Известие

Collapse
No announcement yet.

Пълно е с меки китки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Я кой ще го връщаме в училище...
    "вкъщи" е наречие, за "в гъза" "в " е предлог, "гъза"- е същ. име.
    Така и не го разви това чувство за хумор твоето.......
    Отивам да си посипя сол по главата.

Напълно прав си, това е истинската причина.
    НаУчно граматичната.
    Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 14:52.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Разбира се, че се пише пдерасТ.
      Не се заяждам ,но в линка който съм копнал пише ,че хетеросексуалните казват педерас ,а другите -които са хомо -педерасТ
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Най-добре звучи "пеерас".
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Момчета тая тема не е за нас....ще вземат да направят някакво проучване...и като виж обявили даден модел на Алфа за гей кола......ходи се обяснявай след това...защо караш същият, модел))
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            Не се заяждам ,но в линка който съм копнал пише ,че хетеросексуалните казват педерас ,а другите -които са хомо -педерасТ
            То и аз да не обидя някой, но така може би иска да се подскаже дали човека е минал под дъгата. Та кой както се чувства.

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              Момчета тая тема не е за нас....ще вземат да направят някакво проучване...и като виж обявили даден модел на Алфа за гей кола......ходи се обяснявай след това...защо караш същият, модел))
              До колкото си спомням за миналата година "МиТо" беше обявена за най-харесвана кола от гей общността в Европа.
              bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

• Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                До колкото си спомням за миналата година "МиТо" беше обявена за най-харесвана кола от гей общността в Европа.
                не си баш прав бъркаш в постановката - "гей мобил" не означава "най-харесвана кола от гей общността" иначе няма лошо - тези статистики и конкурси за измислени
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                  Важно е как се пише, а не как се произнася. Пак ще ти кажа, че ако един човек е наясно със сексуалността си, няма как да бъде подхлъзнат и да се засяга на шеги в тази посока. Ако си убеден че се кефиш на мацки, колкото и да те ебават, че си обратен все тая пич.

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  То и аз да не обидя някой, но така може би иска да се подскаже дали човека е минал под дъгата. Та кой както се чувства.
                  Минах под колата тази сутрин да си закачам увисналите жила на ръчната. Мразя кат видя някоя 156-ца с увиснали жартиери.
                  Все ми е тая за какъв ме мисли, не деля нищо с теб.

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Момчета тая тема не е за нас....ще вземат да направят някакво проучване...и като виж обявили даден модел на Алфа за гей кола......ходи се обяснявай след това...защо караш същият, модел))
                  155, определено не става за гей кола, трябва да е нещо обло и със сладка муцунка, така че не се притеснявай
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

155, определено не става за гей кола, трябва да е нещо обло и със сладка муцунка, така че не се притеснявай
                    Камък ми падна от сърцето!
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Важно е как се пише, а не как се произнася. Пак ще ти кажа, че ако един човек е наясно със сексуалността си, няма как да бъде подхлъзнат и да се засяга на шеги в тази посока. Ако си убеден че се кефиш на мацки
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Минах под колата тази сутрин да си закачам увисналите жила на ръчната. Мразя кат видя някоя 156-ца с увиснали жартиери.
                        Все ми е тая за какъв ме мисли, не деля нищо с теб.
                        Ти пък сега, ЕНтелегентно момче си, не се засягай.

Comment

• "155, определено не става за гей кола, трябва да е нещо обло и със сладка муцунка, така че не се притеснявай"

...знаех си аз
                          А за 156 какво ще кажеш, защото карам и такава..
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• от всички Алфи до сега само Мито е геймобил - всички други са адски мъжкарски - да не ги изреждам че ще се самобанна от кеф
                            и то е геймобил защото решиха да го правят алтернатива на Мини Купър а това последното е доказан геймобил
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• ха ха геймобил...

Comment

• Ако някой го е срам от митото му, жертвам да му го поема, колата имам предвид
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X