Известие

Collapse
No announcement yet.

Премахват "гаражите" тип бетонна клетка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
    Това е при нормални условия. Но ако аз съм абсолютен монополист на паркоместата, платил съм рушвет за да получа земята за строеж, платил съм и за приемане на съответния правилник забраняващ паркиране на улиците, плащам и на паяка да минава и да напомня какъв е реда и давам по някой лев на властващите за да не ме закачат тогава мога да си сложа каквато цена ми е кеф
    При допускането на толкова много условности всичко е възможно.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

В горния край на Младост 2, бетонните гаражи ги махнаха още миналата година. Твърдо съм за махането им.
      Поставянето им е един вид присвояване на общинска земя и освен че заемат повече място(две клетки за три коли, примерно) те дори и без коли вътре са си там и не може да се ползва мястото от друг. За естетика в случая изобщо не става дума - няма смисъл .
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
        Това е при нормални условия. Но ако аз съм абсолютен монополист на паркоместата, платил съм рушвет за да получа земята за строеж, платил съм и за приемане на съответния правилник забраняващ паркиране на улиците, плащам и на паяка да минава и да напомня какъв е реда и давам по някой лев на властващите за да не ме закачат тогава мога да си сложа каквато цена ми е кеф
        Много ми е интересно при средна заплата 800 лв за София, кой идиот ще даде 400 за паркинг и като имаш предвид, че повечето шофьори в СФ не са софиянци и живеят под наем, което прави още 400 лв наем
        Lexus IS200

Comment

Тази работа с наемите по кварталите е трудна работа, защото вероятността да се плащат наеми е малка - само собственост е истината, тогава могат да се използват пари отвън.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Working...
          X