Е, значи причините са комплексни, а то обикновено така става за да се получи катастрофа и всички писали в темата имат основание да подкрепят своите твърдения.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Момчета на 16 и 17 г. се борят за живота си след тежка катастрофа
Collapse
X
-
Не обсъждаме дали водача на алфата е допуснал грешка, а дали новината е правилно поднесена.
И едно е да не оцениш степента на "ремонт" на пътя, друго да се юрнеш да изпреварваш малоумно.
Просто тук почна отново, млади, стари... ще намесят още малко и жените и родата.
А нещата кой знае какви са...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеНе обсъждаме дали водача на алфата е допуснал грешка, а дали новината е правилно поднесена.
И едно е да не оцениш степента на "ремонт" на пътя, друго да се юрнеш да изпреварваш малоумно.
Просто тук почна отново, млади, стари... ще намесят още малко и жените и родата.
А нещата кой знае какви са...Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНякои може да обсъждат поднасянето на новината, но други - причините.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Давам акъл в тази тема, а в същото време моя синковец вчера след Бяла по посока към Плевен ги подбрал някяколко с Голямата Алфа и са му нафраскали акт за неправилно изпреварване, защото иначе е трябвало за превишена скорост - е,ми това е. Приказвам, приказвам, но като ми отговори, че се е метнал на някой негов роднина и ми затваря устата.
Вървежа и стабилността на тези нашите коли увлича и трябва да си удряме сами спирачките, за да не стават бели.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДавам акъл в тази тема, а в същото време моя синковец вчера след Бяла по посока към Плевен ги подбрал някяколко с Голямата Алфа и са му нафраскали акт за неправилно изпреварване, защото иначе е трябвало за превишена скорост - е,ми това е. Приказвам, приказвам, но като ми отговори, че се е метнал на някой негов роднина и ми затваря устата.
Вървежа и стабилността на тези нашите коли увлича и трябва да си удряме сами спирачките, за да не стават бели.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Аз бях там като заминаха линейките.
Асфалта си беше нарязан, но си беше това, което всички сте виждали по пътищата. "Трапове" нямаше. Откъснатото колело, което споменавате е на БМВ-то... предно дясно ! И алфата е ударена в дясната страна. Сами можете да прецените как две разминаващи се коли ще се ударят в дясно ! А, БМВ-то е пътувало в посока Русе и си беше в лентата... Да, ремонт си имаше... и обозначения и машини и хора.... и ремонтиращия се участък си беше правилно обозначен.bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеКолега,без да се убиждаш но с този последния си пост нямаш никакво право да съдиш който и да било как кара камоли акъл да даваш.За да неможеш да налееш акъл на детето си и то да е имало от кого да се научи значи и ти неси от цветята за мирисане.
Брейййй, много големи младомъдреци се навъдихте бре.
Не виждам какъв е проблемът колата да е ударена отстрани. Просто се е опитал да избегне челния удар, но не е имало достатъчно време за това."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеКолега,без да се убиждаш но с този последния си пост нямаш никакво право да съдиш който и да било как кара камоли акъл да даваш.За да неможеш да налееш акъл на детето си и то да е имало от кого да се научи значи и ти неси от цветята за мирисане.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТи на колко деца си налял акъл в главата?
Брейййй, много големи младомъдреци се навъдихте бре.
Не виждам какъв е проблемът колата да е ударена отстрани. Просто се е опитал да избегне челния удар, но не е имало достатъчно време за това.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment