Известие

Collapse
No announcement yet.

direct x 10 или 11, откъде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

С Интел 965 е все тая ...
    Тоя Дел с какво видео е и с какъв тип памет?
    За 1500 гледах Леново с i7, 6 Gb Ram, Nvidia 555 - 1 Gb DDR5
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

по-добро е от това леново

7110р с всичко най-най къмто 1800-1900 излиза... за съжаление 4000 долара за ейлиън уеър няма излишни пари
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        от няколко часа се оптвам да си намеря директх 10 или 11 за вистата, но не успявам, на кмпа имам 9.0 ц, а ми трябва 10ка...
        Heroes of Newerth

а картата е вградена гадорийка а интел - express Chipset Family 965......
        Зависи точно кой 965. Ако е G965 т.е. видеокарта e GMA X3000 и поддържа хардуерно до DX9c.

по-добро е от това леново

7110р с всичко най-най къмто 1800-1900 излиза... за съжаление 4000 долара за ейлиън уеър няма излишни пари
        Alienware си е просто Dell с няколко светодиода допълнително.
        Просто съвет ... за игри си купи лаптоп с nvidia видеокарта, не че другите марки са по-лоши , но повечето игри ги пишат на такъв хардуер и вървят добре на такъв хардуер. И много много рам, 4 е минимума, най-добре 8+.
        PS за 1850 с ддс има core i7, 16GB ram , NVIDIA GeForce GT 550M, full hd display, hdd +ssd и т.н.
        ...

Comment

игри не играя като цяло, компът е за работа

пък то, че има по-наядени - има

това, което съм харесал след консултация с достатъчно разбиращи хора и изхождайки от това, че до момента сме имали около 15 дел лаптопа съм си избрал конкретен модел с конкретни параметри (видео-картата е нвидиа 550м точно, 8 рам, хибриден диск и т.н)

темата не е за какъв лаптоп съм си взел, а за нещо съвсем друго

може да се заключва
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Working...
          X