Известие

Collapse
No announcement yet.

Екотакса 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Екотакса 2011

Здравейте колеги предстои ми регистрация в кат на кола нов внос,интересува ме за кола 2000 год. , 1.6 120кс колко ще е екотаксата или как се смята.Трябват ми цени за 2011 год.Мерси предварително.

---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:42 ----------

Колеги сега поразпитах възможно ли е екотаксата да е 60лв.Става въпрос за частна фирма при която си правя гражданската???

Възможно е.
    При всяка фирма е различна цената,аз в понеделник регистрирах Пасат 5ца 1,8Т,екотаксата ми излезе 72лв.
    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Аз моята миналия месец я регистрирах и платих 60лв.
      ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Колеги мерси за бързите отговори,утре ако спазаря колата ще пиша колко ми е излезнала цялата регистрация.

Comment

Ще ти излезе, колкото успеят да ти вземат....от 50-60 до 260
          Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
          Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
          JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Първоначално публикувано от mitko_o Покажи съобщение
            Здравейте колеги предстои ми регистрация в кат на кола нов внос,интересува ме за кола 2000 год. , 1.6 120кс колко ще е екотаксата или как се смята.Трябват ми цени за 2011 год.Мерси предварително.

---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:42 ----------

Колеги сега поразпитах възможно ли е екотаксата да е 60лв.Става въпрос за частна фирма при която си правя гражданската???
            Полезна тема, да запитам колегите, които са купували кола нов внос от автосалон, какви документи се издават при покупката, с които регистрираш колата? Ъъъъъ... За някои от случаите може и на лични
            Ако е закупена от друг град се налагат и транзитни номера, те бързо ли се намират и на каква цена са?
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
              Полезна тема, да запитам колегите, които са купували кола нов внос от автосалон, какви документи се издават при покупката, с които регистрираш колата? Ъъъъъ... За някои от случаите може и на лични
              Ако е закупена от друг град се налагат и транзитни номера, те бързо ли се намират и на каква цена са?
              По принцип, Талоните ти дават. Някой ги дават с договор за покупко-продажва на тяхно име (фирмата) от стария собственик (чужденеца) + фактура от фирмата и български договор от фирмата на твое име. Трябва и една декларация за внос. По лесния начин е да ти напишат договор от чужденеца направо на твое име че ти си я вкарал и талоните и се спасяваш. За транзитните номера отиваш в тамошния КАТ с горните документи и ти дават транзитен номер за 1 месец и си прашиш. Трябва ти застраховка за транзитен. Еко такса не, тя ще ти трябва когато слагаш редовните номера. Иначе за цената на Еко таксите, като ги озакониха ги пишихме на 200лв, сега поради голяма конкуренция паднаха доста и както се спазаря с клиента така му я пиша.
              sigpic
              Alfa Romeo GT JTD 16v `04
              Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
              Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

Working...
              X