Известие

Collapse
No announcement yet.

Хранителни добавки!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
    директно ти ги сравнявам - по опасни са при катастрофа за водач, пътници и пешеходци и замърсяват повече.липсват им системи за сигурност и освен това са 30-40годишни бангии. ти що не си купи такъв убав автомобил ми алфа.
    аз ти казвам - липсва ти мерило за качество на тебе.
    Знаеш ли какво е "Устойчиво развитие" или още "Щадящо развитие"?
    Създаването на некачествени продукти е свързано със системно налагане на един адски загробващ и тежък консуматорски модел на поведение у всички потребители. Купуваш, с мисълта, че скоро пак ще купуваш и от това печели търговеца и производителя, но не и ти.
    За мен качествено е това, което има дълъг живот и ти върши работа.
    Говоря за качество на ДВГ, а не за системите за сигурност, които спестяват доста пари на застрахователите.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Аз да се включа за качеството на алкохола...той поне се консумира и е по темата, защото Суска и Колев започнаха да разглабят коли за да установят коя е по качествена и така ще направят темата морга
      Искам стандарт и за алкохола да има, може да не е "Стара планина"....нещо старопрестолно)
      Друго си е , да е отлежало
      п.п. Суси покани Колев в мазето....там е мястото на тези диспути....ще те вземат пак в казармата)...запас)
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Знаеш ли какво е "Устойчиво развитие" или още "Щадящо развитие"?
        Създаването на некачествени продукти е свързано със системно налагане на един адски загробващ и тежък консуматорски модел на поведение у всички потребители. Купуваш, с мисълта, че скоро пак ще купуваш и от това печели търговеца и производителя, но не и ти.
        За мен качествено е това, което има дълъг живот и ти върши работа.
        Говоря за качество на ДВГ, а не за системите за сигурност, които спестяват доста пари на застрахователите.
        да, устойчиво развитие е като се блъснеш с колата или блъснеш някого, да се запази човешкия живот благодарение на системите за сигурност и инженерния дизайн.
        щадящо развитие е като ти изтече фреона от хладилника, да не отвори нова озонова дупка. като отвориш прозореца да влиза въздух, а не смог щото има норма евро едиквоси.
        щом имам пари и си купувам нова техника, има и пари търговеца има и пари производителя пък той ми плаща щото работя, а работя щото искам да имам пари, да се развивам и да живея добре.
        въобще, живота е кръг прасчо... такова славчо май беше.
        точка

Comment

да, устойчиво развитие е като се блъснеш с колата или блъснеш някого, да се запази човешкия живот благодарение на системите за сигурност и инженерния дизайн.
          щадящо развитие е като ти изтече фреона от хладилника, да не отвори нова озонова дупка. като отвориш прозореца да влиза въздух, а не смог щото има норма евро едиквоси.
          щом имам пари и си купувам нова техника, има и пари търговеца има и пари производителя пък той ми плаща щото работя, а работя щото искам да имам пари, да се развивам и да живея добре.
          въобще, живота е кръг прасчо... такова славчо май беше.
          Пое в правилната посока, поздравявам те, за което.
          Учиш се в движение

Озоновата дупка е измислица, но да не мажем чак толкова темата.
          Косвената вреда за човешкия живот от консуматорската политика е много по тежка.
          Увеличаването на удобствата и стандарта на едни, води неизбежно до задълбочаване на бедността при други. Или за теб животът има различни опаковки и няма еднаква значимост при различни географски ширини.
          Огромен ресурс от елементи поглъща производството на един автотмобил.
          Нека ме поправи матричаря, ако е наблизо, но хардуерното развитие и повишаване скокообразно на мощността на компютърните процесори на битово ниво, не се ли прави единствено и само заради компютърните игри. Офис пакетите могат да бачкат добре и с процесор от 80 те години. /извинявам се, ако терминологията ми е слаба/.
          Всичко върви към върха на една пирамида, всичко става еднакво, и всичко обслужва некви "лиготии" накъде отиваме.
          Разглезени и претенциозни консуматори от една страна и от друга, готови на всичко да задоволят този нагон производители и търговци.
          К.М.

Comment

Пое в правилната посока, поздравявам те, за което.
            Учиш се в движение

Озоновата дупка е измислица, но да не мажем чак толкова темата.
            Косвената вреда за човешкия живот от консуматорската политика е много по тежка.
            Увеличаването на удобствата и стандарта на едни, води неизбежно до задълбочаване на бедността при други. Или за теб животът има различни опаковки и няма еднаква значимост при различни географски ширини.
            Огромен ресурс от елементи поглъща производството на един автотмобил.
            Нека ме поправи матричаря, ако е наблизо, но хардуерното развитие и повишаване скокообразно на мощността на компютърните процесори на битово ниво, не се ли прави единствено и само заради компютърните игри. Офис пакетите могат да бачкат добре и с процесор от 80 те години. /извинявам се, ако терминологията ми е слаба/.
            Всичко върви към върха на една пирамида, всичко става еднакво, и всичко обслужва некви "лиготии" накъде отиваме.
            Разглезени и претенциозни консуматори от една страна и от друга, готови на всичко да задоволят този нагон производители и търговци.
            ще си обадиш ти че си от конспираторите. и като се затвориш в пещерата да топиш восък за свещи как ще помогнеш на тия от 3-тия свят.
            в основата на човека е заложено желанието да се развива. всички обществени строеве са построени върху това желание.
            точка

Comment

Светът изпрати човек в космоса без и частичка от тази "развита" технология да се ползва за битови лиготии.
              ФАКТ!

