Известие

Collapse
No announcement yet.

Първият ловешки автомобил е готов

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
    само да не стане като търновските телевизори. тях по същата схема ги правеха. идват готови от китай и тук само ги препакетират. даже упътването беше принтено в китай. по нищо не се отличаваха от другите китайци примерно нео и елит, но въпреки това хората просто не ги купуваха и до там беше.
    Аз имах такава машинка 14", 4 години работи и предаде.
    За цената си беше доволно.
    Но после реших, че по-добре да натикам ТФТ 14" на същото място, 2 инча повече площ на дисплея в същата големина на рамката.
    Е такова намерих само на Беко.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

и ние имаме 21 инчов и още си работи. един път съм го ремонтирал за сега. но просто по магазините вече ги няма.
      производството в търново беше следното - вади се телевизора от палета, вади се кашона от палета и се сгъва. поставя се телевизора в кашона и воала
      точка

Comment

До сградата ни на летището има един Steed и един Hover...добре изглеждат...Едно е сигурно - няма шанс да попаднеш на части менте от Китай Всичко е оргиналдъ...
        Alfa 156
        ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
        sigpic

Comment

Важното е, че се започна!
          Останалото е боза!
          Ще си сипя още една ракийка, за здравето нас екипа!

Едит: Преди да ме обвините в алкохолизъм, аз сега се прибирам от работа. Ако за вас е сутрин, за мене е вечерно, ракиено време!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Важното е, че се започна!
            Останалото е боза!
            Ще си сипя още една ракийка, за здравето нас екипа!

Едит: Преди да ме обвините в алкохолизъм, аз сега се прибирам от работа. Ако за вас е сутрин, за мене е вечерно, ракиено време!
            както е приказката - едни пият от радост, други от мъка, а някои - от сутринта
            айде наздраве
            точка

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
              Ето и линк към статията - http://fakti.bg/avto/22524-parviat-l...omobil-e-gotov

Като гледам презентацията на модела не ми изглежда никак лош, с това оборудване и гаранция на тази цена, само незнам дали ще го скопосат откъм изпълнение
              Как мислите, ще има ли успех проектът?
              Oнази вечер гологлавия подари един такъв voleex и ми се стори че е с лупа + ксенон + LED. И реших да проверя какво има в сайта на тия. Пише "двойно оптични" каквото и да значи това, не пише да има ксенон , не пише за LED.
              Някой знае ли нещо по въпроса ?
              Защото автомобилните производители обикновено се правят на интересни и слагат неоправдано високи цени на пакет ксенон/биксенон (1500+ ,, 2000+ ). А и на този малък клас автомобили не съм виждал да се предлага.
              Китаеца ако се сети да оправи малко дизайна , да сложи би-ксенон и LED , ebd , esp , мотор с принудително пълнене ... ще си увеличи продажбите.

Мен ме радват от новите им модели CS60 и C70. C70 трябва да му се смени решетката но това е поправимо с гаражен тЮнинг.
              Ето ги http://www.youtube.com/watch?v=Ypq-q18tA4I
              ...

Comment

Радват новите модели, ако почнат серийно производство определено бих си купил.
                Lexus IS200

Comment

[QUOTE=Drag0;980791]Oнази вечер гологлавия подари един такъв voleex и ми се стори че е с лупа + ксенон + LED. И реших да проверя какво има в сайта на тия. Пише "двойно оптични" каквото и да значи това, не пише да има ксенон , не пише за LED.
                  Някой знае ли нещо по въпроса ?
                  Защото автомобилните производители обикновено се правят на интересни и слагат неоправдано високи цени на пакет ксенон/биксенон (1500+ ,, 2000+ ). А и на този малък клас автомобили не съм виждал да се предлага.
                  Китаеца ако се сети да оправи малко дизайна , да сложи би-ксенон и LED , ebd , esp , мотор с принудително пълнене ... ще си увеличи продажбите.
                  Ми двойно оптични значи, че са сложили нещо стандартно, дето до сега е било само екстра.
                  Ако момчетата, нашите де, не се осерат, много е вероятно да излезе една добра кола.
                  То и Дачия я ебаваха, но напоследък ми се струва, че е едно от най-добрите магарета.
                  При всички положения ще я предпочета пред Меган, Коуч, та дори и пред Лагуна!
                  Имаме във фирмата Дачия и при тоя зверски тормоз, нямам никакви забележки.
                  Да не споменавам, че въпреки , че е 1.4 , на дълъг път нямам забележки към нея .
                  Това при положение, че карам 33-ка 1.7.
                  Дано да вървят напред!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Дачия Дъстър я разглеждах на един паркинг оня ден... напредват полека комшиите.
                    Китайчетата или трябва да слагат доста екстри или да свалят цени, за да са добра конкуренция на Дачия, за по-нагоре им е рано още.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      Дачия Дъстър я разглеждах на един паркинг оня ден... напредват полека комшиите.
                      Китайчетата или трябва да слагат доста екстри или да свалят цени, за да са добра конкуренция на Дачия, за по-нагоре им е рано още.
                      Честно казано, Хувъра като екстериор и интериор ми се вижда бая по- напред от Дъстъра. А и като проходимост, май, май го бие..
                      Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        Честно казано, Хувъра като екстериор и интериор ми се вижда бая по- напред от Дъстъра. А и като проходимост, май, май го бие..
                        По хубав еСамо един дизел да му плеснат
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Ето нещо,което за мен е на светлинни години пред Волекс/да не си помислите че не ми допада Волекс/,за мен тази кола много повече си заслужава,а и не е много по-скъпа http://www.kia.bg/models/rio/
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Китайците са като талантливо малко дете, откопират и попиват бързо.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Ето нещо,което за мен е на светлинни години пред Волекс/да не си помислите че не ми допада Волекс/,за мен тази кола много повече си заслужава,а и не е много по-скъпа http://www.kia.bg/models/rio/
                              Кия изобщо не ги коментираме в случая, инак ако е до прагматичен избор на нова кола, печелят по всички показатели в почти всеки клас който предлагат.
                              Корейците се научиха да правят коли на ниво.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                                Със сигурност, но дъстъра е по-близо до джоба на българина, а това не е маловажно.
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X