писах вече на 3-4 места, пиша и тук евентуално ако някой може да даде идея - за хора разбиращи от видео обработване и флаш...
имам един клип на флаш - анимация
трябва ми да го експортна в ави
експортвам го през флаша но тъпата музика се разминава зверски много с клипа
поне 7-8 секунди
явно се променят кадрите в секунда, но уж ги овъррайдвам при експорта и му ги задавам ръчно колкото са си на флаша - но НЕ СТАВА ПАК
пробвах с 3 различни конвертора от флаш да експортна ави-то но или се чупи видеото - дава бъгове на места - или се разминава пак аудиото с картината
тъй като музиката почва и си звучи както трябва - явно проблема е във FPS-то на експортнатото видео - удължава се в някои случаи от 1.30 до до цели 2 минути !
някой има ли идея какво да правя, че вече се отчаях!
имам един клип на флаш - анимация
трябва ми да го експортна в ави
експортвам го през флаша но тъпата музика се разминава зверски много с клипа
поне 7-8 секунди
явно се променят кадрите в секунда, но уж ги овъррайдвам при експорта и му ги задавам ръчно колкото са си на флаша - но НЕ СТАВА ПАК
пробвах с 3 различни конвертора от флаш да експортна ави-то но или се чупи видеото - дава бъгове на места - или се разминава пак аудиото с картината
тъй като музиката почва и си звучи както трябва - явно проблема е във FPS-то на експортнатото видео - удължава се в някои случаи от 1.30 до до цели 2 минути !
някой има ли идея какво да правя, че вече се отчаях!
Comment