Известие

Collapse
No announcement yet.

Пълно е с меки китки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пълно е с меки китки

абе не знам какво става ма имам усещането че се е напълнило с педраси и гейове и травестити насекъде,абе в интрнет имам регистрация в един сайт то аз къде ли нямам де,та там как си пишеш и от време на време вместо да се заговорите с некоя женица те атакува или малолетен хомо бандит или некой мъжага почва да ти обяснява какви свирки прави и че врътка дудуци по-добре от жена,явно жените ни са лабави държат ни без секс и оскотяваме и обръщаме резбата па после имало педераси и не сме им обръщали внимание,ми ще има как нема да има то се изтрещява,е влизам в входа ми и чакам асансьора и сме с чип на вратата и седя на тъмното без да паля лампата е е 1 часа на обяд и чувам отваря се вратата на входа и некви стъпки некво шушукане-Нали нема никой в вас...и гледам 2 момчета на по 20 години едни свежи слабички се гледат мило и се държат за ръка?аз се потресох...и като ме видяха в последният момент се пуснаха и се стегнаха,в асансьора се качваме заедно и ме гледат някак си с респект и ми се усмихват мило младежите сигурно си викат е тоя ако ни награби ше ни почеша аналите яко,аре при жените е нормално всяка 3 та е лесбийка или е опитвала с жена как е секса ма па мъже един друг да се ебът брате...
    Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 23:29. Основание: Корекция на заглавието.

Ти поне си от Младост,не ти ли е правило впечатление колко са много ТЕ в посока Бизнес парка??
    Аз поне като пътувам за работа и направо се шашкам имам чувството че точно там са се събрали всичките.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Казвал съм и друг път ,какво се оплаквате-колкото повече педали-толкова повече свободни жени за нас.Според статистики 10% от населението са такива,значи във всяка общност има и тук сигурно,и на работата ви сигурно,това е положението.Стига да не си разменят нежности пред мен не ми пречат особено.
      Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:44.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Не знам как ги разпознавате тези педераси от пръв поглед - явно имате навик да се заглеждате по мъже.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Не знам как ги разпознавате тези педераси от пръв поглед - явно имате навик да се заглеждате по мъже.
          Не бе откраднаха му червилото
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

По китките сигурно
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

а там па в Бизнес Блок здравей верно бизнес парка леле майкооооо там са си направили държава ходят едни слабички с наведени главици носят очила да се замаскират и се некви хитри професий си избират я айти специалист мениджър нещо това онова...ма само те гледат в чатала лакомо и искат да го изжабуркат хасанчинчирин,мене па ме е гнус да си представя некой как го поема и да го гледам как му пружинира главата...отврат брате,бе познават се ходят некви обезкосмени с шано татуси веят гъзягите усмихват се вежливо съм забелязал,държат се приветливо да ти направи впечатление той нали иска да го набучиш.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                а там па в Бизнес Блок здравей верно бизнес парка леле майкооооо там са си направили държава ходят едни слабички с наведени главици носят очила да се замаскират и се некви хитри професий си избират я айти специалист мениджър нещо това онова...ма само те гледат в чатала лакомо и искат да го изжабуркат хасанчинчирин,мене па ме е гнус да си представя некой как го поема и да го гледам как му пружинира главата...отврат брате,бе познават се ходят некви обезкосмени с шано татуси веят гъзягите усмихват се вежливо съм забелязал,държат се приветливо да ти направи впечатление той нали иска да го набучиш.
                Е, и сета какво излиза - който се държи приветливо и скромно е педал.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                  Па я кат глеам неко с бакшишки вид па прос па куф тре ли си пусна тема къ не мое ни а чете ни а пишe па му зрисувано на муцуната а ?! Ае шфи са не види на обраслете "мъжкаре" пишман аман
                  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Баш тако си е. Секи омраз къде оди с очила и е приветлив е педер и връа му го!
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                      Баш тако си е. Секи омраз къде оди с очила и е приветлив е педер и връа му го!
                      Имам забележки по правописа
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

явно имате навик да се заглеждате по мъже.
                        Това беше грубоооо
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Тешко разбирам за што станува збор
                          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

хеххехехе .. хомошпилка с шалче, а той Азис щял да си прави бюст при Енчев
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=td3g5Yy-lVM
                              Я кажете фризьора на 3:30 дали е педал без да се заглеждате
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                              X