Известие

Collapse
No announcement yet.

Амам от идиоти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Амам от идиоти

Вече почва да ми писва от идиотията българска. Нощеска някой решил че не му се ходи до бензиностанцията, отварял ми резервоара, опитвал се да точи, олял половината кола в нафта и явно разочарован от находката си заминал като оставил капачката хвърлена в градинката (10 мин съм я търсил). То верно че тя не беше заключена ама той каква работа има да му изсъхнат ръцете да я пипа. Сега и на ключар трябва да се правя щото оригиналната се строши преди години, тия дето ги продават по магазините не стават а сегашната е от друга алфа и трябва някак си да се преправи патрона че да става за моя си ключ
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

И на мен ми писна да купувам тасове на жената,пък тоя проблем го имах с жигулата.Някой регулярно и точеше бензина, че и до дупка, ма поне капачката оставяше културно на капака.После взех мерки и сега ша источи дядовия, ама преди туй един познат на мой комшия ми даде някакъв прах да го сложа в резервоара.Минаха седмица-две и гледам на един бакшиш от близката стоянка му пуши колата червено.Само го питах - кво стана бе колега - ама нищо не посмя да каже.Предположенията ми се оправдаха.Па тоя прах май някаква боя било дето я използвали да боядисват пластмаси, като леят копчета или други дранкулки, ама не съм сигурен не мога да дам инфо.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Колега гледам,че си от моя квартал.То не е хубаво така да се говори ама - пак с малко си се отървал За последния месец и половина два пъти ми разбиват алфичката...Първия път бяха патроните и на двете врати(след прясно боядисана цялата кола,на 3 седмици беше ) и сега в петък срещу събота втори път,само,че сега не са си играли да отварят вратите ами са разбили направо стъклото на предната врата.Наистина големи идиоти има.Човек да иска да направи нещо малко по-различно и красиво и веднага трябва да се съсипе.А като ми разправяха и полицаи и застрахователи положението ставало все по-зле.

Alfa Romeo 145 1,4 16v TS

Comment

А те на мен са ми чупили задните малки стъкла просто за да видят какво имам в колата. Аз по-скоро се чудя колко трябва да си тъп за да опитваш да крадеш бензин от дизелова кола. Или те си мислят че дизелова алфа трябва задължително да е някоя грохнала каруца
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Ами и в събота на улицата пред блока ни бяха срязани и четирите гуми на една кола.
          Полицаите са казали, че има жалби за десет такива случаи за същата вечер.
          Народа е изпростял яко и не знам какво ни чака в бъдещето.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Заради такива цървули съм принуден да си държа колата на платен паркинг,защото нервите няма кой да ми ги изплати !
            156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Не знам колко пъти вече са ми крали CD Player + разбити ключалки.
              Срещу крадци на гориво - дюза за концентриран сълзотворен газ някъде около капачката на резервоара. И малка 5-10 доларова камера от китайците за да запечата красивия момент. И само камерата е достатъчна да го изтипосате хубостника в youtube.
              Един съсед /изобретател/ пък има система която ти връзва краката моментално за седалката с доста дебело метално въже ... честито. И аз бях скептичен хаха !
              А има и някакво завистливо копеленце - рисува с пирони по боята и почти няма неукрасена кола в квартала, само да го хвана кой е!

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Някой регулярно и точеше бензина, че и до дупка, ма поне капачката оставяше културно на капака.После взех мерки и сега ша источи дядовия,
              В Перник ако по някаква причина не могат да ти източат гориво с маркуч , ти източват като ... ти пробиват резервоара отдолу. По-рядко го правят на коли с газови уредби с изведено външно зареждане.

Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщение
              Заради такива цървули съм принуден да си държа колата на платен паркинг,защото нервите няма кой да ми ги изплати !
              Да , за съжаление и аз държа моята на платен паркинг с камери; пред офиса също гледам да я паркирам около охранителните камери.
              ...

Comment

Ха- ха, не може.Под резервоара има 2мм. ламарина и за туй съм се сетил, и пробката е заоблена.Само ако легне да дръпне маркучето дето влиза в помпата и да чака да църцори в леген.

Comment

Момчета, имам съмнения, че този идиот дето пука гуми при нас е от блока на първия етаж, защото видях залепен лист с надпис - Не спирай, пукам гуми.
                  Тази вечер няма коли пред блока освен на жена му резидавата Костенурка и всичко друго е пред другите блокове.
                  sigpic

Comment

Имаше до колхозния пазар един гараж - пукам гуми!Някой беше написал със спрей - паля гаражи.

Ми слез резни му резни вентилите.И виж утре ефекта.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Имаше до колхозния пазар един гараж - пукам гуми!Някой беше написал със спрей - паля гаражи.

Ми слез резни му резни вентилите.И виж утре ефекта.
                      Какво да ти кажа - гаража му все още е на бившата окръжна прокурорка, която му продаде апартамента преди една година.
                      sigpic

Comment

Не е убаво да се дразни въпросната дама

Comment

Бях чел преди време за нестандартни аларми.Та там пишеше как на един му писнало да му крадат касетофончето от колата и сложил на шофьорската седалка една възглавничка с набити в нея рибарски куки за ЩУКА.
                          Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT

Comment

Аз съм чувал за вълчи капан на пода на шофьорското място, но това е много зверска работа.
                            sigpic

Comment

Аз пък в началото на 90-те карах такси, прибирах си касетофона и апарата но през ден-два ми отваряха колата и тършуваха, явно са мислели че крия пари тук-таме.Една вечер легнах на задната седалка да дебна че ми беше писнало да оправям ветровото стъкло, ама не издържах, заспал съм, на развиделяване се събудих ама ми ги нямаше тасовете, от битака бех ги купил аз двайсе лева.

Comment

Working...
                              X