Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркинг ли е тротоарът?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• По принцип не паркирам на тротоара,или ако паркирам,гледам да е 50/50 с пътя,за да има доволни от двете страни.
    Иначе просто обстоятелствата понякога принуждават да се качваш по тротоарите,защото:
    1.Обективно:всички останали са паркирали така,щото и те наистина няма къде.
    2.Субективно:там където работя,оставям колата на тротоара дори и да има свободни места,щото хората,които живеят там мисля,че имат маалко по-мотивирано основание от мен да си паркират колите пред домовете.
    '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

• Юлиан Константинов наби водещ на БНТ
      Причина за агресията се оказал неправилно паркираният джип на певеца
      Лицето на Нова телевизия Юлиан Константинов влезе в ролята на мутра от 90-те години на миналия век. Сцената обаче не се разигра на малкия екран, а на кръстовище в престижния столичен квартал “Лозенец”, на метри от 4 РПУ, а от юмруците му пострада водещият на “Ние и Градът” по БНТ – Кирил Христов.

Инцидентът станал в събота в ранния следобед. Христов отивал към парка, за да направи крос, но по пътя си срещнал пречка- неправилно паркиран на тротоара джип БМВ. В знак на протест срещу неспазването на правилата, Кирил вдигнал чистачките на шикозното возило и продължил. “Чух подсвирване зад гърба си, разбрах, че явно собственикът на автомобила е зад мен”, разказа пред “Всеки ден” Христов.

Когато се обърнал, за да направи и устна забележка на неправилно паркиралия шофьор, Кирил видял пред себе си Юлиан Константинов. “Къв си ти бе, кво искаш”, изкрещял му водещият на “Стани милионер” по Нова телевизия. Последвали още остри реплики и вулгарни обръщения и най-накрая Константинов забил юмрука си в лицето на Христов.

“Отидох и подадох жалба в 4-то РПУ, което е на 100 метра от кръстовището, на което неправилно бе паркирал Константинов”, обясни още пострадалият Кирил. Той е категоричен, че дори оперният певец да му се извини, няма да оттегли жалбата си. “Искам да си вземе поука и да не постъпва повече така”, каза още Христов. Той обясни, че няма да съди побойника за парично обезщетение.

От Нова телевизия вече са поднесли извиненията си на Христов. „Всеки ден“ потърси за коментар и Константинов, но той не отговаряше на мобилния си телефон.
      източник:http://www.vsekiden.com/117458/yulia...odesht-na-bnt/

Ето, да раздвижим малко тази тема с една типично селска изцепка на "оперен певец"
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• И аз попаднах на статията..........този трябва не само да съди нещастника а да го гони до дупка.И не е лошо и едно актче да му пишат.Писнало ми е от селски тарикати и бабаити.
        Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
        156 1,8ТS-99 ......
        EX
        159 1,9 JTD-08

Comment

• В България, Да.
          ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Working...
          X