Известие

Collapse
No announcement yet.

Употребявате ли анаболни стероиди?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А бе някаква мода като при жените...дето си слагат силикон, опъвт бръчки и тем подобни.
    Това което ти е дала природата ако можеш го съхрани или развий по естествен начин....химията е отрова, рано или късно си оказва влияние.
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Не бих взел нищо...креатин, протеин, таурин, аминокиселини, витамини не са лошо нещо.
      Тренираш, хапваш плодове и внимаваш какво още.
      Аз си тренирам по 4-5 пъти седмично, след вс тренировка си бягам по 1км, докато съм в БГ.
      Когато съм в САЩ си карам колело 3-4 пъти седмично по 5км, нямам време за фитнес. Това е!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        нямам време за фитнес. Това е!
        Ами нормално е като не ходиш на фитнес да не взимаш анаболни стероиди

Не съм против тях принципно. Просто като тренираш много години стигаш рано или късно до едно ниво и не може да продължиш нагоре без да вземеш нещо. Лично аз до сега не съм взимал, а и за в бъдеще едва ли ще взема.
        Lexus IS200

Comment

За да посегне някой към анаболните стероиди трябва да един вид ексхибиционист - дай да направим някакво тяло и да го показваме пред мацки за да ги свалим.
          Това си е комплексарщина.
          При спортистите е друга лайсна - там си изкарват хляба, но там е борба на химиците и това средство е отживелица.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Тренирал съм сериозно св.борба цели десет години. После по неволя бойни спортове и не съвсем още 18-19, но никога не съм приемал каквито и да било препарати.
            Първият ми треньор не даваше да се приемат никакви гадории. Дори и витамини.
            За това, казваше той, си има плодове и зеленчуци.
            Школата ни даде много добри борци, но всички, които отидоха в така наречения елит, станаха пълни парцали и човешки развалини.
            Вярно, че последните два месеца качих 12 , а после свалих 5 кила и съм заформил шкембе, къде от това, че отказах цигарите, къде от липсата на секс, ама скоро пак ще съм на писта и то без каквито и да било лайна, колкото и да с примамливи.
            Проблема е в това, че в храните, които ни се предлагат по магазините не се знае какви боклуци слагат!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Докато тренираш или не не вземам и съм против.
              Вярно е, че стигаш едно ниво и това е...ма мен това не ме бърка...аз си тренирам за тонус, здраве, чувствам се по-добре...сутрин оставям жената на работа и отивам да потренирам.
              Но определено за таурин, глутамин, креатин, протеин, аминокиселини и витамини нищо лошо немога да кажа...тези продукти са добри. Просто храната в Бг трудно може да ти набави тези вещества.
              Това е мое мнение. Аз нищо не вземам сега, но съм 181см и тежа 98кг...не ми трябва нито тегло, нито сила...на този етап!
              Никой не гони профи резултати...а добре оформено здраво тяло със здрава имунна система...Примерно аз имам проблем с рацете, вървят ми. вече са 43.5см и ми е малко трудничко в ризка
              Last edited by rusiq86; d.m.y г., 09:30.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Тия отрови са абсолютна глупост, освен ако не се употребяват от специалист и с идеята да си професионалист, но пак трябва евентуалната употреба да е минимална.
                Хубаво мнение. Наистина всичко това се употребява контролирано (от доктори) от професионални спортисти с идеята за по-добър резултат.
                Опитите на разни аматьори с излишни пари за стероиди не са престъпни, но не бих ги нарекъл разумни, хеле па като чуя някого да разправя, че "инвестирал в себе си"...
                Като влезе Митьо крика в сървайвъра с интерес очаквах да видя за колко време ще изпикае мускулите, просто физика, създадена със зоб бързо си заминава или лесно се преобразува в увиснали сланини и шкембета.
                Отделно, след временния ефект, който се постига с употребата на стимуланти, ако не може да се отделя постоянно време за тренировки, над получената физика се образува един пръст мас, който и аз не знам как се сваля, без... Нова порция зоб и блъскане.
                За всичко написано от мен съм сигурен, че 20-25 годишен няма да ме разбере за какво говоря, но тия на 40+ с поне 7-10 години занимания в олимпийски спортове и наблюдения върху свои колеги-спортисти, със сигурност ще са на същото мнение.
                Човек не може вечно да зоби и по-лошото, вечно да тренира, а с тия увлечения на подрастващите, ще има да чакаме българин да измисли ДВГ с 2.5л/100 разход...
                Ако бяга 100 м за 10.2 сек нека зоби, дай Боже да слезе под 10, но ако зоби за да натоварва бъбреците... он си знае.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

