Известие

Collapse
No announcement yet.

Moже ли да ми помогне някой???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Moже ли да ми помогне някой???

Побъркал съм се тука да търся текста на една песен и с 4асове ровя гугъл и яху ама нищо Песента се казва Never Surrender на Lion. Като гледам wasp дали ще има идея, щото метълист ми се вижда

Търсих и аз но ... нищо не намирам, освен (може би) част от песента

I'll never surrender, No I'll never give it up without a fight
    And I'll always remember,How it feels to have to bring your dreams alive (NEVER SURRENDER)

иначе нищо друго
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Благодаря ти много все пак за вниманието А тази част от песента я намери някаде или по слух я докара?

Comment

Ами от google някъде в началото ... не помня вече, но трябваше да забраня javascript-а, иначе ме redirect-ваше нанякъде другаде.
        Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

аз вчера се счупих да го търся тва, нямах си работа нещо и прерових поне 20 сайта за текстове. незнам кво се пее в тази, ма явно е закодирано
          Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от sharky
            аз вчера се счупих да го търся тва, нямах си работа нещо и прерових поне 20 сайта за текстове. незнам кво се пее в тази, ма явно е закодирано
            Мерси за жеста, ама на мен онази вечер 20 саита малко ми се видяха за това реших да опра на вас малко ама и вие се зорите за сажаление То тая песен е 86 и групата има 3-4 албума все стари така че нищо чудно че не може да се намери нищо Няма значение благодаря на двамата ви за старанието, аз ще продължавам докато не се изнервя от песента вече

Comment

Working...
            X