Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с експорт на флаш

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с експорт на флаш

писах вече на 3-4 места, пиша и тук евентуално ако някой може да даде идея - за хора разбиращи от видео обработване и флаш...

имам един клип на флаш - анимация

трябва ми да го експортна в ави

експортвам го през флаша но тъпата музика се разминава зверски много с клипа

поне 7-8 секунди

явно се променят кадрите в секунда, но уж ги овъррайдвам при експорта и му ги задавам ръчно колкото са си на флаша - но НЕ СТАВА ПАК

пробвах с 3 различни конвертора от флаш да експортна ави-то но или се чупи видеото - дава бъгове на места - или се разминава пак аудиото с картината

тъй като музиката почва и си звучи както трябва - явно проблема е във FPS-то на експортнатото видео - удължава се в някои случаи от 1.30 до до цели 2 минути !

някой има ли идея какво да правя, че вече се отчаях!
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    писах вече на 3-4 места, пиша и тук евентуално ако някой може да даде идея - за хора разбиращи от видео обработване и флаш...

имам един клип на флаш - анимация

трябва ми да го експортна в ави

експортвам го през флаша но тъпата музика се разминава зверски много с клипа

поне 7-8 секунди

явно се променят кадрите в секунда, но уж ги овъррайдвам при експорта и му ги задавам ръчно колкото са си на флаша - но НЕ СТАВА ПАК

пробвах с 3 различни конвертора от флаш да експортна ави-то но или се чупи видеото - дава бъгове на места - или се разминава пак аудиото с картината

тъй като музиката почва и си звучи както трябва - явно проблема е във FPS-то на експортнатото видео - удължава се в някои случаи от 1.30 до до цели 2 минути !

някой има ли идея какво да правя, че вече се отчаях!
    Експорт без звук, експорт на звука отделно и после ги насложи с муви мейкъра или някоя подобна.
    Все ще го нацелиш след няколко опита звука.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Any Video Converter
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

ТОВА колега ти трябва.
        Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Working...
        X