Известие

Collapse
No announcement yet.

Внимание колеги! Поредните измамници!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщение
    Пак,пак,пак и пак и пак!Правете си изводи-за 2и40 незнам кой ще ги съди,но номера явно си минава!
    Що трябва да ги съдиш сам бре, ползвай комисиите и медиите.
    2.40 по няколко пъти, от няколко десетки/стотици хиляди ... и така всеки ден.
    Сметката е очевадна.

Правят го защото никой тук не си отстоява правата... е от тия дето са изпатили зависи дали ще продължават.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Днес ми се случи нещо ... първо имах позвъняване от номер 1445 ....... не вдигнах разбира се и след час и нещо ми звъннаха от 145 ...... ииииии в малко след като звъняха на мен и казах на колежката да внимава и звъннаха и на нея ?!?!?!?!? ...
      Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
      Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
        Днес ми се случи нещо ... първо имах позвъняване от номер 1445 ....... не вдигнах разбира се и след час и нещо ми звъннаха от 145 ...... ииииии в малко след като звъняха на мен и казах на колежката да внимава и звъннаха и на нея ?!?!?!?!? ...
        Тей тей звънят наред...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Няма ли някой в този форум , който да работи в някой мобилен оператор , та да може да ни обясни как става тази работа... хем ти звънят , хем си и плащаш... и колко е законно всичко това..

Comment

Няма ли някой в този форум , който да работи в някой мобилен оператор , та да може да ни обясни как става тази работа... хем ти звънят , хем си и плащаш... и колко е законно всичко това..
            Има начин да се обясни и без да работи някой в оператор.
            Отвори 145.bg и чети.

Не плащаш позвъняването, а отговорите с натискане на бутони.
            Проблема е, че звънят и на хора които твърдят, че не са се регистрирали, а регистрацията по условията се приема за съгласие да участваш.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Сега се обадих на оператора на м-тел и ги помолих да ограничат всякакви реклами и игри към моя номер ... и отговориха че до 24 часа заявката ще бъде изпълнена....

Comment

Сега се обадих на оператора на м-тел и ги помолих да ограничат всякакви реклами и игри към моя номер ... и отговориха че до 24 часа заявката ще бъде изпълнена....
                Това е верния начин, аз отдавна съм орязал всякакви такива.
                Няма досадни смс-и в 2 през нощта, няма звънящи досадници... плащам си за услуги, а не за да бъда таргет овца.

Comment

Звъня ми некъв само 145 беше изписано, аз на такива трицифрени така или иначе не им вдигам......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Може да следите и темата в тунинг форума и там продължават да се оплакват потърпевши...
                    http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=2&t=222079

Темата е направена Важна, мисля че и тук е добре това да се направи за да може по малко колеги да се опарят!!!
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      Може да следите и темата в тунинг форума и там продължават да се оплакват потърпевши...
                      http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=2&t=222079

Темата е направена Важна, мисля че и тук е добре това да се направи за да може по малко колеги да се опарят!!!
                      Който има регистрация там да вземе да им пусне линк към сайта на играта (не, че е трудно с гугъл да се намери), че си продължават да се чудят какво точно плащат и никой не се обажда, че за да е легално трябва набутания да се е регистрирал.

Comment

http://www.razkritia.com/119797/%D0%...C%D0%B8%D0%BB/
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Играта „Стани милионер” прилага моделът „позвънява ти друг, а ти плащаш”, пише „Труд”

Аман от журналя... толкова са зле горките.

Инак останалото от статията е добре обяснено, но с такова начало нищо чудно, че никой не разбира за какво точно го цакат.

Comment

Working...
                          X