Известие

Collapse
No announcement yet.

Пълно е с меки китки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

гнусари не желая да виждам

иначе, добре облечен или изглеждащ =/= гей

относно заглеждането по мъже

отнема около 0.3 сек. да прецениш за себе си дали някой е хомо или не, 4-5 признака се наблюдават

при мъжете това е развито много силно

а иначе от това, което до момента съм виждал и знам, повечето ми познати хомота, далеч не са добре облечени

дори бих казал, че от повечето от тях лъха една нечистоплътност

аз също признавам, че са ми крайно неприятни гейовете, но стига да не ми се набиват на очи или да не ме ангажират с повредената си сексуалност - не ми е проблем да са около мен

и всъщност за мен е редно на публични места като цяло човек да проявява добро възпитание и да не прекалява с изразяването на сексуалността си, било то мъж или жена, без значение от сексуалната им ориентация...

също и за тези, които неминуемо ще ме упрекнат - не смятам хомосексуалните за по-низши индивиди, както и съм достигнал от личен опит , че някои от тях са по-големи "мъже" от други хетеросексуални такива.

не ги понасям на чисто биологично ниво - като погнуса по-скоро
    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 09:34.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      а там па в Бизнес Блок здравей верно бизнес парка леле майкооооо там са си направили държава ходят едни слабички с наведени главици носят очила да се замаскират и се некви хитри професий си избират я айти специалист мениджър нещо това онова...ма само те гледат в чатала лакомо и искат да го изжабуркат хасанчинчирин,мене па ме е гнус да си представя некой как го поема и да го гледам как му пружинира главата...отврат брате,бе познават се ходят некви обезкосмени с шано татуси веят гъзягите усмихват се вежливо съм забелязал,държат се приветливо да ти направи впечатление той нали иска да го набучиш.
      Забелязвам една тенденция, която обвързва всеки лъснат и добре облечен мъж с различност на неговата сексуална ориентация. Това е тотална грешка.
      Шалчето и лачените чепици, по никакъв начин не определят сексуалността.
      На мен лично хората с хомосексуална ориентация не ми пречат, нещо повече, нямам нищо против да я показват на обществени места. Смятам, че при наличието на толкова много човешки индивиди с такъв тип ориентация е тотална грешка те да бъдат съгрегирани, изолирани и по някакъв начин, да им бъде налагано (неофициално) да не се целуват в метрото например.
      Това е лошо за възпитанието на подрастващите, които според мен още от детска възраст трябва да осъзнаят ясно, че такива хора има и те живеят сред нас, че са нормални, че работят, спортуват, радват се и тъгуват като всички останали нормални хора.
      Искам и още нещо да кажа. За мен тази тема е хомофобска и някак си не приемам нейното съществуване. Но правото да решават, дали това съждение е правилно или не е възложено на други, а не на мен.

"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        ... Смятам, че при наличието на толкова много човешки индивиди с такъв тип ориентация е тотална грешка те да бъдат съгрегирани, изолирани и по някакъв начин, да им бъде налагано (неофициално) да не се целуват в метрото например.
        Това е лошо за възпитанието на подрастващите, които според мен още от детска възраст трябва да осъзнаят ясно, че такива хора има и те живеят сред нас, че са нормални, че работят, спортуват, радват се и тъгуват като всички останали нормални хора.
        Искам и още нещо да кажа. За мен тази тема е хомофобска и някак си не приемам нейното съществуване. Но правото да решават, дали това съждение е правилно или не е възложено на други, а не на мен.

