Известие

Collapse
No announcement yet.

смеХХ или как плаче бивш колега

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• та шъ праим ли дръпката?

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• еми незнам, шубе си ме е деа. я питай колегата с 2.3-то, той по може да се навие
      Audi A6 & Alfa GTV

Comment

• Първоначално публикувано от sharky
        еми незнам, шубе си ме е деа. я питай колегата с 2.3-то, той по може да се навие
        е твойто нал е 2.5 по-има шанс :P
        обещавам да не мия 21412ката - да има по-голямо въздушно съпротивление и да имате повече шанс
        срeщу ино шише кептън морган спайсед може за карам и на ръчна

Comment

• Първоначално публикувано от търтей
          обещавам да не мия 21412ката - да има по-голямо въздушно съпротивление и да имате повече шанс
          като го гледам тва нещо, требе да си нема такъв инжИнер да успееш да направиш по-големо въздушно съпротивление
          Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от търтей
            като го гледам тва нещо, требе да си нема такъв инжИнер да успееш да направиш по-големо въздушно съпротивление
            е тя е доста крадена та не е зле в това отношение колата
            но нещо нема данни у нета Сх колко е - явно руснаците са над тези неща

ма и кво да им пука като до преди промените 10 литра 96 октана бензин = 1,10 рубли

за дизела да кажа ли данни да се ядосате?

10 литра = 0,36 рубли

Comment

но може би ти имаш някви преживявания, я сподели?
              Е аз, ако я бях купувал нямаше да съм в неведение относно цените на предните ми ламарини... Виж за задните мога на всичките да ти кажа цените, пълно е с "купувачи" по улиците.

Comment

• Първоначално публикувано от Борил
                Първоначално публикувано от sharky
                но може би ти имаш някви преживявания, я сподели?
                Е аз, ако я бях купувал нямаше да съм в неведение относно цените на предните ми ламарини... Виж за задните мога на всичките да ти кажа цените, пълно е с "купувачи" по улиците.
                може може дано не ти се случва де
                Audi A6 & Alfa GTV

Comment

• В тази тема много мощно се чувства отсъствието на многоуважавания от нас колега Вирусалфа. Де си бе бате да метнеш една-две клетви.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Днес останах очуден как тия хАлдита понавървяват едно 2.8 куатро ми се поопъна до към 40 а после успях да му дръпна само 2 коли. Трябва де е било поне 180кс таз лимузина че да е толкоз вървежна

Comment

• Първоначално публикувано от gigi
                      Трябва де е било поне 180кс таз лимузина че да е толкоз вървежна :
                      176 или 192 зависи на какво си попаднал, 2,8-цата по принцип не е много за стартове, силен е на висока скорост.

Comment

• Първоначално публикувано от Борил
                        Първоначално публикувано от gigi
                        Трябва де е било поне 180кс таз лимузина че да е толкоз вървежна :
                        176 или 192 зависи на какво си попаднал, 2,8-цата по принцип не е много за стартове, силен е на висока скорост.
                        е са оправдания
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• ? към Борил - пич какво ускорение има твойта от 0-100?
                          Audi A6 & Alfa GTV

Comment

• С полираните комини и малко интервенций на 8,5сек падна, ма сега нещо се е сбъгясала и нещо неще да върви като хората.

Comment

• ъъъ имах предвид по принцип колко е (сток)
                              Audi A6 & Alfa GTV

Comment

• О не знам, ще те излъжа 9,2сек мисля, че и даваха по каталог, ма те тия данни за 0-100 са винаги занижени за да нямало "разочаровани клиенти" бях чел някъде тая глупост, колко е истина не знам.

Comment

Working...
                                X