Известие

Collapse
No announcement yet.

Пълно е с меки китки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Какъв точно захват на езичетата, това звучи като някаква техника от борбата.
    Естетиката е относително понятие, за Джак изкормвача естетична гледка е бил разпорен тумбак с излезли вътрешности.
    Това е лицемерие, търсиш едната показност, а не искаш другата, при все, че и двете се дължат на едно и също явление.
    Това е като хора, които ядат малки прасенца, а отказват да ядат малки зайчета, защото те били сладички разбираш ли.
    Относно захвата...съм сигурна, че можеш и без моя помощ да си го представиш...и няма нищо лицемерно и показно в това, че изразявам, какво е по-добро за гледане...разбирай го като въпрос на лично предпочитание.
    Повтарям отново, не ми пречат и нямам против и едните и другите.

П.П. Обичам и прасенца и зайчета
    GTV 1.8 TS

Comment

• Баси цирка, каква мисирка...

Мозъчните меки китки са единствените които ме отвращават, независимо от пола и ориентацията... другите да правят каквото си искат, нито ме касаят, нито ме дразни съществуването им.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        ...два пъти ме е..т,три пъти св...а правим
        Не беше ли обратното?
        Справка - Смях без гащи на Весо Парцала.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• колега Суска имам една позната карачка много е добра само искам да ти кажа че лапа черешка как си е с дръжката и я плюе а дръжката е вързана на възел...такива неща може да ти причини с нейната борба с език че после като правиш секс с своята половинка ще ти се струва че ходиш на доктор и някой те пипа и преглежда...

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            колега Суска имам една позната карачка много е добра само искам да ти кажа че лапа черешка как си е с дръжката и я плюе а дръжката е вързана на възел...такива неща може да ти причини с нейната борба с език че после като правиш секс с своята половинка ще ти се струва че ходиш на доктор и някой те пипа и преглежда...
            А, бе вие двамката още ли се ухажвате - нещо не може да се свалите.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

• Тц тц тц тц ... голЕма борба тука. Пфууууу ...
              Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Правилно е педерас ,а не педераст ,ето малко инфо да се образовате http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...0/%D0%A5%D0%A1 дали някой ще спори с ''т'' или без''т''- кое е правилно .Ние тука селяните в провинцията си я караме хетеро и ни е готино.
                Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:30.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Я поне се избройте кой активен , кой пасивен
                  То ясно ,че нормалните останахме малко
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                    Я поне се избройте кой активен , кой пасивен
                    То ясно ,че нормалните останахме малко
                    Нещо си с объркана представа! При....хомотата...няма подобни схеми....! Това всеки с кого си ляга за мен не е било проблем стига да не ми се навират в лицето.

Comment

• пендели

Аз съм чувал че най-опасни са пасивните пендали,щото активните ги знаеш и се пазиш от тях.Ама пасивните незнаеш в кой момент ще те изненадат и.......

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                        Правилно е педерас ,а не педераст ,ето малко инфо да се образовате http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...0/%D0%A5%D0%A1 дали някой ще спори с ''т'' или без''т''- кое е правилно .Ние тука селяните в провинцията си я караме хетеро и ни е готино.
                        Я обясни тогава - защо "вкъщи" се пише слято, а "в гъза" - отделно?
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Я обясни тогава - защо "вкъщи" се пише слято, а "в гъза" - отделно?
                          Къщи е множествено число.
                          Гъза е единствено с непълен член.
                          "В къща" е еднозначно с "в гъза".
                          Вкъщи не е........

---------- Post added at 06:31 ---------- Previous post was at 06:27 ----------

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          Правилно е педерас ,а не педераст ,ето малко инфо да се образовате http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...0/%D0%A5%D0%A1 дали някой ще спори с ''т'' или без''т''- кое е правилно .Ние тука селяните в провинцията си я караме хетеро и ни е готино.
                          Разбира се, че се пише пдерасТ.
                          В провинцията хората са много по-консервативни и обществения натиск върху различните, да не показват своята различност е в пъти по-силно изразен.
                          В резултат е налице страх от това да покажеш всъщност какъв си. И обратен, необратен, женят те и чакат внуци. Тва е........

---------- Post added at 06:35 ---------- Previous post was at 06:31 ----------

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                          Аз съм чувал че най-опасни са пасивните пендали,щото активните ги знаеш и се пазиш от тях.Ама пасивните незнаеш в кой момент ще те изненадат и.......
                          Съветвам те да се пазиш точно от активните.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

В провинцията хората са много по-консервативни и обществения натиск върху различните, да не показват своята различност е в пъти по-силно изразен.
                            В резултат е налице страх от това да покажеш всъщност какъв си. И обратен, необратен, женят те и чакат внуци. Тва е........
                            от прованса, на това ти изказване ще ти отговорим -утепа коча с лизгаря, може също и -въх ко мъ напраи въ каунь
                            точка

Comment

• Усещам, че пак започнахме да се делим на столичани и провинциалисти... Относно консерватизма и натиска бих казала, понеже аз съм от "дълбоката" провинция, че там хората дори са по-толерантни и изобщо не се занимават да човъркат подобни теми, затова дали обърналите резбата са повече или по-малко... Всеки е свободен да направи свой, личен изобр на кой точно бряг иска да акустира!
                              sigpic The Butterfly Effect...

Comment

Къщи е множествено число.
                                Гъза е единствено с непълен член.
                                "В къща" е еднозначно с "в гъза".
                                Вкъщи не е........
                                Я кой ще го връщаме в училище...
                                "вкъщи" е наречие, за "в гъза" "в " е предлог, "гъза"- е същ. име.
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X