Известие

Collapse
No announcement yet.

Момчета на 16 и 17 г. се борят за живота си след тежка катастрофа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е, значи причините са комплексни, а то обикновено така става за да се получи катастрофа и всички писали в темата имат основание да подкрепят своите твърдения.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Не обсъждаме дали водача на алфата е допуснал грешка, а дали новината е правилно поднесена.
      И едно е да не оцениш степента на "ремонт" на пътя, друго да се юрнеш да изпреварваш малоумно.
      Просто тук почна отново, млади, стари... ще намесят още малко и жените и родата.
      А нещата кой знае какви са...
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Не обсъждаме дали водача на алфата е допуснал грешка, а дали новината е правилно поднесена.
        И едно е да не оцениш степента на "ремонт" на пътя, друго да се юрнеш да изпреварваш малоумно.
        Просто тук почна отново, млади, стари... ще намесят още малко и жените и родата.
        А нещата кой знае какви са...
        Някои може да обсъждат поднасянето на новината, но други - причините.
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Някои може да обсъждат поднасянето на новината, но други - причините.
          Е моята вметка беше за начина... защото причините тук ги вземаме от новините.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

"предно дясно колело се откача от каросерията"

Егати очевидеца, аз като гледам на снимката си е на място.
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
            Ex Fiat 126p
            Ex Fiat Вravo 1.6
            Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Давам акъл в тази тема, а в същото време моя синковец вчера след Бяла по посока към Плевен ги подбрал някяколко с Голямата Алфа и са му нафраскали акт за неправилно изпреварване, защото иначе е трябвало за превишена скорост - е,ми това е. Приказвам, приказвам, но като ми отговори, че се е метнал на някой негов роднина и ми затваря устата.
              Вървежа и стабилността на тези нашите коли увлича и трябва да си удряме сами спирачките, за да не стават бели.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Давам акъл в тази тема, а в същото време моя синковец вчера след Бяла по посока към Плевен ги подбрал някяколко с Голямата Алфа и са му нафраскали акт за неправилно изпреварване, защото иначе е трябвало за превишена скорост - е,ми това е. Приказвам, приказвам, но като ми отговори, че се е метнал на някой негов роднина и ми затваря устата.
                Вървежа и стабилността на тези нашите коли увлича и трябва да си удряме сами спирачките, за да не стават бели.
                Колега,без да се убиждаш но с този последния си пост нямаш никакво право да съдиш който и да било как кара камоли акъл да даваш.За да неможеш да налееш акъл на детето си и то да е имало от кого да се научи значи и ти неси от цветята за мирисане.
                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Аз бях там като заминаха линейките.
                  Асфалта си беше нарязан, но си беше това, което всички сте виждали по пътищата. "Трапове" нямаше. Откъснатото колело, което споменавате е на БМВ-то... предно дясно ! И алфата е ударена в дясната страна. Сами можете да прецените как две разминаващи се коли ще се ударят в дясно ! А, БМВ-то е пътувало в посока Русе и си беше в лентата... Да, ремонт си имаше... и обозначения и машини и хора.... и ремонтиращия се участък си беше правилно обозначен.
                  bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                    Колега,без да се убиждаш но с този последния си пост нямаш никакво право да съдиш който и да било как кара камоли акъл да даваш.За да неможеш да налееш акъл на детето си и то да е имало от кого да се научи значи и ти неси от цветята за мирисане.
                    Ти на колко деца си налял акъл в главата?
                    Брейййй, много големи младомъдреци се навъдихте бре.

Не виждам какъв е проблемът колата да е ударена отстрани. Просто се е опитал да избегне челния удар, но не е имало достатъчно време за това.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                      Кой съм аз, че да съдя някого - не ми е в стила, както и съм далеко от мисълта, че съм светец.Може само да се опитваме да бъдем разумни и да подсещаме другите.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Ти на колко деца си налял акъл в главата?
                        Брейййй, много големи младомъдреци се навъдихте бре.

Не виждам какъв е проблемът колата да е ударена отстрани. Просто се е опитал да избегне челния удар, но не е имало достатъчно време за това.
                        Може да неса били деца и да неса много но се намират и немога да разбера защо всички категоризирате под общ знаменател,а и тона ти неми харесва!
                        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
                        X