Известие

Collapse
No announcement yet.

Откраднаха ми джантите и зимните гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lizol Покажи съобщение
    Колеги, има обрат в трето действие разбрах кой съсед ми е откраднал гумите с джантите. Другия съсед е полицай и извадих късмет с това ама проблема е че точно тези хора имали проблем с кредитите и доста са затънали и ги няма /крият се... явно живеят на вилата/. Полицая ми обясни че за да се докажело трябва заповед за обиск а едвали ще ги открият в мазето им или някъде другаде. Тъй че си останах само с инфото... върви доказвай. За хотела за гуми проверих 30лв. на сезон е във Варна.
    с полицията нищо няма да направиш.
    слизаш през нощта в мазата и теглиш един як ритник на тяхната маза ама така че нищо да не става от вратата повече. ако гумите са там (щото е твърде вероятно) прибираш си ги. ако не са, не се занимаваш повече.
    и повече нищо което има стойност не държиш в мазата.
    точка

Comment

А, бе хора "мазе" се казва! Не маза...
      Lexus IS200

Comment

Да бе колега ма не сме от Сф /обичам столично тъмно/. наздраве на всички!!!
        AR 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от lizol Покажи съобщение
          Колеги, потресен съм... и много пиян... Днес реших да сменя летните гуми на 17'' джанти със зимните на 15'' оригиналните за 156 с много хубави зимни гуми. Отидох в мазата и какво да видя.... гумите с джантите и даже болтовете ги няма...
          Много неприятна история. Зачестиха такива случаи, в нашия вход разбити всичките изби, направо отрязани къде катинари, къде халки, много яко пипано и почти нищо неоткраднато, не съм сигурен, но само някакви инструменти. Гуми с джанти не се крадат лесно и още по-трудно се пласират, най-вероятно някой ще ги свали и ще си ги кара, че верно ако го спипа някой с добре зареден пищов, най-малкото ще свири на саксИфона
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
            Много неприятна история. Зачестиха такива случаи, в нашия вход разбити всичките изби, направо отрязани къде катинари, къде халки, много яко пипано и почти нищо неоткраднато, не съм сигурен, но само някакви инструменти. Гуми с джанти не се крадат лесно и още по-трудно се пласират, най-вероятно някой ще ги свали и ще си ги кара, че верно ако го спипа някой с добре зареден пищов, най-малкото ще свири на саксИфона
            И при нас скоро бяха разбили всички мазета и не бяха взели нищо.
            Или са се уплашили от нещо и избягали, или са търсили нещо специално. А имаше 2 наши гуми с джанти , още 2 гуми с джанти на съсед , разни дребни неща - нищо не беше взето.
            Но по-вероятно да е един съсед, не че няма пари, ама каквото може краде.
            ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
              И при нас скоро бяха разбили всички мазета и не бяха взели нищо.
              .....
              Но по-вероятно да е един съсед, не че няма пари, ама каквото може краде.
              Абе често пъти е така-крадеца, не краде от бедност, а защото има такъв манталитет.На такъв верно трябва да му се свият сърмите
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Тук пък някакви тъпаци бяха нярязали на две коли гумите на паркинга ,едва ли е за парко място.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Абе често пъти е така-крадеца, не краде от бедност, а защото има такъв манталитет.На такъв верно трябва да му се свият сърмите
                  Това бие на клептомания и си е психическо отклонение - не е ясно дали сърмите ще свършат работа.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Working...
                  X