ми незнам аз па за пръв път го чувам тва
Известие
Collapse
No announcement yet.
смеХХ или как плаче бивш колега
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[quote=santo_traficante]Първоначално публикувано от gigiПървоначално публикувано от "Борил":20w6zicx, ма сега нещо се е сбъгясала и нещо неще да върви като хората.тъй четох аз
[/quote:20w6zicx]
чччшш ти с дизела да мълчиш че наш ко ща напраиAudi A6 & Alfa GTV
Comment
-
[quote=sharky]Първоначално публикувано от santo_traficanteПървоначално публикувано от gigiПървоначално публикувано от "Борил":vqaqrffe, ма сега нещо се е сбъгясала и нещо неще да върви като хората.тъй четох аз
[/quote:vqaqrffe]оо ама и аз не се натискам тя мойта е 90кс...жив мъртвец щот е на годинки вече
а пък и единия цилиндър го шунтирах да са само 4 за да не харчи толкоз
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Твойта, ако ми я подариш може и да направя този компромис със себе си, да карам Алфа.
Шегата настрана по едно време се бях навил да си купувам една 75-ца, ма собственика нещо почна да извива ръца с цената и го отсвирих. А сега като се позачетох за кво приключение е идело реч добре, че не я взех.
Comment
-
Първоначално публикувано от БорилНе пич, Алфа определено не е моята кола, а да се качвам от стар "кошник" в по-нов такъв, мисля че няма смисъл. Плюс това еволюцията на моята е много по-евтина, а пък Алфата само за подръжка ще ми ги лапа тези пари.
Comment
-
Факт. От Бургас до София и обратно ходих с една шкодичка фабия-RS 900 км. навих за 1 ден се едно че седях в леген.Вечерта си сядам в алфата дет е 14 годишен дранголник ся спор няма лопа цялата ама какво да ви кажа се едно седнах в С-клас широко удобно управлява се много по добре педалите плитки абе .............. ко да ви обяснявам вие знаете как е !
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA155TsФакт. От Бургас до София и обратно ходих с една шкодичка фабия-RS 900 км. навих за 1 ден се едно че седях в леген.Вечерта си сядам в алфата дет е 14 годишен дранголник ся спор няма лопа цялата ама какво да ви кажа се едно седнах в С-клас широко удобно управлява се много по добре педалите плитки абе .............. ко да ви обяснявам вие знаете как е !
Audi A6 & Alfa GTV
Comment
Comment