Известие

Collapse
No announcement yet.

към колегите адвокати

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• към колегите адвокати

Здравейте, някой може ли да ми каже какъв е редът за да си направя регистрация на сайта на вкс : http://vks.bg/

хаха мн интересно?! Според мен имат някаква грешка при администрацията на сайта. Колега, влез в сайта на Мин. на правосъдието http://www.mjeli.government.bg/ и им пиши някакъв маил да ти дадат малко инфо, но спред мен проблемът е в администрацията на сайта.
    1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
    1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
    2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Сайтът е регистриран преди доста време. В момента имат некви проблеми.
      На твое място не бих си създавал грижи точно с ВКС. Ако някой реши да те съди за сайта (или за нещо друго) ще кацнеш при тях като последна инстанция. И ако искаш може да фърляме на боб кво шъ е решението
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Първоначално публикувано от Димо
        Точно това се чудех дали наистина имат някакви технически проблеми или при нещо не е на ред. Все пак това е такъв сайт до който всеки един български гражданин трябва да има свободен достъп . А ако наистина има нужда от регистрация то би трябвало да има малко по вече инфо........

Comment

Първоначално публикувано от didko
          Първоначално публикувано от Димо
          ... Все пак това е такъв сайт до който всеки един български гражданин трябва да има свободен достъп 8...
          И то какъв саит. Изключително безполезен, поне във вида, в който е в момента.
          Не знам защо вместо да чешат егото на Ив. Григоров не вземат да се напънат да направят нещо подобно на сайта на ВАС.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Working...
          X