Известие

Collapse
No announcement yet.

Как не се "освобождава" Интернет...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Който не разбира от материята... но е научил 5 прости стъпки от ръководството, да си настрои рутера.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Който не разбира от материята... но е научил 5 прости стъпки от ръководството, да си настрои рутера.
      Имах пред вид, че това звучи супер тъпо, поне според мен. Все едно да отидеш насред Истанбул, да си свалиш гащите и да се надупиш...
      Очевидно е, че като "се отвориш", веднага знайни и незнайни, разбиращи и неразбиращи ще се пробват да видят "... какво прави това експлойтче...а я да видим и ей това..."
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Не всички са наясно с материята... няма как да са.
        Та по-добре да предупредя овреме

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Не всички са наясно с материята... няма как да са.
          Та по-добре да предупредя овреме
          Ти добре предупреждаваш, но от друга гледна точка защо да се държим егоистично.
          При положение, че не ми пада скоростта давам на хората в града. Например някой дошъл за няколко дена да види родителите си или на гости при приятели - да ползват хората, а пък на мен ми дават на вилата, защото там все още Интернета не е по кабел.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Ти добре предупреждаваш, но от друга гледна точка защо да се държим егоистично.
            При положение, че не ми пада скоростта давам на хората в града. Например някой дошъл за няколко дена да види родителите си или на гости при приятели - да ползват хората, а пък на мен ми дават на вилата, защото там все още Интернета не е по кабел.
            А защо егоистично си заключваме колите и къщите?
            Май изобщо не схвана предупреждението...

Comment

А защо егоистично си заключваме колите и къщите?
              Май изобщо не схвана предупреждението...
              Схаващам го, но някак си не ми е приятно, пък в края на краищата, когато някой иска да ми направи нещо лошо има и други начини.
              sigpic

Comment

Приятно или не, все повече ставаме зависими от Интернет и компютрите, гледането с лека ръка на тези неща може да коства, много нерви, пари или ядове със законодателството.

Не го приемайте като лично насочено лошото, в много от случаите не вие ще сте целта, а ще сте странична жертва.
                Last edited by morfius; d.m.y г., 18:36.

Comment

Приятно или не, все повече ставаме зависими от Интернет и компютрите, гледането с лека ръка на тези неща може да коства, много нерви, пари или ядове със законодателството.

Не го приемайте като лично насочено лошото, в много от случаите не вие ще сте целта, а ще сте странична жертва.
                  Имам съмнения, че провайдърите на Интернет се опитват да създадат някаква психоза.
                  sigpic

Comment

И без това средностатистическия потребител си няма представа какво се случва със свързаността му .
                    Който иска и знае как няма криптация и PIN които да не могат да се пробият . А който не знае но пък му се чете - материал има достатъчно в интернет .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Имам съмнения, че провайдърите на Интернет се опитват да създадат някаква психоза.
                      Ами какво друго, бе!
                      Нали с два работещи рутера сме си чатили 7 души и не е имало никакъв проблем.
                      Въпроса е точно за такива лаици като мене, дето нямат нищо за крадене от компа, освен някоя схема, филм или снимка.
                      За важните документи си има старомодни сейфове.
                      Като искаш да си е само за тебе не слагаш рутер и си готов.
                      Морфи приказва за съвсем други неща.
                      За нас нета ако е рибарско ножче, което го изполваш за какво ли не, за него е скалпел и не е все тая, кой ще си нареже старите обувки с него.
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Ами какво друго, бе!
                        Нали с два работещи рутера сме си чатили 7 души и не е имало никакъв проблем.
                        Въпроса е точно за такива лаици като мене, дето нямат нищо за крадене от компа, освен някоя схема, филм или снимка.
                        За важните документи си има старомодни сейфове.
                        Като искаш да си е само за тебе не слагаш рутер и си готов.
                        Морфи приказва за съвсем други неща.
                        За нас нета ако е рибарско ножче, което го изполваш за какво ли не, за него е скалпел и не е все тая, кой ще си нареже старите обувки с него.
                        Морфи си говори за хипотетични неща - никоя сериозна фирма няма да сложи рутери.
                        sigpic

Comment

Морфи си говори за хипотетични неща - никоя сериозна фирма няма да сложи рутери.
                          Всъщност си много далеч от истината. Точно големите фирми използват сериозни рутери. Рутера не е само устройството, което разхвърля WiFi сигнал.
                          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                            Всъщност си много далеч от истината. Точно големите фирми използват сериозни рутери. Рутера не е само устройството, което разхвърля WiFi сигнал.
                            Предполагам, че имаш впредвид, че е и суичър, но това са битови истории.
                            sigpic

Comment

Предполагам, че имаш впредвид, че е и суичър, но това са битови истории.
                              Всъщност това е последното, за което се използва рутъра. Използва се точно по предназначение - като рутър.
                              Основната функция на рутъра не е да разхвърля WiFi сигнал. За да не писателствам - Цък
                              Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 22:12.
                              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                                Всъщност това е последното, за което се използва рутъра. Използва се точно по предназначение - като рутър.
                                Че аз това си го имам вкъщи от няколко години, но не ми пречи да давам на хората.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X