Известие

Collapse
No announcement yet.

Първият ловешки автомобил е готов

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първият ловешки автомобил е готов

Ето и линк към статията - http://fakti.bg/avto/22524-parviat-l...omobil-e-gotov

Като гледам презентацията на модела не ми изглежда никак лош, с това оборудване и гаранция на тази цена, само незнам дали ще го скопосат откъм изпълнение
    Как мислите, ще има ли успех проектът?
    Last edited by Tedo; d.m.y г., 20:14.
    Video meliora proboque deteriora sequor.

Аз лично марката я следя от 4-5 години. Мен лично тази новина много ме радва и съм сигурен, че ще имат успех. Нямам предрасъдъци към автомобилите и съм сигурен, че не отстъпват по качество от останалите евтини пластмаси на пазара.

За модела Hover съм разглеждал доста клипчета из YouTube, където братята руснаци му правят разни тестчета из руските джунгли и за паркетна джипка се представя много добре. Отделно че и като интериор и качество е на ниво, като здравина е на ниво, и цената е топ....

Аааа и Стееда е един прекрасен модел...Аз доста си падам по такива пикапки
    Абе само хубави неща си мисля
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Я не ме занимавайте с глупости...гледайте кво прай гоуфо...
      http://fakti.bg/avto/22500-golf-ii-l...a-27-sekundi#/
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Комшията в съседния блок на първия етаж работи в една аграрна фирма и купиха оригинален китайси екземпляр преди 6 месеца.
        Вдървен автомобил с хлопащи пластмасови елементи, но не би трябвало да се очаква нещо друго - въпреки всичко продължам да се интересувам от състоянието и поведението му.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Ние с бащата сме мераклии на пикапа ако не беше тая стегнация до сега сигурно вече да търкаляме един . За парите си е направо страхотен да не се изхвърлям с по тежки думи . Като погледнеш конкурентите му че за под 50 бона едва ли ще се намери някакъв с минимални екстри . Според мен пикапа има бъдеще другите колички не са толкова лоши също така , че дано имат успех .
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
            . Според мен пикапа има бъдеще другите колички не са толкова лоши също така , че дано имат успех .
            E, какво бъдеше има в пикапа - това си е една гъзария, ако не се осъществява бизнес с него.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

още не сме почнали да ги правим а по улиците щъкат доста - до такава степен че вече на един от екземплярите който спира пред фирмата в която работя забелязах че една от буквите на Hover е паднала а съседната е поизтъркана - което някак си ме сети за Sang Yong Rexton
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Точно за гъзария е като го натовариш отзад с един котел да клекне с 4-5 см за да е по-спортно . Това е един работен кон с 5 места за една малка бригада да се натовари и пак на можеш да качиш нещо като материали и инструметни .
                Плюс високата му проходимост с койято няма да има проблеми по бояна и тем подобните му баири зимата .
                Докато баничарките са до 800кг. общо тегло и са само с предно , а бусовете само със задно зимата са пас .
                Вярно че би се товарил малко по неудобно поради факта че е по-висок , но няма идеални неща .
                Пък и в този клас я няма конкуренцията на дачия , а ладата е много по назад от към комфорт безопастност и т.н.
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                sigpic

Comment

ъъъ 16 хиляди , толкова струва същия клас тойота !

Имаше по едно време едни шкоди на склад за около 14 хиляди ако не бъркам ...
                  ...

Comment

И според мен повече ще се купуват 4х4 моделите, за справка конфекцията на "Ратола". Малолитражки - бол, едва ли ще се избият за Волеексчето.
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Като отидеш и ти смъкнат 15 % надоло. може и да се замислиш ...
                      Или като ти дадат фул оборудване без пари ...
                      Рано е да се говори за цена - тази е официалната ... ако ще изнасяме, няма как за нашия пазар да си пуснем цена по-ниска от съседните ...
                      5-те години гаранция бяха нещото, което ме изненада ... очаквах 2-3 макс.
                      Все още съм на вълна евала ...
                      „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Колега гаранцията от 5г. от тази година ги дават и други, по спомен Форд, поне за тях съм сигурен. Дали ще са успешни само времето ще покаже, но цената не е много ниска, ако дават 15% отстъпка вече е друго нещо.
                        sigpic
                        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                        0889 636 093

Comment

Работни коли, които ще се доказват тепърва, обаче на тестовете на EURONCAP са трагедия отвсякъде.
                          Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                          Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Бе готино е волексчето ,ама 16 хилки някак си множко ми се струват. До 7-10 за топ оборудване трябва да е ,за да има пазар според мен ... у нас . За 16 бона можеш да си купиш къде къде по- изпитана марка ...примерно "поло", да не говорим ,че бих предпочел да дам 16 бона ,за кола изпитана на 1-2-3 години

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

китайските автомобили са евтини защото са зле на евро тестовете. за да пробият в европа-каквато им е и целта, трябва да повишат безопасността на автомобилите което естествено се отразява на цената, но вероятно са си направили сметката така че да са конкурентоспособни.
                              иначе доколкото съм чувал, от към двигател и ходова част май са мицубиши. пикапа и според мен си е оферта.
                              друго, остава да им пожелаем успех!
                              точка

Comment

Working...
                              X