Известие

Collapse
No announcement yet.

Транспорт от Варна за София за 4 гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Транспорт от Варна за София за 4 гуми

Понеже с колегата Пламен/Тръстуорти/почти си стиснахме ръцете за едни гумета,ми се иска да спестя от куриер,та ако някой пътува тази седмица от Варна за Сф и има място за 4 гуми,нека ако има желание да помогне,ако не ще давам 40-50 лв. за куриер.......................
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

да ги качи на рейса да даде 5 кинта на шофера и си ги земи от гарата най-бързо и лесно и евтино.

Comment

Къде е тоя транспорт до варна за 40-50 лв бе Те с джантите няма да струват толкова сигурно. Ако беше казал, че даваш 40-50 лв за транспорт, щях да ти ги донеса тая седмица като идвах до София
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Ами майка за 2 17-ки куриера е 22 лв.,аз съм го казал грубо,предполагам е някъде около 30 лв. ще излезе.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

На мен ми докараха новите пролетта за 5лв. на гума до офиса на куриера.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Ами майка за 2 17-ки куриера е 22 лв.,аз съм го казал грубо,предполагам е някъде около 30 лв. ще излезе.
            Еми къде са 30, къде 40-50 лв. Недей да преиграваш сега
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              На мен ми докараха новите пролетта за 5лв. на гума до офиса на куриера.
              Така е ама,май си г поръчал от сайт,а те играят заедно с куриерите.

П.С.Сори ама темата беше за друго,аз знам колко излиза с куриер горе долу,искаше ми се някой ако може да помогне

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Така е ама,май си г поръчал от сайт,а те играят заедно с куриерите.

П.С.Сори ама темата беше за друго,аз знам колко излиза с куриер горе долу,искаше ми се някой ако може да помогне
                Така е - нови бяха, но наистина може да се пробва с някой шофьор на автобус.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Потвърждавам за автобуса - 5лв. ми взимат за 2бр. и 10лв. за 4бр.
                  sigpic

Comment

виж непрекъснато ползвам куриер за стоки,за 2 гуми 14 цола от София до Монтана с Спиди взимат 18 лева,не ти говоря на изуст,работя с Еконт там е до 5-10 кг си има таблица а те ще ти ги мерят на обем гумите,а по автобусите съм пратил тонове стока и се върши работа за същтият ден за 2,3,4,5, часа не повече където и да си в страната,ако не можеш да се оправиш с автобусите казвай.

Comment

Working...
                    X