Известие

Collapse
No announcement yet.

Ретро рали в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ретро рали в Пловдив

Случайно се оказах в ролята на фотограф на едно удивително събитие в Пловдив този уикенд. Съжалявам че не можах да снимам повече, но ми свършиха батериите на фотото ...

Ха сега да видим помни ли някой какво е това последното...
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Това последното е Победа. И на мен лично Мерцедес CLS много ми напомня на него като силует .
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

ГАЗ М20 "Победа"
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от koolio
        Това последното е Победа. И на мен лично Мерцедес CLS много ми напомня на него като силует .
        Хехехех, да чуят в МБ ще се катурнат! Кой знае колко пари са набутали за дизайнерски разработки. :P

П.П.: А Фиат-а не е ли на едно момиче, което беше на миналогодишния Италфест? Дори мисля, че спечели в категория ретро тогава.
        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Баси, имаше толкова много коли за снимане, но откакто започнахме да спираме реакторите на АЕЦ-а, все не ми достига ток за фотоапарата ... Иначе събитието беше невероятно, струваше си всяка минута, прекарана измежду тези машини. Имаше даже и "Чайка" - огромно животно, което не се събираше в обектива, освен ако не се снима от отсрещния край на улицата
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

.Мдаа, на едно момиче е, освен ако не го е продала междувременно . А Мерцедесът си е Победа отвсякъде- и както е тръгнало двете марки може да имат една и съща съдба
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
            X