Известие
Collapse
No announcement yet.
Момчета на 16 и 17 г. се борят за живота си след тежка катастрофа
Collapse
X
-
Неее... шофьора на алфата си беше там - нищо му няма... спътниците му са пострадалите. И двата автомобила са ударени от дясната страна. Сещате се какви маневри са предизвикали инцидента...
Неприятното е че има пострадали... дано се оправят.bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Случката наистина е кофти,дано се оправят децата.Казвам децата ,защото са си точно такива.Според мен(лично мнение) не трябва да се приема закон за вземане на книжка на 16г. възраст,поради простата причина,че тогава всеки е доста по-безрассъден.Не,че по-възрастните не правят простотии,но значително мислят по друг начин а не -" виж ме колко съм велик и сега ще изпреваря всички".Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.
Comment
-
Първоначално публикувано от kompir Покажи съобщениеСлучката наистина е кофти,дано се оправят децата.Казвам децата ,защото са си точно такива.Според мен(лично мнение) не трябва да се приема закон за вземане на книжка на 16г. възраст,поради простата причина,че тогава всеки е доста по-безрассъден.Не,че по-възрастните не правят простотии,но значително мислят по друг начин а не -" виж ме колко съм велик и сега ще изпреваря всички".Alfa 166jtd,1999
Comment
-
Първоначално публикувано от kompir Покажи съобщениеСлучката наистина е кофти,дано се оправят децата.Казвам децата ,защото са си точно такива.Според мен(лично мнение) не трябва да се приема закон за вземане на книжка на 16г. възраст,поради простата причина,че тогава всеки е доста по-безрассъден.Не,че по-възрастните не правят простотии,но значително мислят по друг начин а не -" виж ме колко съм велик и сега ще изпреваря всички".Last edited by fred; d.m.y г., 18:36.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Дано се оправят децата, но участъка Бяла-Русе си има особености и аз дето съм го минавах десетки, а може и стотици пъти съм винаги с повишено внимание там. Терена е разнообразен - има наклони, отбивки, много места с ограничена видимост и най-вече движението на тировете.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеДобре казано колега, аз съм на същото мнение!
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеДа, а липсата на строги наказания води до чувството за безнаказаност по пътищата на родината ни,Естествено че по младите са и по луди, то няма лошо, но когато се стигне до жертви не трябва да има лабаво..
По тая тема е говорено много и има още мнооого да се говори,тя няма да се изчерпа никога.Това си е моето лично мнение което споделям със вас без да съдя никого както и аз неизкам да бъда критикуван за думите ми.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Що вместо да се храните едни други не прочетете коментарите под новините, според някои от тях причина за ПТП то е идиотски нарязан за ремонт участък... ако това е вярно, журналистите са първите за бой с подобни заглавия.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЩо вместо да се храните едни други не прочетете коментарите под новините, според някои от тях причина за ПТП то е идиотски нарязан за ремонт участък... ако това е вярно, журналистите са първите за бой с подобни заглавия.
Дано се оправят момчетата и момичето.
Чета тези простотии за книжки на 16 годишни, според мен книжката трябва да се дава при 21 години, а за мотор над 50 кубика на 26 навършени."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеИ според теб това е причина да се изпреварва колона от автомобили?
Дано се оправят момчетата и момичето.
Чета тези простотии за книжки на 16 годишни, според мен книжката трябва да се дава при 21 години, а за мотор над 50 кубика на 26 навършени.
Да ви прави впечатление, че удара е в колоната между вратите?
При изпреварване обикновено имаме челен удар.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеНе да се изпреварва, а да се навлезе в насрещното, чети коментарите... един от тях е от очевидец, според който има авария с автомобила следствие от нарязания асфалт.
Да ви прави впечатление, че удара е в колоната между вратите?
При изпреварване обикновено имаме челен удар.
van_rei
Русе, България
"Кво пишете тия статии низуст бе?Бях на мястото 15мин. след инцидента и по мое наблюдение Алфата е преминала през преряцзана част от пътя( поради закърпване на дупки участъка беше в ремот и имаше множество образувани ТРАПОВЕ вследствие на подготовката за запълването им ) Алфата е навлязла в участък във ремонт скача в един урез,предно дясно колело се откача от каросерията,водача губи контрол и автомобила връхлита върху идващото насреща му БМВ Х5.
Аман от жълтини
Нито удара голям-нито харата толкова зле.
500метра преди това място имаше два знака през200 метра ,че пътя е в ремонт."
Това е цитатът.......... обърни внимание на удебеления текст."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment