If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тукънкъ много сте писали - ще чета утре (дай Боже)
А и като гледам - и рибата е наловена, няма да съм окъсняла
Кака, рибата не е наловена при все, че имаме такъв знаменит рибар в редиците. И тигане не е сложен.
При мен само бирата е сложена.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Кака, рибата не е наловена при все, че имаме такъв знаменит рибар в редиците. И тигане не е сложен.
При мен само бирата е сложена.
е шаран е тегава работа иска дни висене или по случайност между другите риби,мога да ти напълня цаца с плънка от ориз евтинко и целогодишно тъкмо за бирата колега.
е шаран е тегава работа иска дни висене или по случайност между другите риби,мога да ти напълня цаца с плънка от ориз евтинко и целогодишно тъкмо за бирата колега.
Абе по тегаво е да пълниш цаца с ориц определено, а че е тънко спор няма, стига да имаш нерви де
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
другото което е от 10 години съм фен на океанският лефер,препоръчвам го горещо на всички не е скъп около 9 лева е килото но е без глава,чирва и люспи само месо реже се на шайби и го пльоскаш на тигана,не се пържи пече се и е уникално,няма кости само бяло сухо месце.
Абе що да ям замразени риби като се снабдявам с прясна от Дунава .
Вчера видяхме сметката на едно сомче - пържено и с биричка.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Коле, като спомена Дунава и се сещам, че от време-навреме някой току удари някоя моруна 150-200 кг.оттам. Та приказката ми е някой опитвал ли е нещо от моруна, освен хайвера.
Коле, като спомена Дунава и се сещам, че от време-навреме някой току удари някоя моруна 150-200 кг.оттам. Та приказката ми е някой опитвал ли е нещо от моруна, освен хайвера.
Аз. Преди доста години. В спомените ми е останала като най-вкусната риба на света
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Наближава Никулден,всъщност не знам защо но Никулден никога не ми е харесвало как звучи,предпочитам Николовден.
За мен от две години това е двоен празник,аз се казвам Никола а малката ми дъщеря Никол,традицията ще бъде спазена с пълнен шаран,малко се замислям дали да не експериментирам с плънката този път,ако се получи ще има снимки и рецепта в Кулинарната тема.
Тежка програма се очертава от следващият месец,от Архангел Михаил та чак до Йордановден,програма граничеща с разоряване ,живи и здрави ако вървят добре нещата по-голямата част от празниците ще ги карам в България.
да аз ядох преди 2 месеца но замразена в пакети по 280 грама само филе,тя е сложна риба малко,живее в морето и влиза в Дунава да се храни и хвърля хайвер,тая която аз пържих не се изкриви и огъна в тигана което значи че при хващането са спазили технологията,има едни нервни окочанчания който се вадят с едни свредели иначе при обработка с епрецаква месото и филетираната порция се криви месцето,и целунете ръка на рибарчето че ви посвети в съкровенните си тайни...
да аз ядох преди 2 месеца но замразена в пакети по 280 грама само филе,тя е сложна риба малко,живее в морето и влиза в Дунава да се храни и хвърля хайвер,тая която аз пържих не се изкриви и огъна в тигана което значи че при хващането са спазили технологията,има едни нервни окочанчания който се вадят с едни свредели иначе при обработка с епрецаква месото и филетираната порция се криви месцето,и целунете ръка на рибарчето че ви посвети в съкровенните си тайни...
Ей, много ги разбираш, но гледам, че само Дунава го пишеш с голяма буква - явно си голям фен на риболова.
Comment