до супера и обратно.Нещо тогава се случи,прекъснах връзката с противоположния пол.Станах сприхав,нервно животно опитващо се да елеминира комплексите си.Намерих утеха в момче,което приличаше на мен.В последствие се оказа Свиня!Изневери ми с друг.Тогава и тази моя черта се изтри,започнах да изпитвам омраза към момчетата.
                          Та сега седя и се чудя,аз гей ли съм или не съм?Хетеро ли съм ,или не съм?Да те потърся ли,или да не те потърся?
                          Оттеглям си коментара си към теб в тази му част. Грешка беше, че го написах, за което се извинявам.
                          Радвам се, че прояви чувство за хумор.
                          /сериозен съм и не се шегувам/
                          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Не знам как ги разпознавате тези педераси от пръв поглед - явно имате навик да се заглеждате по мъже.
                            И аз това се чудя

---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:39 ----------

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                            Или "пустиняк"?
                            а "пустата" дали оттам идва, имам предвид унгарската пуста, защото ако е така излиза че там е (или е било де) гъмжило от такива

А иначе, както е писал някой, нямам нищо против левитие (съответно десните във Великобритания или Австралия примерно), но имам против това натрапване и врякането им за права.Смятам, че все пак от една крайност-при комунизма тоталното им преследване, сега сме в другата - дай да ги дигнем на пиедестал, след време ще се установи някакво нормално средно положение
                            Last edited by fred; d.m.y г., 10:44.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Едно време, в златните години на форума, когато аз бях още само фен ... само фен ... имаше един пич - Вирусалфа, който беше го казал - секс сос животньеееееееее!!!
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

еми тва е ловиш козичката на село да олабиш жилата и айде чиста работа,

Comment

Working...
                                X