Известие

Collapse
No announcement yet.

По какво алфата ми прилича на Ровър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• По какво алфата ми прилича на Ровър

Не знам за тук ли е темата, нито съм сигурен че си струва, но ...
    За пръв път ми се случва да нарекат алфата ми ровър. В момента съм на една конференция в новотела, паркирах снощи в подземния паркинг, дадоха ми някаква бележка, която сега се сетих да отворя. На нея човека от паркинга срещу модел е попълнил ... "Rover". Голям смях. На вас случвало ли ви се е?
    Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Е па като ходиш да си я взимаш след това....го питай къде ти е Ровера...и какво правим сега като го няма
    ..))
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Е па като ходиш да си я взимаш след това....го питай къде ти е Ровера...и какво правим сега като го няма
      ..))
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщение
        Не знам за тук ли е темата, нито съм сигурен че си струва, но ...
        За пръв път ми се случва да нарекат алфата ми ровър. В момента съм на една конференция в новотела, паркирах снощи в подземния паркинг, дадоха ми някаква бележка, която сега се сетих да отворя. На нея човека от паркинга срещу модел е попълнил ... "Rover". Голям смях. На вас случвало ли ви се е?
        Може пиян да е бил
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Освен по цвета да е решил ,че е ровър ,по колите ни никъде отвън не пише как се казват,щом няма надпис е ровър,може и ленд ровър да е,не разбирам много а има и рейндж ровър -какъв ровър караш все пак,да не би като си я купувал да са ти продали ровър за алфа
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Верно че емблемите ми са бая изтрити и трудно се чете надписа Иначе колата ми е като тази от снимката ама като слязох в паркинга не можах да я намеря така че се качих в алфата
            Attached Files

Comment

Още по-странното е, че в Новотела са с магнитни карти на паркинга.
              166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщение
                Още по-странното е, че в Новотела са с магнитни карти на паркинга.
                Става въпрос за Дедеман Принсес София, който на времето се казваше Новотел Европа. Никаква магнитна карта не са ми давали. Само хартиена бележка

Comment

Ясно, аз се сетих за "Новотел" Пловдив.
                  166 2.4 JTD

Comment

Working...
                  X