Известие

Collapse
No announcement yet.

Да помогнем на Явор!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да помогнем на Явор!

"Дарителска банкова сметка към ОББ на името на Явор Александров Иванов - BG53UBBS80021050534330

Явор, на 26г, катастрофира с мотора си в района на Кресна на 15.05.2011
    При изпреварване го закача друг моторист, той пада в платното за насрещно движение, удря го челно един автомобил, след което още два минават през лявата му страна. Момчето е в кома 13 дни. След поредица операции не успяват да сп...асят лявата му ръка. Има шанс да носи протеза и да използва ръката си пълноценно, но операцията трябва да се извърши до 1 година след инцидента и ще струва около 50 000 евро. Помогнете да ги съберем!!! Следва цитат на Явор от www.motoforum-bg.com

"Здравейте колеги, жив съм, което е най-важното. Радвам се, че отново мога да пиша във форума, много кофти катастрофа, няма да обяснявам причината, заради която съм паднал, не е сега времето, кофтито е че след като съм паднал съм отишъл в насрещното, а там ме посреща една кола челно, а след нея ме прегазват още две , като минават през лявата ми страна. Имал съм късмет, че наблизо е имало линейка, тя ме е откарала в Благоевград, а там са казали, че такова нещо не били виждали и ако случайно съм бил издържал пътя до пирогов съм имал някакъв шанс, издържал съм пътя, но почти без никаква кръв, там ме приемат с кръвно 0-40, след последвалите кръвопреливания и 2 операции са ми давали 1% живот, сега осъзнавам колко много може да бъде това, казват че до 30% може да бъде сменена кръвта на човек, на мен ми я смениха цялата. Останалите последствия са много, два прешлена, много сериозно натрошен ляв крак, след многобройните операции имам желязо от таза до коляното и от коляното до глезена, в глезена също имам пирони, под коляното липсва около 6 см от коста ми, мускули и кожа, скоро ми взеха мускул от дясната ръка, от към гърба и го преместиха на крака ми, кожа взеха и от двата крака и гърба, като по-голяма част от десния крак, операцията за коста ще бъде след 6 месеца. Относно лявата ръка, много сериозно счупване, скъсани всички артерии и за съжаление не я спасиха. Мисля да слагам протеза, защото на 26 г да остана с една ръка, някакси не става. Изкарах 13 дни в кома. От скоро ми откриха дарителска сметка, а след нея ще открием и смс линия, много е трудно, но ще имам нужда от финанси за останалите операции и протезата, скоро ще ви информирам за останалото, благодаря на всички, които се отзоваха и се поинтересуваха за случилото се.""

Тук пише за смс линията: http://www.dmsbg.com/index.php?page=4&spage=0&item=278
    Благодаря предварително на отзовалите се!
    Fiat Punto 1.2 75 ELX
    EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
    EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
    EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Да я заковем по висините тая тема.
    Да не потъва.
    Пък дано..
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

аз съм .ЗА!
      155 осем хиляди клапана 16 вериги
      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Ще съм благодарен!
        Fiat Punto 1.2 75 ELX
        EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
        EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

то това за висините добре....ама дано не си останем само с това.мисля,че по няколко смс няма да ни натежат.
          Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
          156 1,8ТS-99 ......
          EX
          159 1,9 JTD-08

Comment

И аз съм съгласен да пусна SMS само кажете на кой номер и колко пари ще е?

Оп видях sorry.Дано се оправи момчето.
            Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

И аз в кюпа!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

И аз дарих. Дано си има късмет момчето и да се развият нещата по възможно най-положителния начин...
                sigpic
                Alfa Romeo 166 2.4JTD 20V FL
                Fiat Punto 1.2HSD 1995

Comment

Малка помощ и от мен.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

koлеги някои знае ли дали има oткрита сметка за мом4ето.и ако има моля да я побликувате.и да се намеси модератор и да я ка4и кото основна тема в вси4ки раздели.за да можем да помогнем колкото можем

Comment

Първоначално публикувано от marian todorov Покажи съобщение
                      koлеги някои знае ли дали има oткрита сметка за мом4ето.и ако има моля да я побликувате.и да се намеси модератор и да я ка4и кото основна тема в вси4ки раздели.за да можем да помогнем колкото можем
                      "Дарителска банкова сметка към ОББ на името на Явор Александров Иванов - BG53UBBS80021050534330
                      Това е дарителската сметка на Явор
                      Fiat Punto 1.2 75 ELX
                      EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                      EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

И аз ще се включа! А как вървят нещата с момчето?
                        Peugeot 307
                        A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

Working...
                        X