Аз съм за пежото. Супер устойчива на издевателства(майка ми кара такава с 1.4 мотор). Подръжката е лесна и евтина, единствено задния мост дето е проблемен, но целия ремонт с втулки лагери и там всичко от до излиза към 400-500лв, което според мен е приемливо, предвид, че не се прави често(за разлика от окачването на алфите).
Известие
Collapse
No announcement yet.
Peugeot 206, Fiat Punto или VW Polo
Collapse
X
-
уви наистина й хареса пежото... аз съм за пунтото (краста) ама като подреждахме първо за нея е пежото, полото, пунтото и фокус... преди малко гледах на една приятелка ярис-а, подозирам че и той ще влезе в списъка....
изчетох първите 5 страници на темите в google какво се гледа по колите и почти всички от 30-те които гледах днес по горубляне не могат да покрият полевите тестове, камо ли на сервиз да я водя да разбера още какво не й наред...
какво ви е мнението за внос по поръчка или аз да ида на собствен ход да си я докарам - знам основното, искам съвет кое практикувате по-често...
дилемата (или многолемата) продължава.....
Возя се с 159 1.9 JTDm 150
Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX
Comment
-
Аз си мисля, че не е изгодно да се ходи за кола, която струва под 10к лв. По-добре се оглеждай за някой запазен екземпляр, има ги. Или търси кола от човек поне ще й е направил ремонтите, които така или иначе са неизбежни при новия внос впредвид моргите, които се вкарват у нас. Успех с търсенето.Alfa Romeo 166 2.4jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщениеАз съм за пежото. Супер устойчива на издевателства(майка ми кара такава с 1.4 мотор). Подръжката е лесна и евтина, единствено задния мост дето е проблемен, но целия ремонт с втулки лагери и там всичко от до излиза към 400-500лв, което според мен е приемливо, предвид, че не се прави често(за разлика от окачването на алфите).По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Имаме в семейството пежо 206 1.4 бензин закупено чисто ново от СФА. Тоест ние сме му единствените собственици до ден днешен и мога да ти кажа за 100 000км какво е дефектирало...
Та за 100 000км са сменени :
предни амортисьори
един ляв преден носач
4бр свещи 2 пъти - цената беше някаква смешна под 50лв
2-те биалетки 2 пъти
предни дискове и накладки + задни накладки
масла и филтри...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Косьо, критерият за избор на слонска обувка може да е само един - най-евтината като разходи и поддръжка, и без това други достойнства не може да има.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
вземете най-здравото, което намерите, другото е без значение
и ние половин година търсехме някаква химера, защото Пруфа ни убеди, че може да съществува идеалната 10-годишна коланеговата, но на горубляне не са и чували за такова нещо
накрая взехме нещо съвсем различно, но запазено и с поносими наложими ремонти
сега сипваме в резервоара и си свиркамеАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
И аз заставам сто процента зад пежото.. Един приятел търкаля такова хди ,просто колата не го е оставила 5-6 години на пътя.Отделно хачи 5 на сто ,проблема при неговото е ,че е с две вратиLast edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 06:47.
Comment
-
Сагата приключи - жената от вчера си има пежо 206 1.4 - 4 врати, климатик, abs и най-важното - искаше тази кола, получи си я...
благодаря на всички за мненията и препоръките.Возя се с 159 1.9 JTDm 150
Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX
Comment
Comment