А, благодаря,иначе вече не вдигам, заслабнах и така(винаги съм вдигал за форма, не съм гонил нищо друго), но когато все още ходех на фитнес съм се нагледал на ококорени и напомпени пубери, които купуваха(най често неясни и без опаковки) анаболи.Слагаха си ги и в съблекалните даже-спринцовки, пълни с някакви субстанции.Да, вдигаха кг и мускули, ама после ...
                  Отделно почти никой не изглеждаше добре, включително и тоя, дето ги продаваше-несъразмерни и груби тела. Единици са истниските културисти.А в последнто време тия анаболи са лесно достъпни, само пари да имаш
                  Просто съм им се чудил на акъла, ама той идва бавно
                  Last edited by fred; d.m.y г., 13:55.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

от женска гледна точка да ви кажа: това напомпания стероид, дето не може да си бръкне в джобовете, ми е мега грозно
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

То и от мъжка гледна точка е грозно
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                        от женска гледна точка да ви кажа: това напомпания стероид, дето не може да си бръкне в джобовете, ми е мега грозно
                        Абе те и за силиконовите цици така говорят ама явно дълбините на мъжкото подсъзнание са на друго мнение, щом са пълни пластичните хирургии с кандидатки.
                        Та така и с напомпания и релефен мъжльо и женското подсъзнание.

Не си мисли, че релефно тяло с 8 плочки на коремната преса се прави с глад и пуешки филета. И там трябва доста химия. Дор и да не е много напомпано.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          За да посегне някой към анаболните стероиди трябва да един вид ексхибиционист - дай да направим някакво тяло и да го показваме пред мацки за да ги свалим.
                          Това си е комплексарщина.
                          При спортистите е друга лайсна - там си изкарват хляба, но там е борба на химиците и това средство е отживелица.
                          Разбира се, че е комплексарски спорт, с това съм съгласен, няма лошо да прогресираш та било то и от комплекси. Обаче с това за мацките не съм съгласен, мускули се правят в тоя спорт не заради женското мнение, а въпреки него А стероидите са цяла индустрия, която се налага от списания, телевизия и т.н. Отвсякъде ни заливат с разни ненормални тела и като си един глупав пубертет, решил да правиш на всяка цена такова тяло и си пробвал сто начина какво следва? Просто няма друг начин да си надскочиш генетиката! Кому е нужно това е друг въпрос . .
                          Last edited by code; d.m.y г., 14:23.
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Всеки сам си решава какво да прави и преценява кое е полезно за здравето му, но използването на тези средства си е нож с две остриета и все пак трябва да се знае, че приемането на анаболните стероиди трябва да става постоянно контролирано.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

стероидите не са ли Лекарствено средство, за разлика от витамините и другите, които са Хранителни добавки
                              а Лекарствените средства трябва да се продават изключително и само на Специализирани места от квалифициран фармацефт и изписани от Лекар!

Останалите методи за снабдяване трябва да са също толкова незаконни, колкото и дилърстването на кока.

а не знам какъв акъл и гонене на варианти се търси от 16 годишни пишлемета, решили, че тая работа е много яка, обаче им се вика за това, че на 16 вече са си прецакали здравето
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                                стероидите не са ли Лекарствено средство, за разлика от витамините и другите, които са Хранителни добавки
                                а Лекарствените средства трябва да се продават изключително и само на Специализирани места от квалифициран фармацефт и изписани от Лекар!

Останалите методи за снабдяване трябва да са също толкова незаконни, колкото и дилърстването на кока.

а не знам какъв акъл и гонене на варианти се търси от 16 годишни пишлемета, решили, че тая работа е много яка, обаче им се вика за това, че на 16 вече са си прецакали здравето
                                Дааммммм, знаех си, че дамата пак ще бъде най-близо до истината. Точно това имах предвид и аз.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X