Аз не искам да спирам развитието. Но то не бива да се превръща в слуга на разглезени консуматори, населяващи 1/4 от планетата.
              К.М.

Comment

Светът изпрати човек в космоса без и частичка от тази "развита" технология да се ползва за битови лиготии.
                ФАКТ!

Аз не искам да спирам развитието. Но то не бива да се превръща в слуга на разглезени консуматори, населяващи 1/4 от планетата.
                бе видех ти снимката та ти си същия консуматор като тия които мразиш.
                както са казали, демокрацията е лоша система, ама за сега по-добра от нея не е измислена.
                ПП
                гпс в колата и сателитна телевизия имаш ли
                точка

Comment

Колев, нали беше тръгнал да оправяш раздел "Общи приказки"....по този начин ли ...?)
                  п.п. я си елате в мазето)

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Колев, нали беше тръгнал да оправяш раздел "Общи приказки"....по този начин ли ...?)
                    п.п. я си елате в мазето)
                    то само тоя остана който не съм пробвал. на коч партита не ходя, казах ти вече
                    точка

Comment

бе видех ти снимката та ти си същия консуматор като тия които мразиш.
                      както са казали, демокрацията е лоша система, ама за сега по-добра от нея не е измислена.
                      ПП
                      гпс в колата и сателитна телевизия имаш ли
                      Имам разбира се, но аз живея в такова общество, с такива правила. От мен зависят други същества. Не мога да нямам тези неща, защото без тях трудно ще оцелея в подобно общество.
                      Няма да съм конкурентен на пазара на труда.
                      Ние не живеем в демокрация!!!!!!!
                      Живеем в свят управляван от капитала, във всичките му урудливи форми.
                      К.М.

Comment

Имам разбира се, но аз живея в такова общество, с такива правила. От мен зависят други същества. Не мога да нямам тези неща, защото без тях трудно ще оцелея в подобно общество.
                        Няма да съм конкурентен на пазара на труда.
                        Ние не живеем в демокрация!!!!!!!
                        Живеем в свят управляван от капитала, във всичките му урудливи форми.
                        аааа виждаш ли, оправданието е като задника - всеки си го носи. пък се пишеш идеалист

ПП
                        електрона те чака - 8 канала и 2 входа за антена. ще го гледаш поне още 20 години и няма да храниш търговците.
                        точка

Comment

аааа виждаш ли, оправданието е като задника - всеки си го носи. пък се пишеш идеалист

ПП
                          електрона те чака - 8 канала и 2 входа за антена. ще го гледаш поне още 20 години и няма да храниш търговците.
                          Моля , моля, инстинктът ми за оцеляване е много по-силен от всичките ми идеали, но това не ми пречи да мисля и разсъждавам.
                          Имам самсунг, плазмен на 4 години, 42 инча, влюбен съм в него. Но мога и без него.
                          К.М.

Comment

то само тоя остана който не съм пробвал. на коч партита не ходя, казах ти вече
                            )..то като гледам в тая тема само кочове...в мазето има и женско присъствие...и сега не ми обяснявай, че не си попаднал точно на коч парти...и си се задържал прекалено дълго)

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Или нямаш добре развити вкусови рецептори или на жената бащата не рани с естествени храни стоката.......
                              За вредата от ГМО,търси,чети,глава имаш,прави си изводите..........
                              Първото е възможно, това няма как да го знам и няма как да се сравни. Второто - всички животни се хранят с произведена от него храна. Има ниви човека, сади, жито, тикви, царевица, картофи и какво ли не и с тях си храни животните. Нищо не се купува (то и с 200лв. заплата няма какво да купиш).

Интересно филмче:
                              Купи,хвърли, купи!
                              http://hdbox.bg/uclip.php?id=3237&lo...lang=bulgarian
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                              Ex Fiat 126p
                              Ex Fiat Вravo 1.6
                              Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от trace Покажи съобщение
                                Първото е възможно, това няма как да го знам и няма как да се сравни. Второто - всички животни се хранят с произведена от него храна. Има ниви човека, сади, жито, тикви, царевица, картофи и какво ли не и с тях си храни животните. Нищо не се купува (то и с 200лв. заплата няма какво да купиш).

Интересно филмче:
                                Купи,хвърли, купи!
                                http://hdbox.bg/uclip.php?id=3237&lo...lang=bulgarian
                                Това,че той си произвежда,сади храни,не означава,че са натурални и чисти храни,има значение семената..........та ако те са ГМО или нещо подобно няма как да е кой знае колко по-различно месото от магазинското...........
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X