Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли други фенове на Опел?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз определено не съм фен на Опел, но този тук очевидно е сериозен такъв...

чак се питам - защо по-скоро не си е потърсил някоя Манта, щеше доста по-лесно да я пригоди за дрифт, отколкото да отнася лютата хранилка с големия черпак от бмв-истите...
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
      Манта, щеше доста по-лесно да я пригоди за дрифт, отколкото да отнася лютата хранилка с големия черпак от бмв-истите...
      Αз лично нямам нищо против една Манта.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Идеше реч за Опел А и 155...къде включи тук 156 ни в клин , ни в ръкав..период на време 92-96г.....ако искаш включи е Вектра Б...пак същото...
        Просто сравних че е по нова мааа за нищо не става
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Предишната ни кола беше астра ф 91.За едни и същи години и километри съм дал едни и същи пари за астрата и алфата.Единствената разлика е , че на алфата частите са умножени по 3 сравнение с опела. Когато се отървах от нея чисто нов да ми подаряват опел няма да го взема.
          АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
          http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Аз също с кефец бих разтърквал една 'Инсигния 4х4'.....

Първоначално публикувано от Gelew
            Минавам на мерцедес W210 е-класа, че ми писна да вися под тая алфа колкото и хубава да е ....
            Минавай, минавай..... ама си вземи от първите '95-'96г. да се отвисиш.....

Я чеки малко, нали в обявата си писал, че колата ти е перфектна и уникална, пък са изведнъж ти писнало да висиш под нея?
            Last edited by Kuku; d.m.y г., 17:20.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Просто сравних че е по нова мааа за нищо не става
              Става, става, зависи за какво я използваш..

---------- Post added at 15:22 ---------- Previous post was at 15:20 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение

Я чеки малко, нали в обявата си писал, че колата ти е перфектна и уникална, пък са изведнъж ти писнало да висиш под нея?
              Е ...ти сега пък......то момчето с лежане е направил да е перфектна и уникална)
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Аз като се кача в опела,след като съм карал алфата първите няколко минути буквално не мога да я карам,трябва ми доста да се адаптирам,след първия по сериозен завой разбирам ,че не съм в алфата и съм много внимателен в другите завои.Харесвам си опела,но алфата е моята кола.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Е ...ти сега пък......то момчето с лежане е направил да е перфектна и уникална)
                  И, защо да си продава перфектната и уникална кола, щом вече я е направил ?!
                  sigpic

Comment

Да колата е перфектна, защото я направих перфектна с доста пари и труд затова и цената и е такава спрямо перфектното й състояние.Мерцедес си ми е тръпка затова ще я заменя за такъв.
                    Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Опел не бяха ли тия дето сами са си зачертали емблемата
                      Lexus IS200

Comment

Мне, аз съм на мнение, че Опел бяха тия, на които им гният и пластмасите.
                        Относно емблемата - доста интересна е историята й, м/у другото. Тази "зачертавка" на нея идва от гледан в профил цепелин...
                        Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

И, защо да си продава перфектната и уникална кола, щом вече я е направил ?!
                          за да лежи под другата...нали му загатна)

Comment

Къв ви е проблема е ? Ще си карам и ще си правя квото си искам вие за кви се взехте тука я да си починете малко!!!Ако искате елате да ми видите колата за какво става въпрос като си мислите че лъжа или се опитвам да прецакам някой и тогава говорете.
                            Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
                              Къв ви е проблема е ? Ще си карам и ще си правя квото си искам вие за кви се взехте тука я да си починете малко!!!Ако искате елате да ми видите колата за какво става въпрос като си мислите че лъжа или се опитвам да прецакам някой и тогава говорете.
                              Нищо злонамерено...просто исках да те върна в правата вяра)...прочети ми подписа

Comment

Каквото и да си говорим новите модели са много добри Мен много ме радват
                                sigpic
                                SCUDERIA ITALIA
                                BMW 5-er
                                BMW 7-er
                                Fiat GP

Comment

Working...
                                X