Известие

Collapse
No announcement yet.

Наближава Никулден

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тукънкъ много сте писали - ще чета утре (дай Боже)

А и като гледам - и рибата е наловена, няма да съм окъсняла
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      Тукънкъ много сте писали - ще чета утре (дай Боже)

А и като гледам - и рибата е наловена, няма да съм окъсняла
      Кака, рибата не е наловена при все, че имаме такъв знаменит рибар в редиците. И тигане не е сложен.
      При мен само бирата е сложена.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        А какво ще кажете направо за една сирена, поднесена в креват с формата на ... абе каквато и ще да е формата.
        Е това си е то за Никулден, а риба ли е, само от консерва тача, същота така някоя маринована херинга.
        Но ако се тачи традицията-у нас шарана си е цар!
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

някак си другите риби се ручат без повод, как дойде, особено пъстървата, може и всекидневно
          а шаранчето е нещо като бобеца на бъдни вечер, традицийка
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Кака, рибата не е наловена при все, че имаме такъв знаменит рибар в редиците. И тигане не е сложен.
            При мен само бирата е сложена.
            е шаран е тегава работа иска дни висене или по случайност между другите риби,мога да ти напълня цаца с плънка от ориз евтинко и целогодишно тъкмо за бирата колега.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
              е шаран е тегава работа иска дни висене или по случайност между другите риби,мога да ти напълня цаца с плънка от ориз евтинко и целогодишно тъкмо за бирата колега.
              Абе по тегаво е да пълниш цаца с ориц определено, а че е тънко спор няма, стига да имаш нерви де
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

другото което е от 10 години съм фен на океанският лефер,препоръчвам го горещо на всички не е скъп около 9 лева е килото но е без глава,чирва и люспи само месо реже се на шайби и го пльоскаш на тигана,не се пържи пече се и е уникално,няма кости само бяло сухо месце.

Comment

Абе що да ям замразени риби като се снабдявам с прясна от Дунава .
                  Вчера видяхме сметката на едно сомче - пържено и с биричка.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Коле, като спомена Дунава и се сещам, че от време-навреме някой току удари някоя моруна 150-200 кг.оттам. Та приказката ми е някой опитвал ли е нещо от моруна, освен хайвера.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Коле, като спомена Дунава и се сещам, че от време-навреме някой току удари някоя моруна 150-200 кг.оттам. Та приказката ми е някой опитвал ли е нещо от моруна, освен хайвера.
                      Аз. Преди доста години. В спомените ми е останала като най-вкусната риба на света
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                        Аз. Преди доста години. В спомените ми е останала като най-вкусната риба на света
                        Тогава ти пожелавам за този Никулден пак да ядеш моруна, а шарана можеш винаги.
                        sigpic

Comment

Тогава ти пожелавам за този Никулден пак да ядеш моруна, а шарана можеш винаги.
                          А - малко вероятно е да се втелясам за лиготия или с претенции.
                          Но ти благодаря
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Наближава Никулден,всъщност не знам защо но Никулден никога не ми е харесвало как звучи,предпочитам Николовден.
                            За мен от две години това е двоен празник,аз се казвам Никола а малката ми дъщеря Никол,традицията ще бъде спазена с пълнен шаран,малко се замислям дали да не експериментирам с плънката този път,ако се получи ще има снимки и рецепта в Кулинарната тема.
                            Тежка програма се очертава от следващият месец,от Архангел Михаил та чак до Йордановден,програма граничеща с разоряване ,живи и здрави ако вървят добре нещата по-голямата част от празниците ще ги карам в България.

Може да сме безделници ама не сме без празници .
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

да аз ядох преди 2 месеца но замразена в пакети по 280 грама само филе,тя е сложна риба малко,живее в морето и влиза в Дунава да се храни и хвърля хайвер,тая която аз пържих не се изкриви и огъна в тигана което значи че при хващането са спазили технологията,има едни нервни окочанчания който се вадят с едни свредели иначе при обработка с епрецаква месото и филетираната порция се криви месцето,и целунете ръка на рибарчето че ви посвети в съкровенните си тайни...

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                                да аз ядох преди 2 месеца но замразена в пакети по 280 грама само филе,тя е сложна риба малко,живее в морето и влиза в Дунава да се храни и хвърля хайвер,тая която аз пържих не се изкриви и огъна в тигана което значи че при хващането са спазили технологията,има едни нервни окочанчания който се вадят с едни свредели иначе при обработка с епрецаква месото и филетираната порция се криви месцето,и целунете ръка на рибарчето че ви посвети в съкровенните си тайни...
                                Ей, много ги разбираш, но гледам, че само Дунава го пишеш с голяма буква - явно си голям фен на риболова.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X