Молим???
        А имаш ли против и да се е.ат в метрото? А ексхибиционисти обичаш ли? Да ги пуснем да развяват патки насам- натам, защото те са си такива, има ги и живеят сред нас? Сегрегирани не са, те сами се сегрегират в педалски общности. И се натрапват с присъствието си организирайки разни гей парадчета.
        Гейовете са като циганите.
        Има такива, които живеят като нормални хора вписвайки се в обществото - те на никого не пречат! Дразнят тези, които се делят, които демонстрирайки различието си си мислят че всички трябва да им правят "евала"! Е няма как да стане...
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
          Молим???
          А имаш ли против и да се е.ат в метрото? А ексхибиционисти обичаш ли? Да ги пуснем да развяват патки насам- натам, защото те са си такива, има ги и живеят сред нас? Сегрегирани не са, те сами се сегрегират в педалски общности. И се натрапват с присъствието си организирайки разни гей парадчета.
          Гейовете са като циганите.
          Има такива, които живеят като нормални хора вписвайки се в обществото - те на никого не пречат! Дразнят тези, които се делят, които демонстрирайки различието си си мислят че всички трябва да им правят "евала"! Е няма как да стане...
          Хомосексуалността е състояние, което няма нищо общо с етническата прнадлежност. Не желая да гледам и хетеросексуални, които правят секс в метрото, но защо да не се прегръщат или целуват на обществени места. С какво пречат, за мен с нищо. Колкото по-бързо приемем това за нормално, толкова по-бързо те ще се откажат да правят паради. Тези паради се правят именно, защото тези хора се чувстват неразбрани по някакъв начин. Хомосексуалността е част от нашия живот, аз искам тези хора да се чувстват нормално в собствената си кожа, демек да не се притесняват открито да заявяват тази сексуалност. Тогава всичко ще бъде явно и никой няма да може да търси евтини конспирации, бълвайки безпочвени твърдения за съществуването на някаки негласни и тайнствени гей групички. Аз нямам проблем с хомосексалистите. А ти?
          Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 09:54.
          К.М.

Comment

А всъщност не се ли пише педерасТи ?
            Само питам....
            sigpic

Comment

А на мен тая тема и уклона за интеграция на гейове/педе...си ми замяза на оная за циганите ... Що ли ???

@ Kuku - "Т"-то май се изяжда за благозвучие
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Хомосексуалността е състояние, което няма нищо общо с етническата прнадлежност. Не желая да гледам и хетеросексуални, които правят секс в метрото, но защо да не се прегръщат или целуват на обществени места. С какво пречат, за мен с нищо. Колкото по-бързо приемем това за нормално, толкова по-бързо те ще се откажат да правят паради. Тези паради се правят именно, защото тези хора се чувстват неразбрани по някакъв начин. Хомосексуалността е част от нашия живот, аз искам тези хора да се чувстват нормално в собствената си кожа, демек да не се притесняват открито да заявяват тази сексуалност. Тогава всичко ще бъде явно и никой няма да може да търси евтини конспирации, бълвайки безпочвени твърдения за съществуването на някаки негласни и тайнствени гей групички. Аз нямам проблем с хомосексалистите. А ти?
                Тогава ще трябва педофилите,зоофилите,некрофилите и други подобни да свикваме с тях.Сами по себе си те също се чустват някак "неразбрани" от обществото.Както гейовете,другите групи имат сексуално отклонение.Ти искаш гейовете да се чувстват добре в собствената си кожа,а какво ще кажеш за другите групи,които също имат проблеми с мозъка?Ако си против тях,значи правиш дискриминация
                sigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)

Comment

Първоначално публикувано от daksy Покажи съобщение
                  Тогава ще трябва педофилите,зоофилите,некрофилите и други подобни да свикваме с тях.Сами по себе си те също се чустват някак "неразбрани" от обществото.Както гейовете,другите групи имат сексуално отклонение.Ти искаш гейовете да се чувстват добре в собствената си кожа,а какво ще кажеш за другите групи,които също имат проблеми с мозъка?Ако си против тях,значи правиш дискриминация
                  Ето едно типично хомофобско мнение. Манипулативно, заблуждаващо и правещо опит да постави хамстера сред плъховете. Групите, които изброи извършват престъпление, когато проявяват своята сексуалност. Хомосексуалистите не нарушават никакви закони. Неразбирането на тяхната ориентация е нищо друго освен панически срах от нечия различност и нещо повече, това е проява на страх и съмнение в собствената сексуална ориентация. Видиш ли, контактът с тези хора ще ме направи и мен хомосексуалист, няма как да се случи това, безпочвен е този страх.
                  К.М.

