Първоначално публикувано от Бобби
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ОФроуд.......
Collapse
X
-
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТук става дума за една тенденция, която наблюдавам от 10 години насам. Остави настрана кариерите, те не се движат навсякъде, стационарни са. Става дума за един тип мислене, който е по-извратен и от този при ловците, които определят като разходка сред природата своето занимание. Тук имаме смесване между удоволствието от това да си сред природата, но с машина, от която всички всъщност бягаме, отивайки сред природата. За мен има нещо сбъркано в това. Разговарял съм с тези хора и искам а отбележа, че те държат именно там да газят Жипките. Въздуха им е чист сигурно там и им е тихичко.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеХубаво де...кариерите са стационарни...и оп гледаш за една година байра изчезнал.....някъде цяла планина се губи.....а тия с джипките минат и заминат....а след първият дъжд и диря почти не откриваш от тях...а кариерата, дори и изоставена се свлича, свлича.....ерозия."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕх, Боби, Боби, ама нали от тази кариера нещо се създава. Произвежда се нещо. Дали метали, дали твърдо гориво за ТЕЦ, има ефект, полза от това, а от другото освен начесване на его, друго невиждам.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАз пък си мислех, че темата е да запазим природата...а то било да накажем тези с джипките.....честно да си кажа, газил съм с машини из природата, но никога не съм оставял боклуци след себе си...или да съм пречил на някого, като избуксувам срещу него.....а сега съдете ме..."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment