Известие

Collapse
No announcement yet.

КАТ ще спира автомобилите, които имат ксенонови фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Ти по подразбиране не можеш да бъдеш ТВЪРД, тааа.....

Тази акцията на КАТ е поредната показна пиеса, най-малкото защото проблема на заслепяващите фарове далеч не идва от допълнително монтиран ксенон.... ма карай, нека си отчитат дейност!
    Пиесата е добра, и се радвам, че ще разстрои светлинните терористи на пътя.
    Явно разбираш повече от експертите в КАТ от светлините по автомобила.
    Ай тогава да ми кажеш защо в толкова страни тази селска изцепка е забранена, като много други, гаражни изцепки.
    Твърд, твърд та корав......
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Прав си, но КАТ налагат санкцията, а и в КАТ също има такъв пункт.
      кат не могат да те глобят за ксенони защото в закона няма такъв текст. освен това тая тема се отваря поне от 3 години насам като почне акция светлина и развитие няма.
      така че стига
      моя ксенон е търтиевски , как ша му го върна
      точка

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        Значи, спира ме ченгето,казва- не са ти регулирани фаровете- аз от къде да знам дали не ме будалка,не разбирам от тези машини,а и той едва ли е специалист по реглаж на фарове или са минали някаво обучение?И още,много се дразня, когато по новините казват,че ще глобяват ,ако не си със зимни гуми,те за сега не са задължителни,нали?
        Има специални уреди.
        Това, че не си ги виждал е проблем на пунктовете за ГТП, а и на неработещия до сега както трябва КАТ и ДАИ.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Ще ти отговоря, ако ми отговориш, колко време продължава ГТП в Англия?
          sigpic

Comment

Да плашим стадото на едро, че да не поглежда нагоре... пък и ако някой е недоразбрал и го спрат, мое се излъже да кихне едни пари.
            Стига глупости, че стават смешни.
            Преди ксеноните селяндурите слагаха 100 ватови халогенки - заслепяват не по-малко... но за допълнение изгарят и рефлектора и инсталацията, та могат и пожар да направят.
            Масово освен тях бакшиши, бусове и баничарки светят в небесата... че уж да виждат по-добре.
            Изобщо всевластна катаджийска тъпотия.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Ще ти отговоря, ако ми отговориш, колко време продължава ГТП в Англия?
              ...може ли аз да му помогна!

---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post was at 15:58 ----------

Всичко е шменди капели при нас....едните се чудят как да спрат корупцият в КАТ......а другите как да я увеличат
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Всичко е шменди капели при нас....едните се чудят как да спрат корупцият в КАТ......а другите как да я увеличат
                Кои са тия дето се чудят как да я спрат, че до сега не съм ги видял да действат?

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Кои са тия дето се чудят как да я спрат, че до сега не съм ги видял да действат?
                  ..ами скоро бая уволнени имаше...и по новинте даваха.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    ..ами скоро бая уволнени имаше...и по новинте даваха.
                    Щото не снасят %а от спечеленото в правилната партийна касичка... а не щото нали корупция.

Comment

Щото не снасят %а от спечеленото в правилната партийна касичка... а не щото нали корупция.
                      ...е несъм навътре в нещата
                      Самосиндикално значи...на батко хубавците)

Comment

Баш самосиндикално не е ... но не знам защо си мислиш, че няма кръгове и интереси и в службите/МВР/КАТ?
                        Нали видяхме всички големите герберни борци с/у корупцията какво точно направиха, просто поеха контрола в/у каналите.
                        Същото и с КАТ.

Comment

Баш самосиндикално не е ... но не знам защо си мислиш, че няма кръгове и интереси и в службите/МВР/КАТ?
                          Нали видяхме всички големите герберни борци с/у корупцията какво точно направиха, просто поеха контрола в/у каналите.
                          Същото и с КАТ.
                          нали ти казах, че не ги отбирам тия неща с
                          ...интересно, как разбра какво мисля....
                          п.п. екстрасенсите сме долу в мазето)

Comment

Днес говорих с полицай - каза за сега не може да се глобява - чака се да излезне закона в държавен вестник.
                            Сега тихомълком ли ше го променят и какво пише в него незнам.
                            Но има доста спорни ситуаций - уред за регулиране на фаровете и меренето на интезитета на фаровете няма на доста места за преглед.
                            Ксенон на рефлекторен фар и нерегулиран трябва да се забранят.
                            Изключение да правят тези с фабричен такъв.
                            Като имаш ксенон е хубаво да имаш пръскалки на фаровете и автоматично регулиране.
                            Доста коли с ксенон нямат авт регулиране.
                            Толкова неща се засягат ,че трябва да решат - само фабричен ксенон или фабричен + афтермакет ксенон преминал всякакви европейски изисквания.
                            Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                            Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Да ти кажа честно, фабричен ксенон без жироскоп и умиватели на фаровете, аз лично не съм виждал никога.....
                              sigpic

Comment

err
                                Last edited by Tedo; d.m.y г., 20:36.
                                Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Working...
                                X