Известие

Collapse
No announcement yet.

Хранителни добавки!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хранителни добавки!

Това , че не ща да съм овца, която е готова винаги да я доят и стрижат, а понякога и колят, е всеизвестно!
    Приятелите ми знаят, че за семейството си произвеждам и основните храни за през зимата.
    Наскоро разбрахме, че лютеницата ни е била преимуществено тиквено пюре.
    Оказва се, че млечните произведения нямат нищо общо с млякото.
    Оказа се, че ни хранят с отрови!
    Как мислите?
    Каква ни е вината?
    До кога ще тровят децата ни!
    Кой точно да стреляме!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Заглавието има ли общо с баките/кофите с протеини, креатини, аминокиселини и тем подобни, или темата е друга?
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

И да и не , колега!
      Говориме за оцета, който не държи туршията, маслото дето не мирише на такова, кюфтетата без месо, олиото, дето цвърчи и не става за нищо, сиренето, което отдавна сме забравили и киселото млеко, без Бациликус Булгарикус.
      Измамниците от Данон, КФЧ, МакДоналдс и прочие бутафории.
      Как да предпазим децата и тъпите ни жени!
      Те не са тъпи, ама хормоните им ги правят такива
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ми как... По 10 декара, една мотофреза и дама пълен с добитък, иначе няма как. Да, и заредена картечница-да ги браниш от мангалите, сега като огладеят зимата.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Гледам сега фермерите и се сещам за....
          Като лютеницата е от вносни тикви, нашите фермери нямат къде да пласират доматите си.
          Като сиренето, кашкавала и останалото е от палмово масло и соя- нашите крави ще ги колят, а децата ни ще са с криви кокали и изпадащи зъби.
          Лошото е, че не можем да си изколим и селяните, дето гледат въпросните животинки, колкото и да не се харесва на ЕС!

Comment

ЕС изигра своята рола, държавата е пред разруха а икономика всъщност нямаме вече. Какво като се разпадне, след като ние сме наникъде?
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Глобализация, жажда за печалби, стремеж за лесно управление - всичко това е допринесло за положението в това отношение.
              Преди 20-тина години ми говореха, че в Щатите е така и още оттогава очаквам това да се случи и у нас - Е, случи се.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Глобализация, жажда за печалби, стремеж за лесно управление - всичко това е допринесло за положението в това отношение.
                Преди 20-тина години ми говореха, че в Щатите е така и още оттогава очаквам това да се случи и у нас - Е, случи се.
                Не се случи, а Стана!!!
                Щото всички го очаквахме!
                Майната му!
                Дайте да видим, как да му се противопоставим и защитим семействата ни!

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Не се случи, а Стана!!!
                  Щото всички го очаквахме!
                  Майната му!
                  Дайте да видим, как да му се противопоставим и защитим семействата ни!
                  А, ти какво предлагаш.

Като, че ли съм знаел, че ще откриеш такава тема.
                  Точно днес стана въпрос в службата и разказвах като дете за прасетата на баба ми и дядо ми по майчина линия - тя е от едно село в Еленския Балкан, Капиново известно с Капиновския манастир.
                  Всяка година си гледаха по едно прасенце, но го отлеждаха с любов - варяха им коприва, следяха да му е чистичко в кочинката, която беше направена от преплетени пръти, но и тия прасета бяха много разглезени и нещо малко да не им е наред и квичаха, дори и през нощта.
                  Та тези прасенца бяха едни дребнички, колкото и да се занимаваха с тях - повече от 120кг. не можеха да станат, но от бутовете им се получаваше месо, което сега се опитват да представят като деликатес известен като Еленски бут.
                  Тези бутчета си стояха на сянка целогодишно в едни дървени шкафове със стени от финна мрежа или тензух и когато на някой му се доядеше, ходеше и си резваше по малко, естествено нарязано тънко на дъска.
                  sigpic

Comment

хората в градовете са принудени каквото има в магазините-това,за това селяните за здрави разболяват се по -рядко и са по-жилави и пъргави ние по градовете сме толупи а за най активният се счита този който ходи на фитнес,Мордохи аз за нашето смеейство като ходя до Монтана си взимам сирене на тенекия на 5.50 лв това е от години взимам една за в нас и още 3-4 за приятели те си я делят ама говориме за сирене как си е леко жълто солено и скърца по зъбите...не напразно като ходя при братовчед ми качвам за 3-4 дена 2 кг...и там акто се наям не огладнявам по 7-8 часа се движа а тука всеки час се тъпчеш и не се наяждаш...после си запушваш артерийте и тялото и се почва ходене по лекари и лекарства и кръвно и какво ли не...на пазара в Богоров ходя неделя като е за домашни яйца има на 22 ст размер хикс ел ама огромни зимам кори по 2-3 от една жена и са страхотни с оранжев желтък.

Comment

Дядо ми умря на 88 години, пушеше по кутия слънце, ядеше по комат хляб, сирене и лук, тъй кат го фрасне та се сцепи и ти прокапят очите, ма не от купешките и до 80 години беше строител и носеше по торба цимент до 2 етаж.Знам щото тогава бях малък и баба ма караше да му нося обяда.И по 50 грама ракийка преди лягане.Нямаше бастун и кат та шамароса зад врата, цял ден пареше.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Дядо ми умря на 88 години, пушеше по кутия слънце, ядеше по комат хляб, сирене и лук, тъй кат го фрасне та се сцепи и ти прокапят очите, ма не от купешките и до 80 години беше строител и носеше по торба цимент до 2 етаж.Знам щото тогава бях малък и баба ма караше да му нося обяда.И по 50 грама ракийка преди лягане.Нямаше бастун и кат та шамароса зад врата, цял ден пареше.
                        Дядо ми по бащина линия на 84г. правеше фасадната мазилка на вилата - мааше яко с мистрията и едвам смогвах да му донеса вар по талпите на скелето на втория етаж, но си почиваше след обяд, докато приготвяхме разтвора.
                        Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:29.
                        sigpic

Comment

Темата е за раздел политика, там вилнеят демократичните, свободни пазарджиклии. Според тях търсенето на печелба и стремежът към увеличаване на продажбите повишава качеството на продуктите.

Мордохи, темата е озаглавена неправилно. Трябваше да се казва "С какво се храним?"
                          А и тиквата не е вредна, но защо да плащам домати, а да ям тиква.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

Който има възможност ще пройзвежда...другите с възможности ще обикалят и купуват, а тези без възможности ще се блъскат с хранителни добавки.
                            ...къде е нашето мило и родно АПК....)
                            п.п. заглавието на темата си е много правилно....и прасчо да не го политизира)
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Предполагам, че темата е свързана с инициатива за подкрепа на възраждащо се производство на биологически чисти храни.Напоследък се говори за такова произдодство у нас, което 95% се изнася.Цената е такава, че търсенето на нашия пазар е слабо.Всеки може да си прецени дали да плаща по-висока цена за по-качествена храна и доколко качеството отговаря на цената.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X