Comment

Ето едно типично хомофобско мнение. Манипулативно, заблуждаващо и правещо опит да постави хамстера сред плъховете. Групите, които изброи извършват престъпление, когато проявяват своята сексуалност. Хомосексуалистите не нарушават никакви закони. Неразбирането на тяхната ориентация е нищо друго освен панически срах от нечия различност и нещо повече, това е проява на страх и съмнение в собствената сексуална ориентация. Видиш ли, контактът с тези хора ще ме направи и мен хомосексуалист, няма как да се случи това, безпочвен е този страх.
                    Логически е така, но ако видя двама мъже да се гледат влюбено и да се целуват - направо ще се издрайфам от отвращение, но това не значи ще тръгна да ги малтретирам.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

тая тема не ме кефи
                      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Не е страх, досада е, повярвай! Аз също нямам нищо против обратните, поне до момента в който не започне демонстративно афиширане на сбъркаността им.
                        Да го кажем така - мога да си пия бирата с всеки, стига да е готин човек.

п.п.
                        Ти или си много неприятен и досаден тип наживо, или си абсолютен пич и интересен събеседник. Няма как да ти хвана тона и интонацията в конкретни изказвания във форума и затова не мога да те определя . Но това твое звучене като "крайна инстанция" ... мани, бегай...
                        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                          Не е страх, досада е, повярвай! Аз също нямам нищо против обратните, поне до момента в който не започне демонстративно афиширане на сбъркаността им.
                          Да го кажем така - мога да си пия бирата с всеки, стига да е готин човек.

п.п.
                          Ти или си много неприятен и досаден тип наживо, или си абсолютен пич и интересен събеседник. Няма как да ти хвана тона и интонацията в конкретни изказвания във форума и затова не мога да те определя . Но това твое звучене като "крайна инстанция" ... мани, бегай...
                          Какъв съм аз няма никакво значение. Не мисля, че звуча като крайна инстанция, не налагам на никого личното си мнение.
                          Тези хора не са сбъркани, те са нормални, просто не харесват интимните отношения с противоположния пол.
                          Трябва да уточниш какво влагаш в понятието "демонстративно афиширане". Аз искам тези хора свободно да демонстрират сексуалната си ориентация и смятам, че тогава няма да имат нужда от паради.
                          Паради и шествия се правят, когато има необходимост от изразяване на нещо, което е скривано, нещо което е поттискано. Искам да видя две жени, които се целуват или двама прегърнати мъже да ходят по улицата без да бъдат гледани сякаш са танцуващи мечки.
                          К.М.

Comment

Искам да видя две жени, които се целуват или двама прегърнати мъже да ходят по улицата без да бъдат гледани сякаш са танцуващи мечки.
                            Не губи надежда - когато населението стане импотентно, хомо или бисексуално може да се случи това нещо.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

колега Сускрофа то си е болест бе това видел ли си бебе педерас да има а?утре сина ти ако ти доведе зет у вас дали ще ти е драго,абе да се обичат младите здраве да е...то и наркомана не пречи на никой дрогира се ама как се става наркоман?с опит друг наркоманец некои те заразява...и как не пречат на никой тия хорица изведнъж оп нямаме армия става война нема кой да се бие...поколението е кекаво едните се шприцват и мрънкат и се влачат по улиците а другите се обичат и си правят гей паради...ма нема лошо не ни пречат нали?що не ходиш да живееш 1 година в блок пълен с наркомани да са половината а другата половина да са педита а?дали ще ти е интерсно с тях?си крадете неща от колите си ги връзвате после ше се оцкате и викаш съседа да те затапи от зад за лека нощ и айде...нали не ти пречи?нямаш против?

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:11 ----------

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                              Па я кат глеам неко с бакшишки вид па прос па куф тре ли си пусна тема къ не мое ни а чете ни а пишe па му зрисувано на муцуната а ?! Ае шфи са не види на обраслете "мъжкаре" пишман аман
                              въййй ко ма на прай ти мене уаааа... изрисува ме с 2 реда по преразказ на очевидци... Елби като стана бакшиш ще ви карам до Бизнес парка тънкана,можеш да ми викаш и Туизъл и Туипъл и Туигъл.
                              Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 13:28.

Comment

Какъв съм аз няма никакво значение. Не мисля, че звуча като крайна инстанция, не налагам на никого личното си мнение.
                                Отстрани изглежда различно, вервай ми.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X